Προς το περιεχόμενο

Smartwatch / Fitness Tracker για CrossFit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

γνωρίζουμε fitness tracker ή smartwatch τα οποία να δείχνουν αποτελέσματα βάσει crossfit?

ΜΕ λίγη έρευνα που έκανα στον γουγλι δεν κατέληξα κάπου συγκεκριμένα.

• Super Moderators
Δημοσ.
On 07/11/2018 at 14:07, C(r)y said:

Καλησπέρα ,

γνωρίζουμε fitness tracker ή smartwatch τα οποία να δείχνουν αποτελέσματα βάσει crossfit?

ΜΕ λίγη έρευνα που έκανα στον γουγλι δεν κατέληξα κάπου συγκεκριμένα.

Με δεδομένο ότι στο crossfit γυμνάζεις κάθε φορά διαφορετικές μυϊκές ομάδες και με διαφορετικές ασκήσεις (αερόβιες και μη), μου φαίνεται λίγο δύσκολο να βρεις κάτι που να σου βγάζει σοβαρά αποτελέσματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι τεχνικα εφικτο κατι τετοιο. Ολα βασιζονται σε GPS και σε αισθητηρες κινησης. Ακομη και accelerometer να ενεργοποιησεις αυτο θα μετραει μια κινηση που κανει η συσκευη. Για να εχεις πραγματικη εικονα θελεις αισθητηρες τουλαχιστον σε καθε ακρο σου καθως και στον κορμο σου. Υπαρχουν αλλα μιλαμε πια για super επαγγελματικη προπονηση κατι που ουτε οι παγκοσμιοι πρωταθλητες δεν χρησιμοποιουν σε συστηματικη βαση. Γιατι; Διοτι απλα δεν εχει κανενα απολυτως νοημα κατι τετοιο. Αφηστε τα gadgetακια και συγκεντρωθειτε στην προπονηση σας. Ενα απλο χρονομετρο ειναι υπεραρκετο για να φτασετε ακομη και σε πρωταθλητικα επιπεδα. Τα υπολοιπα ειναι για wanna feel pro. Αν κανετε σωστη προπονηση αυτο θα φανει απο το αποτελεσμα και οχι απο τα gadgetακια σας!

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

καλά σίγουρα , έχεις δίκιο στο που πρέπει να γίνεται το focus, στις ασκήσεις δηλαδή. Απλά επειδή κάνω και λίγα χιλιόμετρα κάθε εβδομάδα ήθελα να δω εάν  μπορεί να συνδυαστεί και με κάποιο ρολόι αφού θα πάρω που θα πάρω κάποιο τώρα στις εκπτώσεις ( εάν έχει πραγματικές ) του Black Friday

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, C(r)y είπε

καλά σίγουρα , έχεις δίκιο στο που πρέπει να γίνεται το focus, στις ασκήσεις δηλαδή. Απλά επειδή κάνω και λίγα χιλιόμετρα κάθε εβδομάδα ήθελα να δω εάν  μπορεί να συνδυαστεί και με κάποιο ρολόι αφού θα πάρω που θα πάρω κάποιο τώρα στις εκπτώσεις ( εάν έχει πραγματικές ) του Black Friday

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Το βρεις sports watch με διαφορες λειτουργιες για τρεξιμο, ποδηλασια, κολυμβηση indoor & outdoor θα βρεις πολλα αναλογως τις αναγκες σου (χωρις και παλι να ειναι στην πραξη απαραιτητα).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Το βρεις sports watch με διαφορες λειτουργιες για τρεξιμο, ποδηλασια, κολυμβηση indoor & outdoor θα βρεις πολλα αναλογως τις αναγκες σου (χωρις και παλι να ειναι στην πραξη απαραιτητα).

καλά προφανώς τίποτα από αυτά δεν είναι απαραίτητο, σημασία έχει το πρόγραμμα και η διάρκεια που θα είσαι συνεπής. αλλα όταν είσαι και λίγο γκατζετάκιας ψάχνεις ηθικά να δικαιολογήσεις(ξεπλύνεις) την επόμενη αγορά σου. :P btw μου αρέσει και το ακριβό Withings - Nokia. Θα δώ..!

Δημοσ.
22 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εαν θελεις σοβαρο action watch θα πας σε Garmin, Suunto, Polar. Αν θελεις πιο απλο φθηνο γκατζετακι κοιτα τα No.1 (πχ No.1 F18).

η αλήθεια ήταν ότι έψηνα και το AW 4 το καινούριο , θέλω και το fun fact στοιχείο, πάντως το f18 πολύ ωραίο , ίσως το πάρω έτσι και αλλιως. θα δω τι θα γίνει μέχρι και BF και θα ψωνίσω αντίστοιχα.

θέλω κάτι που να φοριέται και στο γραφείο δηλαδή μη το βάζω βγάζω κάθε μέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, C(r)y είπε

η αλήθεια ήταν ότι έψηνα και το AW 4 το καινούριο , θέλω και το fun fact στοιχείο, πάντως το f18 πολύ ωραίο , ίσως το πάρω έτσι και αλλιως. θα δω τι θα γίνει μέχρι και BF και θα ψωνίσω αντίστοιχα.

θέλω κάτι που να φοριέται και στο γραφείο δηλαδή μη το βάζω βγάζω κάθε μέρα.

Τα No.1 ειναι μεγαλα και χοντρα. Δεν θα ελεγα οτι φοριουνται ανετα σε γραφειο. Το No.1 F3 ειναι καπως πιο μαζεμενο αλλα και πιο απλο. Για all around θα πρεπει να πας σε Garmin/ Suunto (τα Polar δεν ειναι τοσο εμφανησιμα)

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

ναι οντως μετά είδα οτι είναι πολυ μεγάλο το f1 ...!! από όσα έχω ψάξει έχω καταλήξει για να συνδυάζονται και sport και γραφείο χρειάζομαι hybrid ή AW

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...