giotis_77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας παιδιά. Μπορώ να αλλάξω τον λογαριασμό στο xbox που έχω χωρίς να χάσω τα παιχνίδια?
giotis_77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mikele13- είπε Τί εννοείς "να αλλάξεις"? Να αλλάξω το όνομα της σύνδεσης. Να βάλω κάτι άλλο.
comfuzio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, giotis_77 είπε Να αλλάξω το όνομα της σύνδεσης. Να βάλω κάτι άλλο. Να αλλάξεις gamer tag ναι, να αλλάξεις email και να κρατήσεις ότι έχεις, όχι. Τουλάχιστον αυτό ξέρω ότι ισχύει
giotis_77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Να αλλάξεις gamer tag ναι, να αλλάξεις email και να κρατήσεις ότι έχεις, όχι. Τουλάχιστον αυτό ξέρω ότι ισχύει Ευχαριστώ. Επειδή χάνομαι λίγο πάω στις ρυθμίσεις του λογαριασμού? Είναι εύκολο να μου πεις?
comfuzio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, giotis_77 είπε Ευχαριστώ. Επειδή χάνομαι λίγο πάω στις ρυθμίσεις του λογαριασμού? Είναι εύκολο να μου πεις? Δεν το έχω πρόχειρο αλλά αν μπεις xbox.com στα του λογαριασμού θα το βρεις ή googlαρε how to change xbox tag
DarthGRE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Να αλλάξεις gamer tag ναι, να αλλάξεις email και να κρατήσεις ότι έχεις, όχι. Τουλάχιστον αυτό ξέρω ότι ισχύει Και τα δύο είναι εφικτά. Με ένα google search θα βρείς πολλά tutorials. 1
giotis_77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, comfuzio είπε Δεν το έχω πρόχειρο αλλά αν μπεις xbox.com στα του λογαριασμού θα το βρεις ή googlαρε how to change xbox tag Καλώς φίλε. Ευχαριστώ για την απάντηση. 1 λεπτό πριν, DarthGRE είπε Και τα δύο είναι εφικτά. Με ένα google search θα βρείς πολλά tutorials. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε.
comfuzio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DarthGRE είπε Και τα δύο είναι εφικτά. Με ένα google search θα βρείς πολλά tutorials. Σωστός! https://support.xbox.com/en-US/my-account/microsoft-account/change-email-sign-in-for-microsoft-account
giotis_77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, comfuzio είπε Σωστός! https://support.xbox.com/en-US/my-account/microsoft-account/change-email-sign-in-for-microsoft-account Ευχαριστώ φίλε.
mikele13- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Υπόψιν μια φορά αλλάζεις δωρεάν,την επόμενη πληρώνεις
giotis_77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mikele13- είπε Υπόψιν μια φορά αλλάζεις δωρεάν,την επόμενη πληρώνεις Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα