Glikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Το είχε βάλει πρίν κάμποσο καιρό στα 39 ευρώ μαζί με ζώνη και το είχα αγοράσει, μετά το πήγε καπάκι στα 29 ευρώ. Τώρα στα 49 μαζί με ζώνη είναι ακόμα καλή τιμή για ένα αξιόπιστο απλό gps watch. Για κάποιον που δεν τον νοιάζει αν δεν έχει bluetooth, θεωρώ είναι ιδανικό. Δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Έχει accurate gps και γρήγορο, με καλή μπαταρία. Διαθέσιμο δείχνει το κόκκινο χρώμα. Υπάρχει και σε small size. Δεν το βρίσκω σε σκρουτζ, έχει σταματήσει η παραγωγή του. https://www.germanos.gr/product/smartwatch-garmin-forner15-l/20306403/?productId=20306403&fname=skuColor&fvalue=-128094434241108653&commerceItem=&isComingSoon= 1
downhill Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 το είχα πάρει κι εγώ στα 29 ευρώ. πλεονέκτημα θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δεν έχει bluetooth ώστε να μην έχει ακτινοβολία μονίμως.. το συνέδεσα με wahoo tickr και έδειχνε τους παλμούς πολύ καλά, αλλά στα μειονεκτήματα θα έλεγα ότι αργεί να πιάσει σήμα και κανα δυό φορές έχει σταματήσει από μόνο του να μετράει για απροσδιοριστο λόγο. επίσης η μπαταρία του δεν κρατάει και πολύ Είχα πάρει και το μικρό μέγεθος στα 19 ευρώ για τη μικρή αλλά στη θάλασσα έβαλε νερά και χάλασε. ο Γερμανος μου έστειλε καινούριο ευτυχώς..
Glikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Το bluetooth ούτε εμένα με συγκινεί. Μου κρατάει συνολικά 5 ώρες και κάτι πάνω κάτω με gps on. Κάποιοι λέγανε 8 ώρες αλλά είναι θέμα μάρκετινγκ μάλλον. Βέβαια δεν πάω μαραθώνιο, οπότε οι 5 ώρες +- είναι συνολικά όσες φορές το έχω όταν τρέχω, μέχρι να αδειάσει η μπαταρία. Κακή δεν την λες, γιατί κάτι άλλα πιο ακριβά έχουν χειρότερη. Ανάλογα και την χρήση του καθενώς. Σαφώς θα μπορούσε να ήταν κάπως καλύτερη, γιατί όχι. Ίσως βάλω μελλοντικά μια πιο δυνατή μπαταρία αν γίνεται. Αλλά προς το παρόν με βολεύει. Το σήμα εμένα μου πιάνει σχεδόν πάντα αμέσως. Σπάνια να αργήσει, ίσως παίζει ρόλο και η τοποθεσία. Κολλήματα ακόμα δεν έχω παρατηρήσει. Στην πορεία θα δείξει. Θάλασσα δεν το έχω βάλει. Έβαλε νερά ίσως επειδή ήταν προβληματικό ή επειδή του πάταγε τα κουμπιά συνέχεια underwater, κάτι το οποίο δεν συνίσταται, δεν ξέρω. Βέβαια για τρέξιμο είναι κυρίως, όχι για τρίαθλον κλπ. Για 1ο μου gps watch το θεωρώ τίμια επιλογή, μελλοντικά βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα