Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/4051443/Western-Digital-My-Book-3TB.html https://mustshop.gr/ilektronikoi-ypologistes/apothikeytika-mesa-ypologistwn/western-digital-wd-my-book-3tb-usb-3.0-micro-b-wdbfjk0030hbk/?sl=el χαμηλοτερη προηγουμενη τιμη στα 107€ ενα 6μηνο πριν Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από questionmark
SeNNinhA Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, questionmark είπε https://www.skroutz.gr/s/4051443/Western-Digital-My-Book-3TB.html χαμηλοτερη προηγουμενη τιμη στα 107€ ενα 6μηνο πριν Που ακριβως ειναι η προσφορα?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιζει καπου αλλου σε αυτην την τιμη; αν σου ειναι ευκολο,μοιρασου την μαζι μας Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από questionmark
dpolal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, questionmark είπε παιζει καπου αλλου σε αυτην την τιμη; αν σου ειναι ευκολο,μοιρασου την μαζι μας O @SeNNinhA εννοεί ότι εσύ δεν έχεις βάλει το link με την προσφορά από το κατάστημα. Που το κοίταξα πάντως δεν εμφανίζεται. https://mustshop.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=Western+Digital+My+Book&dispatch=products.search&security_hash=dcf77a712fbff58fd8c7939bd879088a Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από dpolal
Geo4ever Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Το βρίσκει από Σκρουτζ πρώτο λινκ, απλά για όσους ενδιαφέρονται χρεώνει μεταφορικά 7+ και δε δέχεται ούτε αντικαταβολή βουτε paypal απλά για όσους ενδιαφέρονται.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Aν παρει κανεις, ας ριξει το s/n στο σαιτ της wd να δει αν εχει εγγυηση και ποση για να ενημερωσει την κοινοτητα. 2
splanis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 BTW το συγκεκριμένο μαγαζί σε προσφορά μου χει ακυρώσει την παραγγελία μετά από 2 μέρες αφού είχα κάνει κατάθεση λέγοντας μου πως τελικά το προϊόν δεν υπάρχει απ τον προμηθευτή.
nek4d Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, splanis είπε BTW το συγκεκριμένο μαγαζί σε προσφορά μου χει ακυρώσει την παραγγελία μετά από 2 μέρες αφού είχα κάνει κατάθεση λέγοντας μου πως τελικά το προϊόν δεν υπάρχει απ τον προμηθευτή. Παλι καλα που στο ακυρωσε μετα απο 2 μερες και οχι μετα απο ενα μηνα αναμονης, κατι που συνηθιζει... 1
non-serviam Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, matrixxx είπε Aν παρει κανεις, ας ριξει το s/n στο σαιτ της wd να δει αν εχει εγγυηση και ποση για να ενημερωσει την κοινοτητα. Έχει υποχρεωτικά δυο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. Στέλνεις απόδειξη και στο αλλάζουν αν είναι λιγότερο το υπόλοιπο. Φυσικά από τα 3 να πας στα 2 δεν είναι και ότι καλύτερο βέβαια...
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, non-serviam είπε Έχει υποχρεωτικά δυο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. Στέλνεις απόδειξη και στο αλλάζουν αν είναι λιγότερο το υπόλοιπο. Φυσικά από τα 3 να πας στα 2 δεν είναι και ότι καλύτερο βέβαια... Αυτα ειναι θεωρητικα και γενικα. Οταν/αν παραλαβεις μας απαντας σε αυτο που ρωτησα.
non-serviam Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δεν έχω παραγγείλει για να βοηθήσω με το σεριαλ. Τα αλλα ομως καθόλου θεωρητικά δεν είναι. 2 χρόνια από την αγορά. Νόμος! Έχω και προσωπική εμπειρία.
Doubt Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Από τη σελίδα του προϊόντος "Πανευρωπαϊκή νόμιμη εγγύηση κατασκευαστή Σε όλα τα προϊόντα μας παρέχεται από τον κατασκευαστή η πανευρωπαϊκή νόμιμη εγγύηση όπως αυτή ορίζεται από τον Ευρωπαϊκό νόμο." 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Υποτιτλους δεν θελω να βαλω. Το ειπα διακριτικα αφου δεν μπορω να ξερω τι και πως, οποιος καταλαβε καταλαβε τι εννοω. 2
maxdore217 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά μάγκες αυτό που δεν έχετε ψωνίσει από κάπου! Αλλά ξέρετε τα πάντα για το μαγαζί είναι :Ο Ορισμός της Μαγείας. Απ την άλλη νομίζετε ότι με έναν νόμο θα κάνετε ότι θέλετε. Ελεύθερη αγορά είμαστε ο Καθένας κάνει ότι νομίζει αλλά μην λέμε και πράγματα που δεν ξέρουμε. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από maxdore217
Sebu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Γιατί παίζει να είναι refurbished ο δισκος και να δινει μονο 6 μηνες εγγυηση? Μηπως εννοει κατι τετοιο ο matrixxx?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα