Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 minutes ago, nek4d said:

https://www.microsoft.com/en-us/p/play-playerunknowns-battlegrounds-full-product-release-free-for-a-limited-time/c4ff5wjxxq2m

https://www.microsoft.com/en-US/p/play-pro-evolution-soccer-2019-free-for-a-limited-time/bnm7dm2n4mwl

Προσφορα της Microsoft, βαλτε τα σημερα και μενουν για παντα στον Gold λογαριασμο σας.

Θα μεινει στην ιστορια αυτη η προσφορα!

Θα μείνει στην ιστορία και το ότι το συζητάμε απο το πρωί στο thread του xbox one αλλά το ξαχάσαμε όλοι να το βάλουμε στις προσφορές.. :-D  :-D   :-D   

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, theo93 είπε

Τα xbox games δεν παίζουν και σε pc?

Κάποιος να απαντήσει σ'αυτό γιατί αν παίζουν σε pc,ήρθε η ώρα να ξαναλιώσω στο pro μετά από 13 χρόνια.Pro 04 το τελευταίο...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leftpc είπε

Κάποιος να απαντήσει σ'αυτό γιατί αν παίζουν σε pc,ήρθε η ώρα να ξαναλιώσω στο pro μετά από 13 χρόνια.Pro 04 το τελευταίο...

Ότι είναι στο playanywhere μόνο παίζει και στα 2 

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, leftpc said:

Στο PC μου βγάζει διαθέσιμη συσκευή για εγκατάσταση μόνο το Xbox

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leftpc είπε

Όπως και να έχει δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.
Ευχαριστούμε @nek4d

• Like 1
Δημοσ.

Τ ι λέτε ρε παιδια δυνατό! Το πηρα και γω και ας μην έχω ενεργή συνδρομή. 

Θέλει η μικρομαλακή να σε κάνει να της τα σκάς κάθε μήνα για λαιβ, καλά το πάει...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, iCyd είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

-.jpg

Δε ξέρω ίσως επειδή είχα παλιά συνδρομή. Το δοκίμασα τώρα και σε δεύτερο XBOX χωρίς ενεργή συνδρομή και κατεβαίνει και σε εκείνο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που δεν έχω xbox, μπορώ να τα πάρω σε περίπτωση που στο μέλλον πάρω ; Δηλαδή να φτιάξω δωρεάν λογαριασμό και χωρίς συνδρομή απλά να τα βάλω στον λογαριασμό μου να υπάρχουν.

Επεξ/σία από Aggeluska
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...