Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι όντως μπαίνει στον λογαριασμό σου και χωρίς συνδρομή ΑΛΛΑ για να τα κατεβάσεις και να τα παίξεις πρέπει να έχεις συνδρομή.
Δηλαδή απλά τα παίρνεις τώρα στα χαρτιά και αν κάποτε βάλεις συνδρομή τότε θα μπορείς να τα παίξεις.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 minutes ago, non-serviam said:

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι όντως μπαίνει στον λογαριασμό σου και χωρίς συνδρομή ΑΛΛΑ για να τα κατεβάσεις και να τα παίξεις πρέπει να έχεις συνδρομή.
Δηλαδή απλά τα παίρνεις τώρα στα χαρτιά και αν κάποτε βάλεις συνδρομή τότε θα μπορείς να τα παίξεις.

Ωραία θα τα παρω αν είναι.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είναι  για pc , όπως και να έχει πάντως είναι τρομερή προσφορά

Υ.Γ : Μένει στον λογαριασμό οποτε αν πάρουμε ποτε xbox θα μπορούμε να κατεβάσουμε και τα 2

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ίων Δραγούμης είπε

Δεν έχω xbox,πως τα κατεβάζω σε περίπτωση που αποκτήσω;

Έ όταν αποκτήσεις θα στο έχει λογικά στον λογαριασμό να τα κατεβάσεις

Δημοσ.

Εγω μπηκα στο microsoft account απο pc και το πηρα και μου εβγαλε επιλογη να το κανω εγκασταση στο xbox .

Το xbox βεβαια ειναι στην αλλη ακρη της Ελλαδος αυτη τη στιγμη οποτε δεν μπορω να το τεσταρω.

Χωρις GOLD συνδρομη δεν μπορεις να το κατεβασεις καθολου ή απλα δεν μπορεις να το παιξεις online ?

Δημοσ.

ρε παιδια σος ενω βλεπω στις συσκευες μου οτι εχω xbox one μολις παω να το προσθεσω μου λεει αυτο ,να σημειωσω πως το gold μου εχει ληξει και πως κανω την διαδικασια απο pc

Where do you want to install?

It looks like you don’t have any applicable device(s) linked to your Microsoft account. To install, sign in on a device with your Microsoft account.

Get more info

Δημοσ.

Κατοχυρωνονται μόλις πατήσεις get. Αν πάτε στη βιβλιοθήκη σας στο Windows store θα τα δείτε εκεί μετά. Με θαυμαστικό βέβαια γιατί δεν έχετε xbox. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sintalkas είπε

ρε παιδια σος ενω βλεπω στις συσκευες μου οτι εχω xbox one μολις παω να το προσθεσω μου λεει αυτο ,να σημειωσω πως το gold μου εχει ληξει και πως κανω την διαδικασια απο pc

Where do you want to install?

It looks like you don’t have any applicable device(s) linked to your Microsoft account. To install, sign in on a device with your Microsoft account.

Get more info

To ίδιο και σε εμένα και αν πάω να κάνω get μου λεει να μου στείλει sms και δεν έρχεται τίποτα!

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει? Έχω συνδρομή gold τα έχω στην κατοχή μου αλλά έχω το 360. Θέλει το xbox one ε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...