NikosKallithea Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Εντωμεταξύ η μλκια ειναι οτι αν επιλέξεις να το κανεις ηλεκτρονικό αλλαζουν και οι λογαριασμοί και στους στέλνουν καθε μηνα
fredd0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 το επιχειρημα οτι ειναι οικολογικη κινηση οταν μιλαμε γιατη ΔΕΗ που καιει αβερτα λιγνιτη (και στον λογαριασμο ρευματος ειτε τον παιρνεις σε χαρτι ειτε ψηφιακα) σου χρεωνει κι ενα ωραιτατο ποσο για να πληρωνει τα προστιμα τις ΕΕ για τον λινιτη που καιει ειναι επιεικως αστειο. Για να μη συζητησω το οτι η μεγαλυτερη σπαταλη σε χαρτι ειναι εσωτερικη, οχι οι λογαριασμοι.
Stamer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε εσυ εβαλες μεσα οικοπεδα και κτηματα. το οτι αυτα τα δεντρα φυτευτηκαν για να κοπουν για χαρτι δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το κρατησουμε ετσι, ειδικα οταν καταστρεφουμε καθε μερα τον πλανητη. Γιατί να μην φυτέψουμε δέντρο με σκοπό να το κάνουμε χαρτί? Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Εντωμεταξύ η μλκια ειναι οτι αν επιλέξεις να το κανεις ηλεκτρονικό αλλαζουν και οι λογαριασμοί και στους στέλνουν καθε μηνα Όχι ρε συ, δε νομίζω. Εμένα 2μηνο μου έρχονται (mail και sms).
ManFromEarth Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Stamer είπε Γιατί να μην φυτέψουμε δέντρο με σκοπό να το κάνουμε χαρτί? γιατι στη θεση του μπορουμε να φυτεψουμε δεντρο με σκοπο να το κρατησουμε.
pontez2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, DrLo είπε Σύμφωνοι. Γι αυτό τα άτομα που έχουν αντικειμενικά πειρσσότερες δυσκολίες / έξοδα από τους ατριμελής επιδοτούνται από το κράτος για τα αυξημένα έξοδά τους. What's your point? Οπότε κατά τη γνωμη σου, θεωρεις οτι ειναι θεμιτο να τους αυξήσουμε περισσότερο τα έξοδα επειδη επιδοτούνται ακριβως επειδή έχουν αυτές τις δυσκολίες; 3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Τα οποία άτομα προτιμούν να πηγαίνουν στα ΕΛΤΑ να πληρώνουν αντί για το Internet? Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρωσεις μέσω ιντερνετ, θα πας να πληρωσεις ακομα και σε προπατζιδικο. Μπορει ο άλλος να ειναι άτομο με οριακή νοημοσύνη ή με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές. Εκ των πραγμάτων δε μπορει ο άνθρωπος να χρησιμοποιήσει σωστά μια εφαρμογή. Μπορει ομως να κάνει αυτο που έχει συνηθίσει να κάνει μια ζωή. Το παραπάνω παράδειγμα που έδωσα βέβαια, μπορει να βελτιωθεί αλλά θέλει χρόνο, κρατική παρέμβαση κτλ κτλ. Εδω μιλάμε οτι το ευρω θα πέφτει σε 2 μήνες. Φαντάσου πχ έναν άνθρωπο στα 70 του, με τέτοια πάθηση. Σαφως ο άνθρωπος μπορει να ζει μονος του, να αυτοσυντηριθει, να πληρωσει λογαριασμους κτλ, αλλά στη τεχνολογία ,έχει θέμα! Δεν ειναι λιγες αυτές οι περιπτώσεις. Αρκετά άνθρωποι σε μεγάλη ηλικία λειτουργουν έτσι. Φυσιολογικο ειναι. Δε μπορουμε ξαφνικά όλοι να πλοηγουμαστε σωστά.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Stamer είπε Γιατί να μην φυτέψουμε δέντρο με σκοπό να το κάνουμε χαρτί? Όχι ρε συ, δε νομίζω. Εμένα 2μηνο μου έρχονται (mail και sms). ναι οκ τωρα το είδα εχει και ενα άλλο κλικ pio katv που λεει μηνιαίος, thanks 1
pontez2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εντωμεταξύ η μλκια ειναι οτι αν επιλέξεις να το κανεις ηλεκτρονικό αλλαζουν και οι λογαριασμοί και στους στέλνουν καθε μηνα Οχι βρε παιδια.Εχει επιλογη για αυτο.
kage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδω κ δεκαετιες υπαρχει ανακυκλωμενο χαρτι... Τα δεντρακια καιγονται καθε χρονο σε τζακια,ξυλοσομπες,ξυλολεβητες λες και ειμαστε στην κατοχη ξανα... Στην vodafone με ebill σου αφαιρει ενα ευρω...λογικα και στις αλλες 2? +1 ευρω η δευ + χ ευρω προμηθεια το ebanking για πληρωμες αλλων λογαριασμων(εκτος πιστωτικης).δεν τα λες και λιγα για πτωχευμενη χωρα με βασικο 487ευρω Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από kage 1
Stamer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε γιατι στη θεση του μπορουμε να φυτεψουμε δεντρο με σκοπο να το κρατησουμε. Και στην θέση του σπιτιού σου (και του δικού μου) μπορούμε να φυτέψουμε? Να τα γκρεμίσουμε? Τι επιχείρημα ήταν αυτό πάλι? Υπερπαραγωγή κι αυτό! Τα φυτεύουμε σε ειδικά διαμορφωμένες περιοχές... καλύτερα τώρα? Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε ναι οκ τωρα το είδα εχει και ενα άλλο κλικ pio katv που λεει μηνιαίος, thanks Εννοείς πάντως οτι θα μπορούσες να έχεις και μηνιαίο λογαριασμό ΔΕΗ? Δεν το γνωρίζω αυτό
ManFromEarth Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Stamer είπε Και στην θέση του σπιτιού σου (και του δικού μου) μπορούμε να φυτέψουμε? Να τα γκρεμίσουμε? Τι επιχείρημα ήταν αυτό πάλι? Υπερπαραγωγή κι αυτό! Τα φυτεύουμε σε ειδικά διαμορφωμένες περιοχές... καλύτερα τώρα? Δηλαδη μου λες οτι απ τα περιορισμενα resources αυτης της γης, ειναι σωστο να δεσμευουμε ενα μερος τους για να φυτευουμε δεντρα προκειμενου να παιρνει η μαμα του pontez2 τον λογαριασμο της σε χαρτι. εμενα δεν μου κανει πολυ νοημα. Νοιωστε λιγο. ο πλανητης καταστρεφεται κι εσεις θελετε εκτυπωσεις και λουσα.
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, billdanos είπε Και τον ηλεκτρονικό μπορείς να τον τυπώσεις σπίτι σου και να τον βάλεις στο ψυγείο με μαγνητάκι! Κάθε μέρα λαμβάνω περίπου 190 μειλ προσωπικά και επαγγελματικά. Το 90% πάει στο βρόντο μαζί θα πάει και η ειδοποίηση του ebill ότι έχει εκδοθεί λογαριασμός (δε το στέλνουν καν πρέπει να θυμάσαι κωδικους να συνδέσεις για να τον δεις-τυπωσεις). Οι πιθανότητες να το κάνω όλο αυτό είναι μηδενικές ας πάρουν τα 6€...αν και μάλλον θα πέσει πολύ κράξιμο και θα το πάρουν πίσω.
Stamer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μία άλλη κίνηση που θα μπορούσα να θεωρήσω δίκαιη, είναι το μέτρο αυτό της ΔΕΗ να ισχύσει σε τουλάχιστον 1 χρόνο απο τώρα (ίσως και αργότερα) με την έννοια οτι ο κόσμος θα μπορούσε να "εκπαιδευτεί" και να οδηγηθεί σε αυτό. Και μάλιστα χωρίς έξτρα φόρους κ.λ.π. Ας πούνε οτι σε 1-2 χρόνια το καταργούνε και κάντε τα κουμάντα σας. 3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Δηλαδη μου λες οτι απ τα περιορισμενα resources αυτης της γης, ειναι σωστο να δεσμευουμε ενα μερος τους για να φυτευουμε δεντρα προκειμενου να παιρνει η μαμα του pontez2 τον λογαριασμο της σε χαρτι. εμενα δεν μου κανει πολυ νοημα. Νοιωστε λιγο. ο πλανητης καταστρεφεται κι εσεις θελετε εκτυπωσεις και λουσα. Είμαι σίγουρος οτι δεν σου κάνει νόημα... Δεν αντιλαμβάνεσαι ούτε απλά πράγματα! Δεν σου είπα να καταστρέψουμε υπάρχοντα resources! Να κάνω μια ακόμα προσπάθεια να στο πω αλλιώς, με βάση την δική σου σκέψη... Αντί να σηκώσουμε άλλη μία πολυκατοικία, να κάνουμε το οικόπεδο δέντρα για χαρτί... τώρα? Και επίσης, ο πλανήτης καταστρέφεται και βασανίζεται χ1000 φορές περισσότερο από ένα σωρό άλλα πράγματα που εγώ και εσύ χρησιμοποιούμε/κάνουμε καθημερινά.
vrwmiaris Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, billdanos είπε Ακόμη λαμβάνετε λογαριασμούς σε φακέλους; Εδώ και κάτι χρόνια δεν λαμβάνω τίποτα εκτός από την ΕΥΔΑΠ που έρχεται στο όνομα του ιδιοκτήτη. Πρεπει να έχω σπάσει τα νεύρα του γιδιού της πολυκατοικίας που την «έβρισκε» με το να ανοίγει τους λογαριασμούς των άλλων! 😛 Στο ενοίκιο πιλ; εσύ;;;;
Stamer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε θα σου αντιπροτεινω κατι. αντι να δεσμευσουμε αλλο ενα στρεμα για δεντρα που θα κοπουν για χαρτι, να το δεσμευσουμε για αναδασωση. το αντιλαμβανεσαι; ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ το κατάλαβα τώρα! Εντάξει? Ok over and out 1
Stamer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά δεν ξέρω αν χρειαζόμαστε άλλα δέντρα στον πλανήτη. Έχουμε σίγουρα άφθονα... φυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις