Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, vaskor είπε

Αντί να χρεώνουν νταβατζηλίκι 1 ευρώ σε κάτι που ως σήμερα είμαι δωρεάν, έπρεπε να δίνουν ΕΚΠΤΩΣΗ 1 ευρώ σε όποιον επιλέξει να κάνει ηλεκτρονικό λογαριασμό. Έτσι θα ήταν τίμιο. Τώρα είναι ατιμία και βρωμιά.

Να και μια σοβαρή απάντηση, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Ξέρεις, εδώ στο isomnia πολλοί, "λένε, λένε και τι δεν λένε μόνο για να λένε, ότι λένε", δηλαδή τρέλα!

8/10 ηλικιωμένους στην Αμερική ή στην Αγγλία (για να μην πω 10/10 και φανώ υπερβολάρας) θα τους βρεις με πολύ παραπάνω από βασικές γνώσεις σε ότι έχει να κάνει με καταστάσεις που μαθαίνουμε τώρα εμείς εδώ στην Ελλάδα και αναφέρομαι σε όποια ευρωπαϊκή κουλαμάρα σκεφτεί κάποιος με απλές και ηλίθιες δικαιολογίες όπως η παραπάνω με το θέμα ΔΕΗ. 

Και μετά φταίνε οι ηλικιωμένοι, τη στιγμή που πάω σταθερά 1-2 φορές την εβδομάδα στην Πειραιώς και βλέπεις ηλικίες 20-25-30-35 να κοιτάνε το easypay λες και είναι Άλιεν έτοιμο για μάχη, και εκεί που πληρώνει ο έρμος ο παππούς τις υποχρεώσεις του, σκάει και ο φοιτητής πανεπιστημίου για να πληρώσει τον ΟΤΕ που ούτε καν σε κατάστημα ΟΤΕ - Γερμανού δεν πάει στη χειρότερη που δεν σου κρατάει και την παραμικρή προμήθεια. 

Για να μην αναφερθώ στις περιπτώσεις που για μια ανάληψη χρημάτων ο άλλος αντί για τα τετράγωνα κουμπάκια του atm πατάει πάνω στην  "ανάληψη" της οθόνης νομίζοντας ότι είναι touch screen και όχι τίποτα, βρίζει και το μηχάνημα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ.

Εσείς λοιπόν που θέλετε να ζείτε σε ευρωπαϊκά πρότυπα, μπορείτε να μετακομίσετε, αφήστε εμάς να ζούμε την παράνοια στην αγαπημένη μας Ελλαδούλα.😃

Η άλλη προχθές έπαθε κλειστοφοβία από τον πανικό της αναμονής και ενώ ο διευθυντής της άνοιξε κανονικά τις πόρτες, αυτή ήθελε ντε και καλά να βγει από την έξοδο κινδύνου, και μετά σου λέει τα τικ είναι από τους εσπρέσο και όχι από το σφίξιμο του να μην ουρλιάξεις μέσα στην τράπεζα!

e-bill λέει, της ποπάρας το κάγκελο επικρατεί εκεί έξω κι εμείς μιλάμε για ρεύματα... ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ!

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Δες το ανάποδα. Ότι έχεις έκπτωση 1 ευρώ αν έχεις ebill...

Πολύ καλή παρατήρηση, αν και η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν θα έπρεπε να έχουν συνδέσει το e-bill με τη δημιουργία λογαριασμού στο dei.gr, καθώς η ΔΕΗ/Ελληνικό ρεύμα είναι - ακόμη θέλω να πιστεύω - δημόσιο αγαθό. 

Η αμεσότητα της πρόσβασης καθώς και η ισότητα στην εξυπηρέτηση όλων των Ελλήνων πολιτών πρέπει να έχει την υψηλότερη προτεραιότητα (εμμέσως αναφερόμενος σε άνεργους, φοιτητές απμακρυσμένους από την οικογενειακή εστία, παππούδες, γριούλες, γυναίκες χήρες ή χήρες με παιδιά, ΑΜΕΑ και άλλες ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, στις οποίες έτσι ή αλλιώς θα έπρεπε να δίνονται έξτρα κίνητρα για χαμηλότερους λογαριασμούς). 

Επεξ/σία από cortaN@
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπική εμπειρία. εχω 6 χαρτινους λογαριασμούς (που πληρωνω web banking) από 6 σπιτια σε ονόματα παππουδων γιαγιαδων πατερα, πεθαμενοι εδώ και 30 χρονια.

παλια (2000?) ειχε e bill ανεξάρτητα του ονοματος που ερχοταν ο λογαριασμος αυτό καταργήθηκε δεν θυμαμε ποτε.

την προηγουμενη βδομαδα επιχείρησα από site της δεδηε για e εγραφη > αποτυχία.

Σε συνεχόμενο τηλεφώνημα ζητάνε για αλλαγη ονοματος : 1)scanned λογαριασμούς = οκ 2) scanned id ταυτοτητα η νέο διπλωμα οδηγησης=οκ 3) scanned E9 οπου φαινονται τα ηλεκτροδοτούμενα ακινητα με ποσοστo συνιδιοκτησίας >50% αλλιως εξουσιοδοτηση από συγκληρονόμους = :( 4) αναπροσαρμογή εγγύησης για Γ1 τιμολόγιο 130 euro ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ! μετα αν εχουν περασει > από 14 χρονια νέο ηλεκτρολογικο σχεδιο με βεβαιωση καταλληλοτητας από ηλεκτρολόγο (κοστος από 30 εως ? ) για κάθε λογαριασμό.

Αυτό το τελευταιο αν δεν το καταθεσεις εντος εξι μηνων = διακοπη ηλεκτροδότησης (θελουν να ειμαστε ασφαλεις καταναλωτες, μην παθουμε καμια ηλεκτροπληξια από παλια εγκατασταση)

Βεβαια διαισθανομε ότι στο εγγυς μελλον ο ταυτονυμος λογαριασμος δεη θα είναι προϋπόθεση για τα παντα όλα, κτηματολογιο αποδοχή κληρονομιας, μεταβιβαση πωληση ενοικιαση … τα παντα! καλα κρασα 

Τους υποσχέθηκα ότι θα τους στείλω δικα μου κόλλυβα αμα ψοφήσω και σε 100 χρονια ας εχουν λογαριασμούς στο όνομα κολωκοτρωνης θεωδορης 😂

Επεξ/σία από alamogordo
Δημοσ.

Βλεπω ολοι επικροτουν το <προστιμο 1 ευρω > για οσους δεν επιλεξουν e'bill.Κανενας δεν λεει να παει το ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΔΕΗ να τα παρει απο τουν Συνδικαλισταραδες και το λαμογιο τον Φωτοπουλο που εκαναν τζαμπα διακοπες κια ταξιδακια και 5αστερα ξενοδοαχεια. Καριοληδες του κερατα.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
43 minutes ago, QuitLife said:

Με την διαφορα οτι ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. Ποτε οι Ελληνες καταναλωτες/πολιτες θα το καταλαβουν αραγε ;

Όταν βαρέσει κανόνι έτσι όπως πάει ποιος νομίζεις ότι θα πληρώσει?

Δημοσ.
1 hour ago, GTX1080 said:

Προσπαθώ να κάνω εγγραφή και δεν δουλεύει... Πάω να περάσω αριθμό κινητού που είναι υποχρεωτικό πεδίο και δεν περνάει τίποτα....ωραία

ναι γιατί στο σύστημά τους πιθανότατα δεν είναι καταχωρημένα τα στοιχεία αυτά και όταν τα συμπληρώνεις δεν μπορούν να διασταυρωθούν με αντιπαραβολή

και εδώ είναι η άλλη μεγάλη παγίδα: χρειάζεται να πας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ με τα κατάλληλα δικαιολογητικά

αν όμως ο λογαριασμός έρχεται σε όνομα τρίτου, τότε μπαίνεις στη διαδικασία που αναφέρθηκε παραπάνω (νέες εγγυήσεις, ΥΔΕ κλπ)

η ΔΕΗ κερδίζει από

• το κόστος της μη εκτύπωσης-αποστολής έντυπων λογαριασμών, διόλου αμελητέο σε τακτική βάση και ιδίως για τα δεινά οικονομικά της επιχείρησης
  • τα επιπλέον έσοδα (εγγυήσεις κλπ)
  • την επικαιροποίηση των στοιχείων του πελατολογίου
  • την αλλαγή καταναλωτικής συμπεριφοράς, τον εντοπισμό και τη συμμόρφωση των κακοπληρωτών
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jonnis44gt είπε

Βλεπω τα σχολια και της αντιδρασεις σε τεχνολογικο φορουμ εν ετη 2018 και καταλαβαινω γιατι εφτασε η ελλαδα να ειναι η μεγαλυτερη μπανανια του πλανητη χαλαρα παιρνουμε παγκοσμιο πρωταθλημα χειροτεροι πολιτες και κρατος μαζι για παντα 

Μια και η μετακινηση πολιτων ειναι ελευθερη, εισαι και εσυ ελευθερος να μεταβεις σε μια αλλη αναπτυγμενη χωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, van62 said:

Βλεπω ολοι επικροτουν το <προστιμο 1 ευρω > για οσους δεν επιλεξουν e'bill.Κανενας δεν λεει να παει το ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΔΕΗ να τα παρει απο τουν Συνδικαλισταραδες και το λαμογιο τον Φωτοπουλο που εκαναν τζαμπα διακοπες κια ταξιδακια και 5αστερα ξενοδοαχεια. Καριοληδες του κερατα.

και ποσα δεν ξερεις και συ και οι περισσοτεροι.Μπαινω-βγαινα στη γενοπ χρονια πολλα ως εξωτερικος συνεργατης (δεν χρειαζεται να πω σε τι τομεα) και τα χω δει απο μεσα για μεσα.
Μιλαμε για τους χειροτερους,τους πιο βολεμενους,τους πιο παρτακηδες που υπαρχουν.

Μιλαμε για συνταξεις πρωθυπουργων και επιδοματα φορεσης καλτσων.

Δεν εκαναν ποτε τιποτα,καμια κινηση προς οφελος της κοινωνιας,μονο της καστας τους.Ακομα και οταν ο κοσμος πεθαινε απο αποσυνδεσεις αυτοι ασχολουνταν με τα μισθακια τους και πηγαιναν και κοβαν τα ρευματα απο αναπηρες γιαγιαδες.

Και μην πει κανεις οτι αν δεν πηγαιναν θα τους απελυαν.Ειναι οι πιο δυνατοι συνδικαλιστικα,κανουν οτι θελουν.

Επεξ/σία από azuli
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα να το ενεργοποιήσω και μου λέει αναντιστοιχία στοιχείων ΑΦΜ ή Ταυτότητας 🤬

Στείλε μας λένε μέσω ειδικής φόρμας φώτο ταυτότητας και αφμ, δάνειο θα πάρω? 😡

https://www.dei.gr/el/epikoinwnia/diorthwsi-proswpikwn-stoixeiwn-sto-logariasmo

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jonnis44gt είπε

Φυσικα μπορεις και εσυ να μεταβεις σε μια αλλη χωρα μηπως και παμε ποτε μπροστα οι υπολοιποι που δεν σκεφτομαστε οπως εσυ 

Οχι ακριβως, μια και ειναι θεμα πλειοψηφιας. Εκτος και αν πιστευεις οτι εσυ εκφραζεις την πλειοψηφια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GTX1080 είπε

Προσπαθώ να κάνω εγγραφή και δεν δουλεύει... Πάω να περάσω αριθμό κινητού που είναι υποχρεωτικό πεδίο και δεν περνάει τίποτα....ωραία

O Firefox έφταιγε... Ο chrome το πέρασε... μπράβο μου και σε ανώτερα..

Το αίτημα εγγραφής σας καταχωρήθηκε επιτυχώς !
  1. θα λάβετε SMS στο κινητό σας (XXXXXXΧΧΧ) με τον κωδικό ενεργοποίησης χρήστη
  2. θα λάβετε στο e-mail σας (ΧΧΧΧΧΧ) οδηγίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Δες το ανάποδα. Έχεις έκπτωση 1 ευρώ αν έχεις ebill...

Αυτό νομίζω θα μπορούσαμε να το πούμε αν σε αυτούς με το ebill έκοβε 1 ευρώ άσχετα αν στους υπόλοιπους λογαριασμούς έβαζε επιπλέον 1 ευρώ.

Με αυτό το σύστημα απλά αυτοί με τους τυπωμένους λογαριασμούς θα πληρώνουν έξτρα ένα ευρώ ενώ αυτοί με το ebill μένουν στα ίδια, δεν κερδίζουν κάτι συγκριτικά με την προηγούμενη χρέωση για αυτούς. 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jonnis44gt είπε

Δεν θεωρω οτι εκφραζω τιποτα  μονο τον  εαυτο μου εσυ βλεπω εκφραζεις την πλειοψηφια..... δικαιωμα σου βεβαια δεν περιμενα και κατι αλλο απο καποιον που απαντα σε αυτο που εγραψα με αυτον τον τροπο

Δεν ξερω αν εκφραζω την πλειοψηφια, εσυ σιγουρα οχι. Δεν εχει τιποτα η απαντηση μου, απλα εχω βαρεθει την γκρινια του καναπε, για το χαλι της Ελλαδας και των Ελληνων. Και αυτη η γκρινια δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα προκαλυμα για την καταστροφη της χωρας, κατω απο τον μανδυα της προοδου.

Το ενα ευρω χρεωση φιλε μου δεν ειναι καμια προοδος. Ελα να σου δειξω το ΣΑΠΙΟ υποσταθμο της ΔΕΗ διπλα μου στο Μαρουσι. Στην γωνια μου. Ελα να σου πω ποσες φορες πεφτει το ρευμα την εβδομαδα, στο  Μαρουσι για διαφορους λογους.

Τα ηλεκτρονικα μπιλιετα και οι πληρωμες απο κινητα δεν ειναι η προοδος. Λαθος τα εχεις καταλαβει. Προοδος ειναι ο σεβασμος στον ΠΟΛΙΤΗ που ΠΛΗΡΩΝΕΙ. Ενα κρατος και εταιριες που θα λειτουργουν μεσα στην λογικη και οχι σαν πχ την δεσποτικη ΔΕΗ.

Δημοσ.

Με αυτην την ειδηση αφηστε την ΔΕΗ τα ΕΛΤΑ να κλαινε(που πουλανε και ρευμα χαχαχαχα) που θα θελουν τιμες κουριερ για να στειλουν ενα δεμα!😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...