Προς το περιεχόμενο

Honda η Mitsubishi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NickTG είπε

Για το Colt δεν γνωρίζω ιδιαίτερα αλλά κρίμα να πάρεις το Civic για τέτοια χρήση

τι εννοείς? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilis7700 είπε

Κανένα.

Και τα δύο καραπειραγμενα,λιωμένα.Ποτέ αγορά πείραγμενου αυτοκινήτου. Θα το μετανιώσεις γιατί θα είσαι συνέχεια συνεργεία.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jmmys είπε

Κανένα.

Και τα δύο καραπειραγμενα,λιωμένα.Ποτέ αγορά πείραγμενου αυτοκινήτου. Θα το μετανιώσεις γιατί θα είσαι συνέχεια συνεργεία.

Αφού σου είπε έχει κέφια να τραβιέται, εσύ γιατί χαλιέσαι ; :P

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, jmmys είπε

Κανένα.

οχι και καραπειραγμενα ρ φιλε που το ειδατε .

μαλλον δεν εχετε δει πειραγμενα

Δημοσ.

Αν και εχω typeR θα σου ελεγα κανενα απο αυτα τα 2 τα συγκεκριμένα.

Σαν αμαξι καλύτερο για εμενα το typeR, μοτερ, μετάδοση, χωρους. Πρόσφατα το πηρα και εγω 5000ε μεταχ.

Γνωμη μου να μην παρεις χαμηλωμένο και με αλλες αναρτήσεις, ειναι ηδη πολυ σκληρο και σπαρτιατικο το typeR, με μαμα ανάρτηση/ελατηρια είναι οπως πρεπει για τους ελληνικούς δρόμους. Εκτος αν εισαι 20ετων και αντεχεις ακομα τις κακουχιες, αν εισαι 30αρης μακρια θα αγανακτησεις καθε μερα με την πετρα αναρτηση. (blistein κίτρινα κτλ)

Επισης typeR βρίσκεις με 5000ε και 6000ε γιατι να πας στα 8500, ολο και καποια μεγαλη επισκευη θα χρειαστεί αργα η γρηγορα, οποτε υπολογισε τα και αυτα. 8500 + μεταβίβαση+ ασφαλεια+630 τελη κυκλοφορίας σε 1 μηνα+ ενα μικρο σερβις σιγουρα, κοντευεις 10.000ε

Επισης τωρα παρατηρησα το typeR της αγγελιας, τα πισω καθίσματα ειναι αλλαγμενα, φοραει του pre-facelift τα μαύρα. Κανονικά θα έπρεπε να ειναι κοκκινο-μαυρο οπως τα μπροστά. Ειδα και 176000 χλμ πολλα για 8000-8500ευρω που ζηταει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Οποία αμαξια είχα μόνο ένα φιμε έβαζα σαν έξτρα επάνω. ( Φυσικά μεσαίο και καλή εταιρία). Ποτε υπερβολές, καγκουριλικια. Το ίδιο και στα μηχανακια μου.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, alx301 είπε

Αν και εχω typeR θα σου ελεγα κανενα απο αυτα τα 2 τα συγκεκριμένα.

Σαν αμαξι καλύτερο για εμενα το typeR, μοτερ, μετάδοση, χωρους. Πρόσφατα το πηρα και εγω 5000ε μεταχ.

Γνωμη μου να μην παρεις χαμηλωμένο και με αλλες αναρτήσεις, ειναι ηδη πολυ σκληρο και σπαρτιατικο το typeR, με μαμα ανάρτηση/ελατηρια είναι οπως πρεπει για τους ελληνικούς δρόμους. Εκτος αν εισαι 20ετων και αντεχεις ακομα τις κακουχιες, αν εισαι 30αρης μακρια θα αγανακτησεις καθε μερα με την πετρα αναρτηση. (blistein κίτρινα κτλ)

Επισης typeR βρίσκεις με 5000ε και 6000ε γιατι να πας στα 8500, ολο και καποια μεγαλη επισκευη θα χρειαστεί αργα η γρηγορα, οποτε υπολογισε τα και αυτα. 8500 + μεταβίβαση+ ασφαλεια+630 τελη κυκλοφορίας σε 1 μηνα+ ενα μικρο σερβις σιγουρα, κοντευεις 10.000ε

Επισης τωρα παρατηρησα το typeR της αγγελιας, τα πισω καθίσματα ειναι αλλαγμενα, φοραει του pre-facelift τα μαύρα. Κανονικά θα έπρεπε να ειναι κοκκινο-μαυρο οπως τα μπροστά. Ειδα και 176000 χλμ πολλα για 8000-8500ευρω που ζηταει.

ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε και για την γνωμη σου .θα περιμενω μεχρει να βγει κατι αξιο σε καλη τιμη  και μετα βλεπουμε .μια φορα περνουμε αμαξακι .Το αυτοκινητο πισω εχει χωρους ? απο αξιοπιστια πως παει?

23 λεπτά πριν, mp123 είπε

Οποία αμαξια είχα μόνο ένα φιμε έβαζα σαν έξτρα επάνω. ( Φυσικά μεσαίο και καλή εταιρία). Ποτε υπερβολές, καγκουριλικια. Το ίδιο και στα μηχανακια μου.

👏👏👏 μπροβο σου . ο καθενας οτι θελει κανει .ο αλλος μπορει να να το μαυρισει ολο επιλογη του

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα honda s2000 και ο ξάδερφος μου την ίδια εποχή είχε mitsubishi evo 9. Διαφορετικές κατηγορίες απο αυτα που κοιτάς εσύ αλλά παρόμοια λογική. Και οι 2 είχαμε κλειδιά και από τα 2 αμάξια οπότε ηταν σα να μας ανηκουν και τα 2.

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την αγορά μου το honda μου άρεσε πολυ περισσοτερο. Και το μεγαλο + πέραν ολων των αλλων ηταν η ατμόσφαιρα. Για να μην κάθομαι να γράφω ολόκληρα σεντόνια με τα + και τα - θεωρώ πως το ατμοσφαιρικό σε πολλούς τομείς έναντι του τούρμπο υπερτερεί για τα δικά μου δεδομένα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω αυτο το καιρο θα βρεις κοντα στα 5-6χιλιαρικα ευκολα, ιδιως με τα τελη κυκλοφορίας να πλησιάζουν :)

Χωρους εχει ικανοποιητικούς μπροστά. Εγω εχω και παιδικο καθισματακι πισω και αυτό το κάνει να ειναι ΛΙΓΟ στριμοκωλα ο συνοδηγός μπροστά, μιας και που το παιδικο καθισμα ειναι ακριβως πισω του. Ισως με άλλο παιδικό καθισμα να ήταν καλύτερα.
Πορτμπαγκάζ αρκετα μεγαλο για τις αναγκες μου, χωραει καροτσι, subwoofer, ψώνια supermarket , όλα τα αναγκαία δηλαδη :D 
Ευχαριστη εκπληξη οι πολλες ποτηροθήκες και γενικά οι χώροι για τα μικρο αντικείμενα 😛

Απο αξιοπιστια δεν μπορώ να σου πω ακομα, το εχω μονο 5 μηνες, το αγορασα με 199.500χλμ. Ακομα δεν του εχω αλλαξει λαδια φαντασου μιας και μου ειχε πει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης οτι ηταν αλλαγμενα. (Δεν εχω κανει και πολλά χλμ)
Το σαζμανακι του ειναι λιγο ταλαιπωριμένο στο δικου μου αμαξι, συγκεκριμενα χρήζει αλλαγής το συχρονιζέ της 2ας αλλα δεν ειναι κάτι που σκοπεύω να το επισκευάσω άμεσα. (Δηλαδη καμια φορα σε αλλαγη με υψηλες στροφες 7500+ στην 1η , γρατζουνάει την 2α)
Γενικα ακουω παντος οτι ειναι αρκετα αξιόπιστα, ο συναδελφος μου στην δουλεια ειχε το facelift πριν κατι χρονια, το μονο που αλλαζε ηταν οι φούσκες (4-5 φορες αλλαξε) γιατι τις εκοβε συνέχεια (ηταν χαμηλωμενο btw)

Τελος απο κατανάλωση ειμαι ευχαριστημένος, δεν το λες οικονομικο απλά παλεύετε αν το πηγαίνεις normal. Αν βγαίνεις για γρήγορες βόλτες υπολόγιζε 10-15ευρω ανα βόλτα αναλογα τα χλμ κιολας φυσικα.

Αυτα, το αμαξι θα το ευχαριστηθεις πιστευω (εχει τον δικό του ΄΄χαρακτήρα΄΄ το typeR) οπως και καθε αναλογο αμαξι με 200 αλογα είτε ιαπωνικό ειτε γερμανικο κ.ο.κ :)

Επεξ/σία από alx301
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...