Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ιστορία έχει ως εξής:

Δέχομαι τηλέφωνο στις ~20 του προηγούμενου μήνα από την wind, αποδέχομαι προσφορά που είχε VDSL 50 στα 29,90€ & nova full pack και netflix για 1 χρόνο με εξτρά 9,90€.
Έχοντας ήδη κάκιστη προϊστορία με την wind (με είχε επί 1 εξάμηνο στα 800 kb/s χωρίς να καταφέρει να λύσει ποτέ το πρόβλημα) δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναέκανα συμβόλαιο μαζί τους, αλλά η συγκεκριμένη προσφορά μου φάνηκε offer you can't refuse, οπότε συμφώνησα.

Μου ήρθε μετά από μία εβδομάδα email για αναβάθμιση της υπηρεσίας σε VDSL, έχοντας ήδη συμφωνήσει τηλεφωνικά πως η Wind Vision θα τρέξει μόλις ενεργοποιηθεί η αναβάθμιση.
Χθες ενεργοποιήθηκε η VDSL (στα 38 Mbps, κατόπιν εορτής έμαθα πως το "σιγουρα 50" που υπόσχεται η προώθηση μεταμορφώνεται σε "30% απώλεια δικαιολογείται"), κάνω τον χαζό, λέω δεν πειράζει, και τους παίρνω τηλ. για να ενεργοποιήσουν το wind vision για να εισπράξω το :

Συγνώμη, αλλά αυτή η προσφορά με το netflix ήταν μέχρι τέλος του προηγούμενου μήνα και δεν ισχύει πλέον...

tl:dr

Το "σίγουρα" 50Mbps με nova full pack και netflix της τηλεφωνικής προώθησης έγινε πάρε 38Mbps χωρίς netflix γιατί έτσι και συγνώμη δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Επεξ/σία από liopyr
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οποίο nova full pack που δήθεν δίνουν σε "εξαιρετική" προσφορά, δεν σχεδόν έχει τίποτα ενδιαφέρον. Τα nova cinema έχουν κοπεί λόγω συνεργασίας με netflix, στο sports pack champions league δεν έχει, αγγλικό ισπανικό πρωτάθλημα δεν έχει, τα μισά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος τα έχει πάρει η ΕΡΤ, οπότε βολεύεσαι να βλέπεις Πέτρο Μάνταλο μόνο εντός έδρας και το παρεάκι του Μπερτομέου να παίζει μπάσκετ.

Κατι παιδικά, κάτι ντοκιμαντέρ κάτι ειδησεογραφικά και κάτι μουσικά κανάλια που δεν τα βλέπουν ούτε οι συγγενείς τους δένουν αυτή την εξαιρετική τηλεοπτική εμπειρία.

Στην υγειά τους.

Επεξ/σία από liopyr
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 6/11/2018 στις 2:30 ΜΜ, liopyr είπε

Η ιστορία έχει ως εξής:

Δέχομαι τηλέφωνο στις ~20 του προηγούμενου μήνα από την wind, αποδέχομαι προσφορά που είχε VDSL 50 στα 29,90€ & nova full pack και netflix για 1 χρόνο με εξτρά 9,90€.
Έχοντας ήδη κάκιστη προϊστορία με την wind (με είχε επί 1 εξάμηνο στα 800 kb/s χωρίς να καταφέρει να λύσει ποτέ το πρόβλημα) δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναέκανα συμβόλαιο μαζί τους, αλλά η συγκεκριμένη προσφορά μου φάνηκε offer you can't refuse, οπότε συμφώνησα.

Μου ήρθε μετά από μία εβδομάδα email για αναβάθμιση της υπηρεσίας σε VDSL, έχοντας ήδη συμφωνήσει τηλεφωνικά πως η Wind Vision θα τρέξει μόλις ενεργοποιηθεί η αναβάθμιση.
Χθες ενεργοποιήθηκε η VDSL (στα 38 Mbps, κατόπιν εορτής έμαθα πως το "σιγουρα 50" που υπόσχεται η προώθηση μεταμορφώνεται σε "30% απώλεια δικαιολογείται"), κάνω τον χαζό, λέω δεν πειράζει, και τους παίρνω τηλ. για να ενεργοποιήσουν το wind vision για να εισπράξω το :

Συγνώμη, αλλά αυτή η προσφορά με το netflix ήταν μέχρι τέλος του προηγούμενου μήνα και δεν ισχύει πλέον...

tl:dr

Το "σίγουρα" 50Mbps με nova full pack και netflix της τηλεφωνικής προώθησης έγινε πάρε 38Mbps χωρίς netflix γιατί έτσι και συγνώμη δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η κληση ηχογραφηθηκε με οτι σου ειπε ο πωλητης,οποτε πατας σε αυτο

• Like 2
Δημοσ.

Απάντησα χθες σε άλλο thread κατά λάθος..

Με πήρε ο πωλητής που είχα μιλήσει αρχικά στο τηλέφωνο και είπε πως τελικά θα μου δώσουν την προσφορά κανονικά επειδή είχα συμφωνήσει πριν λήξει.

Ότι ακριβώς δηλαδή έλεγα την προηγούμενη μέρα στον συνάδελφό του και μου έλεγε πως οι προσφορές δεν έχουν ισχύ αναδρομικά..

Δημοσ.

Από ταχύτητα πως πάει πέρα από τα 38 που κλειδώνει;

Γιατί εγώ έχω δει ανά διαστήματα throttling στην 24άρα που έχω (και κλειδώνει στα 10...) και πχ ούτε τα βίντεο στο youtube δεν φορτώνουν σωστά.

Το speedtest τι σου δίνει; (ή το τεστ από netflix)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...