Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Btw, μένω στο ενοίκιο. Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι στο όνομα της ιδιοκτήτριας και μέχρι τώρα ερχόταν κανονικά σε έντυπη μορφή αλλά τον πλήρωνα μέσω του app της Eurobank. Γίνεται να φτιάξω ebill για να πληρώνω μέσω του site της ΔΕΗ ακόμα κι αν δεν είναι ο λογαριασμός στ'όνομά μου;

Γεια σου βρε ΔΕΗ τρέλααααα! Μπήκα στο site τους να δω πώς φτιάχνεται που λέτε και γράφει αυτό:

Σημαντική Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε πως προσωρινά δεν είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες λειτουργίες:

• Εγγραφή Χρήστη
  • Ανάκτηση στοιχείων πρόσβασης
  • Αντιμετώπιση θεμάτων ενεργοποίησης χρήστη
  • Αλλαγή e-mail απο διαχείριση χρήστη
Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλλιο αργά παρά ποτέ.

Αν σκεφτόταν έτσι πιο νωρίς δε θα είχε πτωχεύσει.

Από την άλλη καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που θέλουν να πιάνουν χαρτί. Τα βίτσια πληρώνονται όμως.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
6 minutes ago, *nenya* said:

Γεια σου βρε ΔΕΗ τρέλααααα! Μπήκα στο site τους να δω πώς φτιάχνεται αυτό το ebill που λέτε και γράφει αυτό:

Σημαντική Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε πως προσωρινά δεν είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες λειτουργίες:

• Εγγραφή Χρήστη
  • Ανάκτηση στοιχείων πρόσβασης
  • Αντιμετώπιση θεμάτων ενεργοποίησης χρήστη
  • Αλλαγή e-mail απο διαχείριση χρήστη

Πού το γράφει; Εδώ μοιάζει ότι δουλεύει. (Δεν μπορώ να τσεκάρω, είμαι ήδη user).

https://www.dei.gr/EBill/Register.aspx?LegalEntityTypeID=1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως επειδή είσαι ήδη είναι οκ; Εγώ που δεν έχω account και πάτησα εγγραφή μου έβγαλε το μήνυμα που έγραψα... οπότε στο link που δίνεις δεν ξέρω αν θα πετύχει αν πάω να γράψω τα στοιχεία μου, ίσως να μην αφήσει να ολοκληρωθεί. Τεσπά, θα κάνω υπομονή :P

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.
3 minutes ago, *nenya* said:

Μήπως επειδή είσαι ήδη είναι οκ; Εγώ που δεν έχω account και πάτησα εγγραφή μου έβγαλε το μήνυμα που έγραψα... οπότε στο link που δίνεις δεν ξέρω αν θα πετύχει αν πάω να γράψω τα στοιχεία μου, ίσως να μην αφήσει να ολοκληρωθεί. Τεσπά, θα κάνω υπομονή :P

Δεν ήμουν signed in. Κάνε μια δοκιμή, λογικά κάτι προσωρινό θα είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν είναι και τόσο απλό όσο φαίνεται η ΔΕΗ αφαιρεί πόρους από τα ΕΛΤΑ.

Άρα;

Και που είναι το κακό σε αυτό ?

Γιατί πρέπει τι ΔΕΗ να την νοιάζουν τα ΕΛΤΑ ?

όχι για 22 εκ. Ευρώ ... προσωπικά και 100 ευρώ να γλίτωνα ας πέρνανε τα ΕΛΤΑ φωτιά.

Εσύ όταν κάνεις "κουμάντο" στα οικονομικά της οικογένειάς σου αποφασίζεις πόσα θα ξοδεύεις ή όχι με βάση το αν θα αφαιρέσεις πόρους από τον Σκλαβενίτη ξέρω γω?

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν είναι και τόσο απλό όσο φαίνεται η ΔΕΗ αφαιρεί πόρους από τα ΕΛΤΑ.

Άρα;

Ο κάθε οργανισμός οφείλει να προστατεύει τα συμφέροντα του. 

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά το να πας να κανείς δουλειά σε κάποιο κατάστημα της ΔΕΗ είναι ότι χειρότερο από θέμα ταλαιπωρίας.Εχουν ξεπεράσει και το ΙΚΑ και την εφορία και όλους τους άλλους.Μινιμουμ 3-4 ώρες αναμονή ανεξαρτήτως ημέρας που θα πας.

Τουλαχιστον για το κατάστημα που με εξυπηρετεί (Μαρούσι),δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες περιοχές.

Δημοσ.

Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή ή τουλάχιστον δεν αξίζει να πας σε ebill.

Στο πατρικό μου στο χωριό είναι ακόμα κάτοχος η γιαγιά μου που έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια, οπότε πρέπει να γίνει αλλαγή κατόχου και νέα σύμβαση.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πληρώσεις νέα εγγύηση και να βγάλεις νέο πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου.

Δεν είμαι σίγουρος για το ποσό αλλά φαντάζομαι περίπου 100 ευρώ εγγύηση (η τρέχουσα εγγύηση ειναι 0,59€ οποτε δεν παίζει συμψηφισμός 😁 )  και τουλάχιστον 50 ευρω ηλεκτρολόγος.

Συνεπώς 150€ δια 6€ κοστός αποστολης λογαριασμου το έτος = 25 χρονια....

άστο έτσι καλα είναι 😜

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, moure είπε

Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά το να πας να κανείς δουλειά σε κάποιο κατάστημα της ΔΕΗ είναι ότι χειρότερο από θέμα ταλαιπωρίας.Εχουν ξεπεράσει και το ΙΚΑ και την εφορία και όλους τους άλλους.Μινιμουμ 3-4 ώρες αναμονή ανεξαρτήτως ημέρας που θα πας.

Τουλαχιστον για το κατάστημα που με εξυπηρετεί (Μαρούσι),δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες περιοχές.

νομιζω ειναι λογω του οτι η δεη βαρεσε κοκκινο και αρχισε τις διακοπες για να γινουν διακανονισμοι. Εγω αρχη καλοκαιριου που πηγα στο ιδιο καταστημα (κηφισιας στις 'στροφες') βαραγανε μυγες, τελειωσα αμεσως

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dsvee είπε

Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή ή τουλάχιστον δεν αξίζει να πας σε ebill.

Στο πατρικό μου στο χωριό είναι ακόμα κάτοχος η γιαγιά μου που έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια, οπότε πρέπει να γίνει αλλαγή κατόχου και νέα σύμβαση.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πληρώσεις νέα εγγύηση και να βγάλεις νέο πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου.

Δεν είμαι σίγουρος για το ποσό αλλά φαντάζομαι περίπου 100 ευρώ εγγύηση (η τρέχουσα εγγύηση ειναι 0,59€ οποτε δεν παίζει συμψηφισμός 😁 )  και τουλάχιστον 50 ευρω ηλεκτρολόγος.

Συνεπώς 150€ δια 6€ κοστός αποστολης λογαριασμου το έτος = 25 χρονια....

άστο έτσι καλα είναι 😜

Μόνο 50 ο ηλεκτρολόγος; Νομίζω παίζει ταρίφα στα 90€, τουλάχιστον για Ναύπακτο. Οι περισσότεροι στο δικό σου μοτίβο είναι!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrLo είπε

Καλλιο αργά παρά ποτέ.

Αν σκεφτόταν έτσι πιο νωρίς δε θα είχε πτωχεύσει.

Από την άλλη καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που θέλουν να πιάνουν χαρτί. Τα βίτσια πληρώνονται όμως.

Ναι επιτέλους! Εγώ θα πρότεινα να υιοθετήσει ο καθένας απο εμάς και έναν δεητζή όπως κάνουν με τα παιδιά στην Αφρική.

Πλάκα έχετε πάντως, αυτό αν γινόταν πριν 5 χρόνια θα είχε γίνει μια ωραιότατη τριήμερη γενική απεργία και θα χορεύαμε περήφανους αντιμνημονιακούς χορούς στο Σύνταγμα.

Τώρα είναι απλά Τετάρτη πρωί

• Thanks 1
Δημοσ.

Το μεγάλο προβλημα ειναι οι ηλικιωμένοι. Κανονικά η ΔΕΗ δε θα έπρεπε να χρεωνει το ευρω σε άτομα άνω των 70 ετων. Ειναι απλό.

Επισης στις εποχές που ζουμε, δεν ειναι δεδομένη η προσβαση στο ιντερνετ απο κάποια νοικοκυριά. 

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κωλους λέει ένα ρητό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Ακόμη λαμβάνετε λογαριασμούς σε φακέλους; Εδώ και κάτι χρόνια δεν λαμβάνω τίποτα εκτός από την ΕΥΔΑΠ που έρχεται στο όνομα του ιδιοκτήτη. 

Πρεπει να έχω σπάσει τα νεύρα του γιδιού της πολυκατοικίας που την «έβρισκε» με το να ανοίγει τους λογαριασμούς των άλλων! 😛 

Εγώ έχω το κακό ότι αν δεν τον πάρω έντυπο τον οποιοδήποτε λογαριασμό τον ξεχνάω...

Σε κάθε περίπτωση αυτό το θεωρώ ακόμα ένα ληστρικό χαράτσι. 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...