rudigarcia222 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 πηγα σε ενα καταστημα θεσσαλονικη,ειχε μια τελευταια/μου ειπε οσοι τα ειχαν κλεισει τα πηραν με 9,90,πλεον αλλαξε τιμη ειναι στα 25 στο συστημα τους//τεσπα αν εχει παραγγειλει κανεις απο θεσσ και αλλαξε γνωμη ας στειλει πμ
bigoulas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε πηγα σε ενα καταστημα θεσσαλονικη,ειχε μια τελευταια/μου ειπε οσοι τα ειχαν κλεισει τα πηραν με 9,90,πλεον αλλαξε τιμη ειναι στα 25 στο συστημα τους//τεσπα αν εχει παραγγειλει κανεις απο θεσσ και αλλαξε γνωμη ας στειλει πμ Έτσι μου είπε και εμένα σήμερα στο ταμείο, αλλά τους είπα ότι είναι σε προσφορά και ότι το ήξερε και ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε. Ρώτησε και μου άλλαξε την τιμή κανονικά. Μόλις ζήτησα την ψήκτρα απ τον υπάλληλο, με ρώτησε κατευθείαν...απ το insomnia κι εσύ;!!! 2
pita_kontosouvli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τέλος Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από pita_kontosouvli 1
runner69 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Εγω παντως σε ενα πλαισιο που πηγα σημερα, το ειχε αλλα ο υπαλληλος μου ειπε οτι εχει τελειωσει η προσφορα.
zodiak bam Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, pita_kontosouvli είπε Αγόρασα μια 5άδα σήμερα - κάποτε θα χρησιμοποιηθούν λογικά. Επειδή όμως υπολόγιζα δίχως το μέγεθος τους (ξεμένω από χώρο με τέτοια κουτιά που έχουν), όποιος θέλει να παραλάβει μια από Ίλιον, ας στείλει ενα πμ. Ενδιαφερομαι!!
pita_kontosouvli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, zodiak bam είπε Ενδιαφερομαι!! έχει στείλει ήδη ένα παιδί. Οπότε προς το παρόν κρατημένη 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά μην στέλνετε άλλοι. μια ψυκτρα είπα να διώξω και είστε ήδη πέντε σε σειρά προτεραιότητας.
theo93 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Και εμένα μου το είπε αυτό η κοπέλα στα ταμεία, πάω να δώσω τ λεφτά και λέει 20κατι και τα τραβάω πίσω
gorillas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 leros2004 ευχαριστούμε πάρα πολύ, μου ήρθε σήμερα το cooler και και δεν το πιστεύω ότι με 12 ευρώ πήρα τέτοιο πράγμα. Η διαφορά στις θερμοκρασίες είναι εμφανής. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, bigoulas είπε Έτσι μου είπε και εμένα σήμερα στο ταμείο, αλλά τους είπα ότι είναι σε προσφορά και ότι το ήξερε και ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε. Ρώτησε και μου άλλαξε την τιμή κανονικά. Μόλις ζήτησα την ψήκτρα απ τον υπάλληλο, με ρώτησε κατευθείαν...απ το insomnia κι εσύ;!!! συγνωμη αλλα να μου φυγει η απορια το ειχες προπαραγγειλει για κρατηση στην ονλαιν τιμη των 9,90??? γιατι αλλιως πως σου αλλαξε την τιμη οταν στο συστημα τους εβγαινε 25
vickjim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε συγνωμη αλλα να μου φυγει η απορια το ειχες προπαραγγειλει για κρατηση στην ονλαιν τιμη των 9,90??? γιατι αλλιως πως σου αλλαξε την τιμη οταν στο συστημα τους εβγαινε 25 Πριν τον αγοράσει ο bigoulas είχα πάει στο κατάστημα και είχε 2 στο ράφι με καρτελάκι απο 39,9 στα 9,90 Αυτό περίπου στις 2 το μεσημέρι χτες.Ενημέρωσα εδω και ο φίλος πρόλαβε μάλλον και τσίμπησε τον εναν
bigoulas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε συγνωμη αλλα να μου φυγει η απορια το ειχες προπαραγγειλει για κρατηση στην ονλαιν τιμη των 9,90??? γιατι αλλιως πως σου αλλαξε την τιμη οταν στο συστημα τους εβγαινε 25 1 ώρα πριν, vickjim είπε Πριν τον αγοράσει ο bigoulas είχα πάει στο κατάστημα και είχε 2 στο ράφι με καρτελάκι απο 39,9 στα 9,90 Αυτό περίπου στις 2 το μεσημέρι χτες.Ενημέρωσα εδω και ο φίλος πρόλαβε μάλλον και τσίμπησε τον εναν Δεν πρόλαβα να δω στο ράφι τιμή. Ο υπάλληλος ήξερε την προφορά και για το θέμα εδώ. Η ταμίας μου είπε για 24€. Της είπα για την προσφορά και ότι τώρα το συζήταγα με τον υπάλληλο που με εξυπηρέτησε για τα 10€. Τα είπαν μεταξύ τους και μου άλλαξε την τιμή άμεσα.
giopa62 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Με πήραν σήμερα τηλέφωνο. Έφτασε απόθεμα και θα παραλάβω Δευτέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις