Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά σκέφτομαι να προβώ σε αγορά νέου κινητού και συγκεκριμένα του iPhone X (μεταχειρισμένο) αλλά, επειδή απ’οτι ρώτησα, το κινητό είναι εισαγόμενο από Αμερική άθικτο με απόδειξη κλπ. Είναι αξιόπιστο να το πάρω ή να βρω ένα από την Ευρωπαϊκή ένωση με +100€-150€... θέλω βοήθεια οποίος ξέρει...
Comic maniak Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Καλυτερα απο Ε.Ε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να το στειλεις πισω γρηγορα αν χαλασει.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Απλός βρήκα έναν με 60 θετικές αξιολογήσεις σε άριστη κατάσταση και θέλει να κάνουμε ανταλλαγή με την δικιά σου συσκευή...
SeNNinhA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Ετσι στα γρηγορα γιατι βαριεμαι να τα γραφω εγω https://www.techwalla.com/articles/the-difference-between-the-us-european-iphone
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Για το LTE όντως με είχε προβληματίσει αλλά τελικά πιάνει κανονικά 4G κλπ και για φορτιστή και αλλά παρελκόμενα δεν έχω θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα