Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι. Και από κινητό. Όταν πατήσεις λήψη, μπαίνει στο λογαριασμό σου. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις με τον τροπο που αναφέρεται μόλις παραπάνω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alelo είπε

Παιδιά δεν έχω Xbox αλλά βλέπω πως μπορείς να το πάρεις στο λογαριασμό σου και να το έχεις αν πάρεις Xbox και gold. Από το κινητό βγάζει μόνο λήψη. Μόνο από pc μπορώ να το κάνω και να το έχω?

εγω απο κινητο εκανα login και μετα απλα πατησα get και προστεθηκε στο account μου. Εχω xbox βεβαια και εστειλε ειδοποιηση εγκαταστασης αυτοματα.

Δημοσ.

Μια χαρα, ευχαριστουμε τον ts.

Και περιμενα ετσι και αλλιως BF να παρω μια xbox.

Δημοσ.

-παιδες ευχαριστω πολυ και εγω  αρχικα τον τσ

-εγω αυτη τη χρονικη περιοδο δεν εχω χβοχ(ειχα   παλια)

-πηρα και εγω το παιχνιδι μεσω πσ windows αφου εκανα λογκιν στο σαιτ της μικροσοφτ με τους παλιους χβοχ κωδικους μου

να ρωτησω μπρω να παιξω σε πσ???

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, di maria kun είπε

-παιδες ευχαριστω πολυ και εγω  αρχικα τον τσ

-εγω αυτη τη χρονικη περιοδο δεν εχω χβοχ(ειχα   παλια)

-πηρα και εγω το παιχνιδι μεσω πσ windows αφου εκανα λογκιν στο σαιτ της μικροσοφτ με τους παλιους χβοχ κωδικους μου

να ρωτησω μπρω να παιξω σε πσ???

Όχι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nek4d είπε

https://www.microsoft.com/en-us/p/play-playerunknowns-battlegrounds-full-product-release-free-for-a-limited-time/c4ff5wjxxq2m

https://www.microsoft.com/en-US/p/play-pro-evolution-soccer-2019-free-for-a-limited-time/bnm7dm2n4mwl

Προσφορα της Microsoft, βαλτε τα σημερα και μενουν για παντα στον Gold λογαριασμο σας.

Θα μεινει στην ιστορια αυτη η προσφορα!

1.jpg.3f101f11634a1dcce1c4c05911f14878.jpg

Είσαι μεγάλο τσακάλι! Προσφορά έπος!

• Thanks 1
Δημοσ.

Κομπλεεε μπηκα να ανεβασω την προσφορα για να προσθεσει καποιος το link μια που ειμαι απο κινητο αλλα ειδα οτι το τσακαλι ο ts προλαβε :-) τωρα μενει μια καλη προσφορα xbox τη μαυροπαρασκευη!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...