Retromaniac Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, vaskor είπε Αντί να χρεώνουν νταβατζηλίκι 1 ευρώ σε κάτι που ως σήμερα είμαι δωρεάν, έπρεπε να δίνουν ΕΚΠΤΩΣΗ 1 ευρώ σε όποιον επιλέξει να κάνει ηλεκτρονικό λογαριασμό. Έτσι θα ήταν τίμιο. Τώρα είναι ατιμία και βρωμιά. Δες το ανάποδα. Ότι έχεις έκπτωση 1 ευρώ αν έχεις ebill... 4 3 3
Πανος999 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Κ γιατι οχι εκπτωση 1 ευρω αν επιλεξεις e-bill?? 2
pontez2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε Καλά κάνουν. Να απεγκλωβιστούν λίγο τα ταμεία που γίνονται ουρές για πληρωμή... πάμε 2019 Ασχετο εντελως το ένα με το άλλο! Στα ταμεία γινεται χαμος λογω των διακανονισμών, όχι επειδη έρχεται ο λογαριασμος με το ταχυδρομείο. Μόλις τώρα, Πανος999 είπε Κ γιατι οχι εκπτωση 1 ευρω αν επιλεξεις e-bill?? Για χαζούς τους έχεις; 3
G.TH. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Πάντως ο λαός έτσι μαθαίνει, με φοροεισπρακτικά όπως έγινε και στις σακούλες 1
runner69 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δες το ανάποδα. Ότι έχεις έκπτωση 1 ευρώ αν έχεις ebill... Από τη στιγμή που έχεις αύξηση, δεν μπορείς να το δεις αναποδα. Θα έπρεπε να το κανουν ανάποδα. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από runner69
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Πανος999 said: Κ γιατι οχι εκπτωση 1 ευρω αν επιλεξεις e-bill?? Γιατί η ΔΕΗ έχει πλέον ζημιές, σχεδόν 250 εκατ προ φόρων... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από ThReSh 2
unforgiven Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δες το ανάποδα. Έχεις έκπτωση 1 ευρώ αν έχεις ebill... Όχι. Δεν έχω αύξηση. Τεράστια διαφορά. Δεν γλιτώνω κάτι. Απλά δεν επιβαρύνομαι. 3
Retromaniac Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, runner69 είπε Από τη στιγμή που έχεις αύξηση, δεν μπορείς να το δεις αναποδα. Θα έπρεπε να το κανουν ανάποδα. Λάθος. Θα μπορούσαν να αυξήσουν το πάγιο 1 ευρώ και μετά να δώσουν έκπτωση 1 ευρώ σε όσους έχουν ebil. Για μένα πάντως καλά κάνουν. Στο προαιρετικό ο Έλληνας δεν κουνιέται... 3 λεπτά πριν, unforgiven είπε Όχι. Δεν έχω αύξηση. Τεράστια διαφορά. Δεν γλιτώνω κάτι. Απλά δεν επιβαρύνομαι. Θα μπορούσαν να αυξήσουν το πάγιο 1 ευρώ και να δώσουν έκπτωση στο ebill με ακριβώς το ιδιο αποτέλεσμα... Επιλέγεις πως το βλέπεις. Δες και την από πάνω απάντησή μου... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Retromaniac 1 1
panathatube Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε Κανονικά όλες οι υπηρεσίες θα έπρεπε να προτείνουν στους πελάτες ebill και να αποφεύγεται η έντυπη έκδοση τους. Βέβαια σε μεγάλες ηλικίες κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Ισχύει ακόμα στη ΔΕΗ το - 15% στον επόμενο λογαριασμό αν πληρώσεις άμεσα τον λογαριασμό; Ναι
hristos1975psi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Να τα λένε όλα όμως εάν κάποιος επιλέξει ebill ο λογαριασμός θα είναι μηνιαίος και όχι δίμηνος όπως είναι τώρα κάποιους τους βολεύει το δίμηνο και αν και θα ήθελαν να πάνε σε ηλεκτρονική έκδοση με αυτόν τον όρο δέσμευση η ΔΕΗ τους αποθαρινει
Bspus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Πολυ θα ηθελα να το κανω αλλα ο λογαριασμος δεν ερχεται στο ονομα μου αλλα στου προ-προηγουμενου ιδιοκτητη. Ουτε ο προηγουμενος το ειχε αλλαξει! Φοβαμαι οτι θα μπλεξω σε γολγοθα αν ξεκινησω τωρα διαδικασια. Ετσι και αλλιως ηλεκτρονικα πληρωνω, απλως μου ερχεται ταχυδρομικα ο λογαριασμος 2
IcemanGr71 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Bspus είπε Πολυ θα ηθελα να το κανω αλλα ο λογαριασμος δεν ερχεται στο ονομα μου αλλα στου προ-προηγουμενου ιδιοκτητη. Ουτε ο προηγουμενος το ειχε αλλαξει! Φοβαμαι οτι θα μπλεξω σε γολγοθα αν ξεκινησω τωρα διαδικασια. Ετσι και αλλιως ηλεκτρονικα πληρωνω, απλως μου ερχεται ταχυδρομικα ο λογαριασμος Περίπου μία από τα ίδια... πρέπει να υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις... Άντε να βγάλεις άκρη τώρα.... πρέπει να αλλάξεις το όνομα, που σημαίνει επανασύνδεση στο δικό σου όνομα... που σημαίνει έξτρα κόστος... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από IcemanGr71 2 1
Ison_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 χαρτί δωρεάν -> χαρτί 1€ ebill δωρεάν -> ebill δωρεάν Δεν καταλαβαίνω το λόγο να χρυσώνουμε το χάπι που βλέπω σε προηγούμενα posts ("έκπτωση στο ebill"). 4
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για πάμε όλοι μαζί στον ρυθμό της... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Xiaomi Mi 8 3
bakalex Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δεν θα πρέπει αυτοί που καταναλώνουν φυσικού πόρους να πληρώνουν παραπάνω, ναι ή όχι; Ρε θα μας αποτελειώσεις απίστευτε τύπε?Θα μας τινάξεις τα μυαλά? Θες να κάνουμε συζήτηση για την Συριζείκης εμπνεύσεως αρλούμπα που έγραψες παραπάνω? Αν θές αυτοι που καταναλώνουν πόρους να πληρώνουν παραπάνω,ας έκανε έκπτωση στους e-bill λογαριασμους 1 ευρώ. Εκτόξευσες την λογική στο διάστημα 10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα