saxos55 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Όχι. Και από κινητό. Όταν πατήσεις λήψη, μπαίνει στο λογαριασμό σου. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις με τον τροπο που αναφέρεται μόλις παραπάνω.
teotsi21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, alelo είπε Παιδιά δεν έχω Xbox αλλά βλέπω πως μπορείς να το πάρεις στο λογαριασμό σου και να το έχεις αν πάρεις Xbox και gold. Από το κινητό βγάζει μόνο λήψη. Μόνο από pc μπορώ να το κάνω και να το έχω? εγω απο κινητο εκανα login και μετα απλα πατησα get και προστεθηκε στο account μου. Εχω xbox βεβαια και εστειλε ειδοποιηση εγκαταστασης αυτοματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μια χαρα, ευχαριστουμε τον ts. Και περιμενα ετσι και αλλιως BF να παρω μια xbox.
vaggos88 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Νταξ τα τσίμπησα και εγω, θα πάρει ο bro xbox σύντομα οπότε δεν πάνε χαμένα, thx ts 2
di maria kun Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 -παιδες ευχαριστω πολυ και εγω αρχικα τον τσ -εγω αυτη τη χρονικη περιοδο δεν εχω χβοχ(ειχα παλια) -πηρα και εγω το παιχνιδι μεσω πσ windows αφου εκανα λογκιν στο σαιτ της μικροσοφτ με τους παλιους χβοχ κωδικους μου να ρωτησω μπρω να παιξω σε πσ??? 1
non-serviam Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, di maria kun είπε -παιδες ευχαριστω πολυ και εγω αρχικα τον τσ -εγω αυτη τη χρονικη περιοδο δεν εχω χβοχ(ειχα παλια) -πηρα και εγω το παιχνιδι μεσω πσ windows αφου εκανα λογκιν στο σαιτ της μικροσοφτ με τους παλιους χβοχ κωδικους μου να ρωτησω μπρω να παιξω σε πσ??? Όχι.
lightsout Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, nek4d είπε https://www.microsoft.com/en-us/p/play-playerunknowns-battlegrounds-full-product-release-free-for-a-limited-time/c4ff5wjxxq2m https://www.microsoft.com/en-US/p/play-pro-evolution-soccer-2019-free-for-a-limited-time/bnm7dm2n4mwl Προσφορα της Microsoft, βαλτε τα σημερα και μενουν για παντα στον Gold λογαριασμο σας. Θα μεινει στην ιστορια αυτη η προσφορα! Είσαι μεγάλο τσακάλι! Προσφορά έπος! 1
oceanborngr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Κομπλεεε μπηκα να ανεβασω την προσφορα για να προσθεσει καποιος το link μια που ειμαι απο κινητο αλλα ειδα οτι το τσακαλι ο ts προλαβε τωρα μενει μια καλη προσφορα xbox τη μαυροπαρασκευη! 1
alexhs gk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ισχύει αυτο τότε δεν θα το έχουμε για πολύ! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από alexhs gk 2
saxos55 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, alexhs gk είπε Αν ισχύει Αυτό τότε δεν θα το έχουμε για πολύ! Ποιο; (Και μην πεις: Αυτό, 1-0)
Προτεινόμενες αναρτήσεις