Προς το περιεχόμενο

A8 vs A7

smaik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να πάρω στην γυναίκα μου δώρο ένα από τα 2 samsung.Tην ενδιαφέρει μόνο internet,Fb...και φωτο.Τίποτε άλλο.Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω είναι στην ίδια τιμή (270-280).Ποιό λέτε και γιατί?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, smaik είπε

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να πάρω στην γυναίκα μου δώρο ένα από τα 2 samsung.Tην ενδιαφέρει μόνο internet,Fb...και φωτο.Τίποτε άλλο.Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω είναι στην ίδια τιμή (270-280).Ποιό λέτε και γιατί?

Το A8 είναι μικρότερο σε μήκος,έχει θύρα type C,είναι αδιάβροχο και έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα(Μάλλον και κύρια).Επίσης έχει 4Gb Ram ενώ το A7  έχει 3 Gb Ram.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8886&idPhone2=9340

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.

Και τα 2 χάλια είναι, κοίτα κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα, όπως LG g6, Samsung s7. Έστω και xiaomi redmi note 5, με πολύ πιο λίγα. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Α7 ειναι μεγαλυτερο με μεγαλυτερη οθονη ομως και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια.

Κακη καμερα και τα δυο οποτε δεν με ενδιαφερει πιο εχει την χειροτερη.

Το Α8 βγαινει σε βασικη εκδοση 4/32gb ενω το Α7 σε 4/64gb και αυτες ειναι που παιζουν στην ιδια τιμη.

Το Α8 εχει usb-c που ειναι πλεονεκτημα.

Αλλιως ιδια τηλεφωνα ειναι.

Θα συμφωνησω οτι λογω Samsung ειναι υπερκοστολογημενα και τα δυο σε σχεση με τα specs τους

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Δηλαδή απο J3 του 2016 σε Α8 2018 δεν θα καταλάβει διαφορά ούτε στην κάμερα;

Tί να την κάνω θέλει πάλι samsung - είχε μείνει ευχαριστημένη😃

8 ώρες πριν, 26ska είπε

Και τα 2 χάλια είναι, κοίτα κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα, όπως LG g6, Samsung s7. Έστω και xiaomi redmi note 5, με πολύ πιο λίγα. 

Δηλαδή το S7 είναι καλύτερο απο Α8 και στην κάμερα? Θα αντέχει αναβαθμίσεις για 2,3 χρόνια γιατί είναι ήδη παλιο.

Δημοσ.

Απο J3 2016 θα καταλαβει τεραστια διαφορα σε αποδοση. Θα καταλάβει μεγαλη διαφορα σε selfie και θα καταλαβει διαφορα σε καμερα κυριως γιατι εχουν βελτιωθει και οι αισθητηρες αλλα και οι αλγορυθμοι αλλα και διαθετει πιο φωτεινο διαφραγμα. Αλλωστε η καμερα του J3 θεωρουνταν ακομη και για το 2016 κακη. Ποσο μαλλον συνγκρινομενη με τους αισθητηρες 2018 (ακομη και τους κακους)!

Απλα θα πληρωσει πολλα για να εχει κινητο που γραφει Samsung. Αλλιως μια χαρα συσκευη ειναι για καποιον χωρις πολλες απαιτησεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν την ενδιαφερουν οι αναβαθμισεις για πολυ καιρο ας παρει το S7 edge μιας και θελει Samsung. Θα δει υπερτεραστια διαφορα απο το J3. Ειναι σαν να συγκρινεις αυτοκινητο Smart με Porsche :) .

Τωρα για πολλες αναβαθμισεις περιπου σε αυτα τα λεφτα πας εδω: https://www.skroutz.gr/s/15085687/Nokia-7-Plus-64GB.html

Στα 200κατι ευρω μην περιμενεις αναβαθμισεις απο την Samsung. Κατι ψιλα θα δωσει αντε και ενα Android Update μετα απο 50 χρονια.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, smaik είπε

Δηλαδή το S7 είναι καλύτερο απο Α8 και στην κάμερα? Θα αντέχει αναβαθμίσεις για 2,3 χρόνια γιατί είναι ήδη παλιο.

Το S7 ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ καλύτερο απο το Α8. Μερα με την νυχτα. Δεν βλεπω να παιρνει αναβαθμίσεις αλλα και χωρις αυτες θα παραμένει ενα κλασεις καλύτερο τηλεφωνο απο το Α8 με οσες αναβαθμισεις κι αν παρει (σιγα μην παρει πανω απο μια....)! Δεν το συζητώ για την καμερα, οπου ακομη και για τα σημερινα δεδομενα παραμενει μια ΚΑΛΗ καμερα. Χαοτικη η διαφορα τους.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Το S7 ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ καλύτερο απο το Α8. Μερα με την νυχτα. Δεν βλεπω να παιρνει αναβαθμίσεις αλλα και χωρις αυτες θα παραμένει ενα κλασεις καλύτερο τηλεφωνο απο το Α8 με οσες αναβαθμισεις κι αν παρει (σιγα μην παρει πανω απο μια....)! Δεν το συζητώ για την καμερα, οπου ακομη και για τα σημερινα δεδομενα παραμενει μια ΚΑΛΗ καμερα. Χαοτικη η διαφορα τους.

και οποιανου πιανουν τα χερια του, μολις ληξει η εγγυηση του, παιρνουν την τελευταια εκδοση που θα εχει βγει σε custom rom που θα ειναι πολυ καλυτερη της μαμισιας, και να ξερετε οτι σε τηλεφωνα ναυαρχιδες της samsung παντα θα βρισκετε custom rom. ( εγω εχω το s4 mini πεντε χρονια, και εχω βαλει την 8.1 που δεν εχει δωσει η samsung ουτε στο s9 μονο την 8 εχει δωσει ).

Επεξ/σία από manoskost
  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, manoskost είπε

και οποιανου πιανουν τα χερια του, μολις ληξει η εγγυηση του, παιρνουν την τελευταια εκδοση που θα εχει βγει σε custom rom που θα ειναι πολυ καλυτερη της μαμισιας, και να ξερετε οτι σε τηλεφωνα ναυαρχιδες της samsung παντα θα βρισκετε custom rom. ( εγω εχω το s4 mini πεντε χρονια, και εχω βαλει την 8.1 που δεν εχει δωσει η samsung ουτε στο s9 μονο την 8 εχει δωσει ).

Τσαγκάρης είμαι φιλαράκι,πιάνουν τα χέρια μου😁😁😁 Δεν ξέρω βέβαια αν του ταιριάζει 12 ποντο τακούνι.Μπορει για κεραία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, smaik είπε

Τσαγκάρης είμαι φιλαράκι,πιάνουν τα χέρια μου😁😁😁 Δεν ξέρω βέβαια αν του ταιριάζει 12 ποντο τακούνι.Μπορει για κεραία...

Τοτε μη φοβασε τιποτα, παρτο, και μολις ληξει η εγγυηση, το κανεις αεροθουμενο και παντα θα εχεις την τελευταια εκδοση.και να ξερεις, αξιολογα κινητα ειναι μονο η σειρα s για αυτο και ειναι ακριβα.

Επεξ/σία από manoskost
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παίδες!!! Αποφάσισα αντί του A8 ή S7 να βάλω κάτι παραπάνω και να πάρω το S8.Tί λέτε? Μήπως κάνω μ@λ....α?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, smaik είπε

Καλησπέρα και πάλι παίδες!!! Αποφάσισα αντί του A8 ή S7 να βάλω κάτι παραπάνω και να πάρω το S8.Tί λέτε? Μήπως κάνω μ@λ....α?

Εαν μπορεις να διαθεσεις το ποσο σαφως και ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...