Montezuma Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εχω το εν'λογο κινητο, αλλα παρατηρησα οτι δημηουργει καποια αρχεια απο μονο του, καποια Logs, και ηθελα να ρωτησω αν ειναι συνηθηζμενο αυτο η οχι ?? το τηλ μου το δωσανε μεταχειρισμενο (εταιρεια), αλλα το εκανα ρεσετ. Και μια αλλη ερωτηση, ενω εχω απενεργοποιηση ολες τις εφαρμογες εντοπισμου , και ολους τους αισθητηρες σωματος το τηλεφωνο οταν περπαταω εξακολουθη να μου μετραει τα βηματα , χωρις να ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ και χωρις να εχω ενεργοποιημενο το gps , πως γινετε αυτο????? Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από Montezuma
saruman123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέσω recovery κάνε ένα hard reset. https://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-l21-p9-lite/hardreset/first-method/
Montezuma Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To εκανα HARD RESET , το γραφω και πιο πανω, αλλα δεν αλλαξε κατι, εξακολουθη να βγαζει και τα λογσ , και να μετρα τα βηματα μου, αν και εχω απενεργοποιηση ολες μα ολες τις υπηρεσιες και εφαρμογες παρακολουθησης και εντοπισμου θεσης Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Montezuma
gioiliop7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 τα βηματα στα μετραει απο την εφαρμογη υγεια. 1
SeNNinhA Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Ο μετρητης βηματων δεν χρειαζεται internet ουτε data. Δονησεις απλα μετραει Τα logs απο που ειναι; Πολλες εφαρμογες τα δημιουργουν ως αρχεια by default ασχετα εαν εχουν καταγραψει κατι.
Montezuma Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/11/2018 στις 6:35 ΠΜ, SeNNinhA είπε Ο μετρητης βηματων δεν χρειαζεται internet ουτε data. Δονησεις απλα μετραει Τα logs απο που ειναι; Πολλες εφαρμογες τα δημιουργουν ως αρχεια by default ασχετα εαν εχουν καταγραψει κατι. Τα logs, τα βρησκω στα εγγραφα, εκει τα αποθηκευει, καποια εχεουν καταληξη .log, καποια αλλα εχεουν καταληξη .txt , και καποια αλλα την καταληξη . json κραταει logs, απο οτι ειδα , για καθε κινηση, απλα μου βγαζει και καποια ακαταλαβηστικα στα logs για καμερα κτλ, αλλα δεν μπορω να καταλαβω. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από Montezuma
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα