mrvaggos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας. Έχει λίγο καιρό που το wifi στο λάπτοπ αποσυνδέεται μόνο του απο το ρουτερ και για να το ξανασυνδεσω πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το λάπτοπ. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά μια φορά στις 3 μέρες σίγουρα. Έχω δοκιμάσει απο την διαχείριση συσκευών την απενεργοποίηση ακομα και την κατάργηση του δέκτη wifi (με εγκατάσταση εκ νέου) αλλά δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι πρόβλημα του ρούτερ διοτι το κινητο εξακολουθει να εχει ίντερνετ. Το λάπτοπ είναι asus r753l. Αν γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ.
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 α.αλλαγη καναλι στο router.firmware update στο Router.δοκιμη με αλλο ρουτερ ισως να ειναι ασυμβατοτητα.δοκιμη πιο νεους Drivers για την ασυρματη καρτα. β.δοκιμασε για λιγη ωρα να μην κλειδωσεις το δικτυο και να δεις αν το κανει. 13 minutes ago, mrvaggos said: Καλησπέρα σας. Έχει λίγο καιρό που το wifi στο λάπτοπ αποσυνδέεται μόνο του απο το ρουτερ και για να το ξανασυνδεσω πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το λάπτοπ. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά μια φορά στις 3 μέρες σίγουρα. Έχω δοκιμάσει απο την διαχείριση συσκευών την απενεργοποίηση ακομα και την κατάργηση του δέκτη wifi (με εγκατάσταση εκ νέου) αλλά δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι πρόβλημα του ρούτερ διοτι το κινητο εξακολουθει να εχει ίντερνετ. Το λάπτοπ είναι asus r753l. Αν γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ.
mrvaggos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δοκιμή με άλλο ρουτερ δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω δυστυχώς. Θα κάνω τα update αρχικά. Θα ψάξω να δω πως γίνεται να αλλάξω και κανάλι στο ρουτερ. Όταν εννοείς να μην κλειδώσω στο δίκτυο εννοείς να μην συνδεθώ κατευθείαν σαυτο? @poulinos
mrvaggos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 έχω κανει update το firmware του ρουτερ και τα drivers. προς το παρόν όλα καλά. Για να δουμε
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 22 hours ago, mrvaggos said: Δοκιμή με άλλο ρουτερ δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω δυστυχώς. Θα κάνω τα update αρχικά. Θα ψάξω να δω πως γίνεται να αλλάξω και κανάλι στο ρουτερ. Όταν εννοείς να μην κλειδώσω στο δίκτυο εννοείς να μην συνδεθώ κατευθείαν σαυτο? @poulinos εννοω το δικτυο να μην εχει κωδικο για δοκιμη 54 minutes ago, mrvaggos said: έχω κανει update το firmware του ρουτερ και τα drivers. προς το παρόν όλα καλά. Για να δουμε μια χαρα.καλο ειναι να εισαι up to date σε drivers και firmware 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα