georgep800 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος να παγώσω το ρολόι στα Windows 7; Αυτό που θέλω είναι κάθε φορά που το ανοίγω να ξεκινάει με συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα(και να συνεχίζει να μετράει μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, όμως το σύστημα το έχω κάνει freeze/πάγωμα. Thanks!
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, georgep800 είπε Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος να παγώσω το ρολόι στα Windows 7; Αυτό που θέλω είναι κάθε φορά που το ανοίγω να ξεκινάει με συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα(και να συνεχίζει να μετράει μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, όμως το σύστημα το έχω κάνει freeze/πάγωμα. Thanks! Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων. Αυτοί που καταλαβαίνουν το δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν. Εσύ το έγραψες
georgep800 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων. Αυτοί που καταλαβαίνουν το δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν. Εσύ το έγραψες Βοήθησε με να καταλάβω τότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα