Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, vrwmiaris said:

Στο ενοίκιο πιλ; εσύ;;;;

Το καλύτερο πράγμα στον κόσμο! Εμφανίζεται γείτονας πίθηκος ή καγκουρό? Τσακ αλλάζεις με τη μία και πας αλλού! Φαντάσου να το είχα δικό μου και να έπρεπε να τον ανεχτώ... :)

• Like 2
Δημοσ.

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Το καλύτερο πράγμα στον κόσμο! Εμφανίζεται γείτονας πίθηκος ή καγκουρό? Τσακ αλλάζεις με τη μία και πας αλλού! Φαντάσου να το είχα δικό μου και να έπρεπε να τον ανεχτώ... :)

Είναι το μόνο πράγμα που βρίσκω ελκυστικό στο ενοίκιο, πραγματικά! (αυτό που είπες). Αν και έτσι όπως έχουμε γίνει στην Ελλαδάρα, δύσκολα αποφεύγεις τα γίδια, παντού υπάρχει τουλάχιστον απο ένα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Oι νοικιάρηδες έχουμε σοβαρο θέμα πλέον με το airbnb φιλτατε Μπιλ.

Δεν αλλάζεις τοσο ευκολα. Βέβαια δεν ειναι το παρόντος η κουβέντα .

Δημοσ.

Γράφτε να συμπληρώσουμε μερικές σελίδες γιατί στου Admin μας περάσανε.Ήδη έφτασαν τις 9  σελίδες.Είμαστε πολύ πίσω.:D 

Ένα για το χαρτί ένα στο γκισέ της Τράπεζας 2 ευρώ.Μου το ξέσκισαν το χαρτζηλίκι. Δύο πρωινά χωρίς καφέ θα τη βγάζω.:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, pontez2 said:

Φαντάσου πχ έναν άνθρωπο στα 70 του, με τέτοια πάθηση. Σαφως ο άνθρωπος μπορει να ζει μονος του, να αυτοσυντηριθει, να πληρωσει λογαριασμους κτλ, αλλά στη τεχνολογία ,έχει θέμα!

Δεν ειναι λιγες αυτές οι περιπτώσεις. Αρκετά άνθρωποι σε μεγάλη ηλικία λειτουργουν έτσι. Φυσιολογικο ειναι. Δε μπορουμε ξαφνικά όλοι να πλοηγουμαστε σωστά.

Ναι, οκ, Δυστυχώς στις μέρες μας, αυτό κοστίζει 6 ευρώ τον χρόνο. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Τα άτομα αυτά έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα.
Επίσης, επειδή άλλο είναι να δέχεσαι έναν λογαριασμό μέσω Email και άλλο (πιο δύσκολο) να τον πληρώνεις μέσω web banking, να θυμίσω αυτό που λέω σε όσους "φοβούνται" ή δεν τα καταφέρνουν στις ηλεκτρονικές πληρωμές: Υπάρχει και το Phone Banking.

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Γράφτε να συμπληρώσουμε μερικές σελίδες γιατί στου Admin μας περάσανε.Ήδη έφτασαν τις 9  σελίδες.Είμαστε πολύ πίσω.:D 

Ένα για το χαρτί ένα στο γκισέ της Τράπεζας 2 ευρώ.Μου το ξέσκισαν το χαρτζηλίκι. Δύο πρωινά χωρίς καφέ θα τη βγάζω.:P

ωχ ναι τώρα το είδα. έχουν ήδη πιάσει την ανάλυση των αιτιών του WW2. και εμείς ακόμα εδώ στο μικρόκοσμό μας, το νοίκι του πιλ και τη μαμά του ποντεζ

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ.
Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε

Υπάρχει και το Phone Banking.

Ειλικρινά...τους αντέχεις? Δεν παλεύονται. Έχω χάσει κάρτα απο τράπεζα και μου έχουν σπάσει τα νευρα :P :P 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Ειλικρινά...τους αντέχεις? Δεν παλεύονται. Έχω χάσει κάρτα απο τράπεζα και μου έχουν σπάσει τα νευρα :P :P 

τιποτα σαν το παλιο παραδοσιακο ταχυδρομειο ε;

(ξαναλεω , ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ. θα μου πεσουν και τα λιγα μαλλια που μου εχουν μεινει)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...