Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα πήρα και εγώ που έχω να παω κονσόλα από τότε που έπαιζε ο ιππότης της ασφάλτου!
Πολύ καλό κολπάκι η μικρομαλακή πριν από black friday!
Θα ψάχνουμε για xbox τώρα!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, notist είπε

Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει? Έχω συνδρομή gold τα έχω στην κατοχή μου αλλά έχω το 360. Θέλει το xbox one ε?

Eιναι για Xbox One , One S , One X .

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

Εγώ που δεν έχω xbox, μπορώ να τα πάρω σε περίπτωση που στο μέλλον πάρω ; Δηλαδή να φτιάξω δωρεάν λογαριασμό και χωρίς συνδρομή απλά να τα βάλω στον λογαριασμό μου να υπάρχουν.

14 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Δεν έχω xbox,πως τα κατεβάζω σε περίπτωση που αποκτήσω;  Δεν με αφήνει να κάνω install..

5 λεπτά πριν, baskon είπε

Κατοχυρωνονται μόλις πατήσεις get. Αν πάτε στη βιβλιοθήκη σας στο Windows store θα τα δείτε εκεί μετά. Με θαυμαστικό βέβαια γιατί δεν έχετε xbox. 

Βαλτε τα στον λογαριασμο σας παιδια, πατωντας get μπαινουν, ακομη και χωρις install, ακομη και χωρις να εχετε συνδεθει καν σε κονσολα.

(Με refresh φαινεται οτι τα εχετε παρει).

Ανοιξτε σημερα λογαριασμο, αν δεν εχετε ηδη.

Ανοιξτε και εναν 2ο λογαριασμο να τον δωσετε σε κανα φιλαρακι μεθαυριο για multiplay :-)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, notist είπε

Ευχαριστώ....πάμε για one...βρε τι πάθαμε

Σημασια εχει που τα εβαλες στον λογαριασμο σου!

Το one ας ερθει οποτε ερθει :-)

• Like 1
Δημοσ.

Χίλια ευχαριστώ κι από εμένα. Πραγματικά απίστευτη προσφορά. Ο γιος μου κάνει κωλοτούμπες από τη χαρά του.

Αλήθεια έχει γίνει κάτι παρόμοιο για τους Gold συνδρομητές; Έγω έχω gold 3-4 χρόνια (δεν μπαίνω βέβαια και συχνά να τσεκάρω) και δε θυμάμαι ποτέ προσφορά της μιας ημέρας...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saxos55 είπε

Κάποιος θα πάει για ρεκορ likes σήμερα

Εμένα εννοούσα και έχω πάρει μόνο ένα.

😛

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατ' αρχάς ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον @nek4d για το πολύ χρήσιμο post!

Δεν έχω κονσόλα xbox, ούτε συνδρομή gold τη δεδομένη στιγμή.

Έκανα "Get" και βλέπω πως πλέον είμαι κάτοχος και των 2 παιχνιδιών ("You own this game"). Η επιλογή Εγκατάσταση στις συσκευές μου ("Install on my devices") εξυπακούεται πως δεν υφίσταται στην περίπτωση μου (τη δεδομένη χρονική στιγμή).

Ερώτηση αδαούς:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω συγκεντρωτικά ποια παιχνίδια έχω στην κατοχή μου; Εννοείται πως τώρα θα δω μόνο αυτά τα 2 παιχνίδια. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο tab στον λογαριασμό μου ή οπουδήποτε αλλού, όπου εμφανίζονται οι τίτλοι που έχω στην κατοχή μου υπό μορφή λίστας.

Το βρήκα:
My Microsoft account -> Your info -> Go to your Xbox profile -> My Games.

Την 1η φορά θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα προφίλ. 

Ευχαριστώ και τον @saxos55 για την ταχύτατη ανταπόκριση!

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dim_plo είπε

Κατ' αρχάς ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον @nek4d για το πολύ χρήσιμο post!

Δεν έχω κονσόλα xbox, ούτε συνδρομή gold τη δεδομένη στιγμή.

Έκανα "Get" και βλέπω πως πλέον είμαι κάτοχος και των 2 παιχνιδιών ("You own this game"). Η επιλογή Εγκατάσταση στις συσκευές μου ("Install on my devices") εξυπακούεται πως δεν υφίσταται στην περίπτωση μου (τη δεδομένη χρονική στιγμή).

Ερώτηση αδαούς:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω συγκεντρωτικά ποια παιχνίδια έχω στην κατοχή μου; Εννοείται πως τώρα θα δω μόνο αυτά τα 2 παιχνίδια. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο tab στον λογαριασμό μου ή οπουδήποτε αλλού, όπου εμφανίζονται οι τίτλοι που έχω στην κατοχή μου υπό μορφή λίστας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Login στο 

https://account.xbox.com

και πας στην καρτέλα "My Games"

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω Xbox αλλά βλέπω πως μπορείς να το πάρεις στο λογαριασμό σου και να το έχεις αν πάρεις Xbox και gold. Από το κινητό βγάζει μόνο λήψη. Μόνο από pc μπορώ να το κάνω και να το έχω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...