Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

επειδη αυτο που ειπες ηταν αρκετα προσβλητικο για τους συμπολιτες μας με αναπηρια, ναι θα ηθελα.

μπορει για εσενα ΑμεΑ να σημαινει ανθρωπος των σπηλαιων, ή κατι αλλο. για εμενα σημαινει ισοτιμος πολιτης που μπορει να απολαμβανει ολες τις υπηρεσιες (συμπ. ιντερνετ)

Σε λάθος άνθρωπο πας να ασκήσεις τέτοιου ειδους ρητορική. Εσυ εισαι αυτος που λες οτι έχουν όλοι προσβαση στο ιντερνετ. Εγω σου λέω οτι υπάρχει κόσμος που δεν μπορει. Και αυτο περιλαμβάνει και άτομα με αναπηρία.

6 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

ενα 18% δεν ειχε προσβαση το 2017. Το ποσοστο αυτη τη στιγμη ειναι μικροτερο. μην μαγειρευετε νουμερα παρακαλω

Ενα 18% απο άτομα 18-70. Οι άνω των 70 στους οποιους εδωσα βάση ειναι ανυπαρκτοι έτσι; To oτι νωριτερα σου εδωσα τα ποσοστα της ΕΛΣΤΑΤ ας πουμε; 

Επεξ/σία από pontez2
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

δεν ειπα οτι ξερει να χρησιμοποιει. ειπα οτι εχει προσβαση.

το 82% ειχε προσβαση το 2017 και συνεχως αυξανετεται.

Πετάς ένα νούμερο έτσι χωρίς να ψάχνεις να  βρεις ούτε καν τι σημαίνει 

Πως ορίζεται η πρόσβαση στο διαδίκτυο, για πες μου εσύ που τα ξέρεις ; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Σε λάθος άνθρωπο πας να ασκήσεις τέτοιου ειδους ρητορική. Εσυ εισαι αυτος που λες οτι έχουν όλοι προσβαση στο ιντερνετ. Εγω σου λέω οτι υπάρχει κόσμος που δεν μπορει. Και αυτο περιλαμβάνει και άτομα με αναπηρία.

δεν ειπα ολοι. ειπα οτι εχει ενα συντριπτικο ποσοστο.

τα ατομα με αναπηρια, κατ εσενα χειριζονται πιο ευκολα φακελους με χαρτια Α4, παρα υπολογιστη (που προσφερει εναν μεγαλο αριθμο εργαλειων για ΑΜΕΑ). δεν μπορω να συμφωνησω σε κατι τετοιο.

Τα δεντρακια βεβαια δεν τα εχει ρωτησει κανενας αν θελουν να συνεχισουμε να τα κοβουμε για να παιρνει η μαμα του pontez2 το χαρτακι της καθε διμηνο. ειναι κι αυτο ενα θεμα.

Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Πετάς ένα νούμερο έτσι χωρίς να ψάχνεις να  βρεις ούτε καν τι σημαίνει 

Πως ορίζεται η πρόσβαση στο διαδίκτυο, για πες μου εσύ που τα ξέρεις ; 

εχει λινκ μαγκα μου, ανοιξε και διαβασε. μην τα θελετε ολα 50αρακια :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε

Τα δεντρακια βεβαια δεν τα εχει ρωτησει κανενας αν θελουν να συνεχισουμε να τα κοβουμε για να παιρνει η μαμα του pontez2 το χαρτακι της καθε διμηνο. ειναι κι αυτο ενα θεμα.

deja_q_hd_046_resized_6484.jpg

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Αν αποδεχθούμε ότι τα άτομα με αναπηρία (για να μη μπούμε στη συζήτηση τι είναι αναπηρία στην Ελλάδα) δεν έχουν προσβαση στο inet και δε μπορούν να έχουν, θα πρέπει όλοι μας να διαμαρυθούμε για τα κονδύλια που σπαταλούνται (με τη λογική αυτή) για να επιτρέπουν την πρόσβαση αυτή.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Απλά για να ξέρεις τα δέντρα που κόβονται για χαρτί είναι ειδικά γι αυτό το σκοπό. Για πες μου εσύ τώρα πόσα δεντράκια κάηκαν στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι για οικόπεδα ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vasilis 07 είπε

Απλά για να ξέρεις τα δέντρα που κόβονται για χαρτί είναι ειδικά γι αυτό το σκοπό. Για πες μου εσύ τώρα πόσα δεντράκια κάηκαν στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι για οικόπεδα ?

καιγονται δεντρα για οικοπεδα ΑΡΑ δεν μας πειραζει να κοβωνται δεντρα για χαρτι. ουτε 10χρονο δεν εχει αυτη τη λογικη, φιλικα :)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

Αν αποδεχθούμε ότι τα άτομα με αναπηρία (για να μη μπούμε στη συζήτηση τι είναι αναπηρία στην Ελλάδα) δεν έχουν προσβαση στο inet και δε μπορούν να έχουν, θα πρέπει όλοι μας να διαμαρυθούμε για τα κονδύλια που σπαταλούνται (με τη λογική αυτή) για να επιτρέπουν την πρόσβαση αυτή.

Δεν υποστηριξε κανεις οτι τα ΑμεΑ δεν έχουν προσβαση στο νετ, οποτε δε μπορει να γινει καν συζητηση για κάτι τέτοιο.

Υποστηριξα οτι κάποια ΑμεΑ δε μπορουν εκ των πραγμάτων να έχουν, οπως υπάρχουν και κατηγορίες ανθρωπων που για οικονομικους αλλά και ηλιακιακους λόγους δεν μπορουν να έχουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε

και το site/εφαρμογή/datacenter για τις ηλεκτρονικές πληρωμές για αυτό το σκοπό υπάρχουν.

What's your point.

1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Δεν υποστηριξε κανεις οτι τα ΑμεΑ δεν έχουν προσβαση στο νετ, οποτε δε μπορει να γινει καν συζητηση για κάτι τέτοιο.

Υποστηριξα οτι κάποια ΑμεΑ δε μπορουν εκ των πραγμάτων να έχουν, οπως υπάρχουν και κατηγορίες ανθρωπων που για οικονομικους αλλά και ηλιακιακους λόγους δεν μπορουν να έχουν.

Σύμφωνοι.

Γι αυτό τα άτομα που έχουν αντικειμενικά πειρσσότερες δυσκολίες / έξοδα από τους ατριμελής επιδοτούνται από το κράτος για τα αυξημένα έξοδά τους.

What's your point?

• Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, pontez2 said:

Και αυτο περιλαμβάνει και άτομα με αναπηρία.

Τα οποία άτομα προτιμούν να πηγαίνουν στα ΕΛΤΑ να πληρώνουν αντί για το Internet?

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ σε τεχνολογικο φορουμ, προσπαθουμε να πεισουμε καποιους οτι το ιντερνετ δεν ειναι ο σατανας που φοβαται η Ελενη Λουκα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε

καιγονται δεντρα για οικοπεδα ΑΡΑ δεν μας πειραζει να κοβωνται δεντρα για χαρτι. ουτε 10χρονο δεν εχει αυτη τη λογικη, φιλικα :)

Αυτό είπα ? Προσπάθησε να ερμηνεύσεις αυτά που γράφει ο άλλος πριν προχωρήσεις σε χαραχτηρισμούς. Τα δέντρα που κόβονται για χαρτί έχουν φυτευθεί ειδκά γι αυτό τον σκοπό.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DrLo είπε

Γι αυτό τα άτομα που έχουν αντικειμενικά πειρσσότερες δυσκολίες / έξοδα από τους ατριμελής επιδοτούνται από το κράτος για τα αυξημένα έξοδά τους

Αυτό κι αν ήταν προσβλητικό... όχι μόνο για ΑΜΕΑ αλλά για όλους. Υποστηρίζεις δηλαδή οτι το Ελληνικό κράτος φροντίζει σωστά και επαρκώς τους ανθρώπους του?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε

Αυτό είπα ? Προσπάθησε να ερμηνεύσεις αυτά που γράφει ο άλλος πριν προχωρήσεις σε χαραχτηρισμούς. Τα δέντρα που κόβονται για χαρτί έχουν φυτευθεί ειδκά γι αυτό τον σκοπό.

εσυ εβαλες μεσα οικοπεδα και κτηματα. το οτι αυτα τα δεντρα φυτευτηκαν για να κοπουν για χαρτι δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το κρατησουμε ετσι, ειδικα οταν καταστρεφουμε καθε μερα τον πλανητη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Εν τω μεταξυ σε τεχνολογικο φορουμ, προσπαθουμε να πεισουμε καποιους οτι το ιντερνετ δεν ειναι ο σατανας που φοβαται η Ελενη Λουκα.

Ε τώρα και εσυ! Τι σχέση έχει το τεχνολογικό φορουμ με την γιαγιά και τις "τεχνικές γνώσεις της". Σχόλια υπερπαραγωγές!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...