Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους. 

Σκεφτομαι την αγορα νεου κινητου εως 400€ περιπου. Εχω το galaxy s7 απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα εχω μπει στο τρυπακι για αγορα καινουριου... στα πλαισια της ανανεωσης και του γρηγορου κορεσμου που μας πιανει με τις συσκευες πλεον. Ψαχνω κατι καλυτερο απο το s7 σε καμερα και μπαταρια τουλαχιστον. Εχω ξεχωρισει τα mi8, mi mix 2s και huawei mate 10 pro, το οποιο ειναι και πιο παλιο. Θα ηθελα γνωμες απο χρηστες που ετυχε να ειχαν ή εστω να εχουν δουλεψει καποιο απο τα 3 αλλα και το s7 για να κρινουμε αν πραγματικα θα ηταν μια αναβαθμιση οι παραπανω συσκευες (κυριως για την καμερα) ή δεν αξιζει τον κοπο. Επισης εχει κανει κανεις χρηση εγγυησης xiaomi συσκευης απο σκρουτζομαγαζο, καθως απο εκει θα γινει η αγορα? Αντιμετωισε κανεις σοβαρο προβλημα που τον ταλαιπωρησε?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

Επεξ/σία από drentzi
Δημοσ.
8 ώρες πριν, drentzi είπε

Καλησπερα σε ολους. 

Σκεφτομαι την αγορα νεου κινητου εως 400€ περιπου. Εχω το galaxy s7 απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα εχω μπει στο τρυπακι για αγορα καινουριου... στα πλαισια της ανανεωσης και του γρηγορου κορεσμου που μας πιανει με τις συσκευες πλεον. Ψαχνω κατι καλυτερο απο το s7 σε καμερα και μπαταρια τουλαχιστον. Εχω ξεχωρισει τα mi8, mi mix 2s και huawei mate 10 pro, το οποιο ειναι και πιο παλιο. Θα ηθελα γνωμες απο χρηστες που ετυχε να ειχαν ή εστω να εχουν δουλεψει καποιο απο τα 3 αλλα και το s7 για να κρινουμε αν πραγματικα θα ηταν μια αναβαθμιση οι παραπανω συσκευες (κυριως για την καμερα) ή δεν αξιζει τον κοπο. Επισης εχει κανει κανεις χρηση εγγυησης xiaomi συσκευης απο σκρουτζομαγαζο, καθως απο εκει θα γινει η αγορα? Αντιμετωισε κανεις σοβαρο προβλημα που τον ταλαιπωρησε?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

Καλησπερα τσεκαρε και το huawei mate 10 pro εχει καλυτερη φωτογραφια και βιντεο και μπαταρια 4.000mha vs 3.500 mha  και 6 ραμ vs 4 ram σε σχεση με το s8 plus...στο μονο που κερδιζει το s8 plus ειναι η αναλυση οθονης!!!

• Like 1
Δημοσ.

Το s8 εχει καλυτερη καμερα απο το s7 ομως ή πανω κατω τα ιδια? Ελεγα γενικα να αλλαξω brand παντως, ετσι για κατι διαφορετικο. Αν εχει καποιος αλλος εμπειρια απο τα προτεινομενα ας μας πει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, drentzi είπε

Το s8 εχει καλυτερη καμερα απο το s7 ομως ή πανω κατω τα ιδια? Ελεγα γενικα να αλλαξω brand παντως, ετσι για κατι διαφορετικο. Αν εχει καποιος αλλος εμπειρια απο τα προτεινομενα ας μας πει.

Εχουν ίδια κύρια κάμερα και σε μπροστινή έχει καλύτερη το S8.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7945&idPhone2=8161#g935f,g950f

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Γι αυτο και δεν με δελεαζει ιδιαιτερα το s8... Απο τα 3 που σκεφτομαι πιο πολυ στο mate 10 κλινω και λογω μπαταριας. Τα αρνητικο ειναι οτι δεν εχει ois σε 4k video... αλλα δεν μπορεις να τα εχεις και ολα. Απλα δεν ξερω αν θα δω μεγαλη διαφορα γενικα στην καμερα σε σχεση με την τωρινη μου συσκευη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, drentzi είπε

Γι αυτο και δεν με δελεαζει ιδιαιτερα το s8... Απο τα 3 που σκεφτομαι πιο πολυ στο mate 10 κλινω και λογω μπαταριας. Τα αρνητικο ειναι οτι δεν εχει ois σε 4k video... αλλα δεν μπορεις να τα εχεις και ολα. Απλα δεν ξερω αν θα δω μεγαλη διαφορα γενικα στην καμερα σε σχεση με την τωρινη μου συσκευη.

Αλλιως τσεκαρε και huawei p20 με απιστευτη καμερα.....αλλιως Huawei mate 10 pro!

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, shooterg είπε

Εγώ σου προτείνω να μαζέψεις Άλλα 60 και να πάρεις το s9 αξίζει η υπέρβαση 

Απλά το s9 δεν έχει 6 ραμ βασικό για να το έχει καιρό..

Στις 7/11/2018 στις 4:07 ΜΜ, drentzi είπε

Φίλε μου τσεκαρε και το oneplus 6 8/128 μεγάλη ραμ παίρνει και αναβαθμίσεις για 3 χρονια καλή κάμερα παίρνει και google camera του pixel 3 και καλύτερο αποτέλεσμα σε κάμερα...εγγύηση 2 χρόνια ακόμα και για μπαταρία...Αλλιώς πήγαινε mate 10 pro...!

Δημοσ.

Νομιζω κλινω προς το mate 10 pro... θα περιμενω και black friday μηπως βγει καμια προσφορα. Ευχαριστω για τις προτασεις!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drentzi είπε

Νομιζω κλινω προς το mate 10 pro... θα περιμενω και black friday μηπως βγει καμια προσφορα. Ευχαριστω για τις προτασεις!

Το over-sharpening της Huawei στις φωτογραφιες παντως εμενα με χαλαει.

Δημοσ.

Βλέπω να προτείνουν πολύ το s9, θα πω την γνώμη μου χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ.

Πήγα από περιέργεια σε κατάστημα κινητών να δω από κοντά κάποια μοντέλα και έπιασα στα χέρια μου και το s9, πραγματικά ένιωσα ότι κρατάω το ποιο άσχημο κινητό που υπάρχει, ένα πράγμα στενομακρο και άβολο, από περιέργεια άνοιξα μια σελίδα στο δικό μου και σε αυτό και μπορώ να πω με σιγουριά ότι στο δικό μου διάβαζα πολύ πιο άνετα από το s9.

Εύχομαι να συνεχίσουν να βγαίνουν τηλέφωνα με την κλασική αναλογία γιατί θα δυσκολευτώ στην επόμενη επιλογή μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, chios είπε

Βλέπω να προτείνουν πολύ το s9, θα πω την γνώμη μου χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ.

Πήγα από περιέργεια σε κατάστημα κινητών να δω από κοντά κάποια μοντέλα και έπιασα στα χέρια μου και το s9, πραγματικά ένιωσα ότι κρατάω το ποιο άσχημο κινητό που υπάρχει, ένα πράγμα στενομακρο και άβολο, από περιέργεια άνοιξα μια σελίδα στο δικό μου και σε αυτό και μπορώ να πω με σιγουριά ότι στο δικό μου διάβαζα πολύ πιο άνετα από το s9.

Εύχομαι να συνεχίσουν να βγαίνουν τηλέφωνα με την κλασική αναλογία γιατί θα δυσκολευτώ στην επόμενη επιλογή μου.

Εμενα παλι αυτο το στενομακρο πολυ με βολευει στο χερι.

Υπαρχει βεβαιως και το MiMix με πιο βολικη μαλλον για εσενα αναλογια

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...