imvrios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 3 φορτίσεις μόνο είναι γελοίος αριθμός. Τα δικά μου μπορούν να φορτιστούν 17 φορές από τη θήκη τους. Ενώ η θήκη είναι και mini power bank και μπορεί σε ώρα ανάγκης να φορτίσει (micro usb) κινητά. Από την άλλη τα δικά μου με πλήρη φόρτιση διαρκούν δυόμισυ ώρες όταν είναι σε stereo mode. Η Xiaomi υπόσχεται 4 ώρες.
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, FELIX είπε ..αφού φέρουν αρκετές ομοιότητες στην ονομασία και στην εμφάνιση με τα γνωστά ακουστικά της Apple.... που τις ειδε τις ομοιοτητες στην εμφανιση ο ποητης? Πρέπει να υπάρχει το όνομα της απλ σε κάθε ανάρτηση... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Πρέπει να υπάρχει το όνομα της απλ σε κάθε ανάρτηση... Ε ναι, πώς θα βγω μετά εγώ να πω: 8 λεπτά πριν, kallair είπε δλδ εχουν ενσωματωμενη μπαταρια στην θηκη; κατι σαν powerbank; δλδ είναι ακριβώς όπως τα Airpods της Apple.
Grasterix1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Ρε θα μας κουφανουν αυτοι οι κινεζοι!!!!!!!θα κανουν ΜΠΑΜΜ στα αυτια μας.........
judgevag Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικά είτε με 25ε είτε με 200ε το ίδιο δύσχρηστα μου φαίνονται. Βάλτε ρε μάγκες τούλαχιστον ένα αποσπώμενο σχοινάκι να ενώνονται μεταξύ τους...
Stamer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Νέες πληροφορίες θέλουν τα ακουστικά της xiaomi να αφαιρούν και το κερί από τα αυτιά (έτσι... ενα feature παραπάνω)
johncorfas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Τρελανέ μας κι άλλο... Τί τιμές είναι αυτές;... 1
Superuser Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Γιατί τόσος ενθουσιασμός; Δεν είναι ούτε τα πρώτα ασύρματα ακουστικά αλλά ούτε και τα φθηνότερα Με την σύγκριση των αντίστοιχων της apple λίγο άκυρη την βρίσκω Σύγκριση να γίνει με κάποια στο ίδιο εύρος τιμής γιατί εννοείτε ότι τα ακριβότερα της apple θα είναι και ποιοτικότερα... 2
CheOnWeb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 36 minutes ago, imvrios said: 3 φορτίσεις μόνο είναι γελοίος αριθμός. Μάλλον 2 εννοεί. Το πρώτο 4ωρο είναι με φορτισμένα ακουστικά.
Stamer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Superuser είπε Γιατί τόσος ενθουσιασμός; Δεν είναι ούτε τα πρώτα ασύρματα ακουστικά αλλά ούτε και τα φθηνότερα Με την σύγκριση των αντίστοιχων της apple λίγο άκυρη την βρίσκω Σύγκριση να γίνει με κάποια στο ίδιο εύρος τιμής γιατί εννοείτε ότι τα ακριβότερα της apple θα είναι και ποιοτικότερα... Αδιαμφισβήτητα είναι ποιοτικότερα. Αλλά είναι ακουστικά γμτ τη τύχη μου! Έλεος δηλαδή! Όσο και να θέλω οπωσδήποτε ποιότητα σε ακουστικά ψείρες, πάω και αγοράζω με 20-25 sennheiser ας πούμε και τέλος. Το βρίσκω κοροϊδία. Ή απλά πραγματικά δεν έχω σε τίποτε άλλο αξιόλογο στη ζωή μου να σπαταλήσω αυτά τα χρήματα. 2 1
randomcat Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Τα Mi AirDots αποτελούν θα λέγαμε «τα AirPods των φτωχών» αφού φέρουν αρκετές ομοιότητες στην ονομασία και στην εμφάνιση με τα γνωστά ακουστικά της Apple, αλλά με μια πολύ πιο ελκυστική τιμή, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η εταιρεία. Πινελιά Ινσόμνια, έτσι για να τροφοδοτούνται ξεκατινιάσματα στα σχόλια (τα οποία μετά φυσικά θα φιλτραριστούν και θα διαγραφούν τα ανεπιθύμητα), ε; Just saying, μιας και το original άρθρο δεν λέει κάτι τέτοιο. Προσωπικά δεν θα τα αγόραζα, είτε είναι της Xiaomi είτε της Apple είτε κάποιας άλλης εταιρείας. 12 1 1
AtiX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Το ότι ενθουζιαζόμαστε με κάθε τι φυσιολογικό που παρουσιάζουν οι εταιρίες με ξεπερνάει... σόρρυ κι όλας αλλά απλά bluetooth ακουστικά είναι, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο... 3
zodiacskipper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικά προτιμώ με καλώδιο , αλλά ίσως τα τιμήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα