Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lightsout είπε

Μου κάνει φοβερή εντύπωση αυτό. Προσωπικά, έχω αλλάξει πάροχο δύο φορές (Cyta και Vodafone) και κατά τον τελευταίο μήνα του συμβολαίου μου ήμουν ελεύθερος να αλλάξω πάροχο, πράγμα το οποίο και έκανα. Αυτό συμβαίνει γιατί στον πρώτο λογαριασμό πληρώνεις για δύο μήνες και όχι μόνο αυτόν που παρήλθε, σαν εγγύηση. Προσπάθησε να θυμηθείς τις πλήρωσες στον πρώτο λογαριασμό ή ακόμα καλύτερα βες τον λογαριασμό!

βρηκα ενα λογαριασμο δεν πληρωσα κατι παραπανω απλα ειχαμε συμφωνησει 22 ευρω εγινε η αυξηση φπα και με το καλημερα πληρωσα 24 κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε σε άλλο κατάστημα και ξαναρώτα, μπορεί να έπεσες σε μαλάκα. Συγκεκριμένα, ρώτα τους πώς θα αποφύγεις το διπλό λογαριασμό που θα εκδοθεί μόλις λήξει το συμβόλαιο, γιατί ακόμα και αίτηση διακοπής να κάνεις μπορεί να τους πάρει 3 εβδομάδες να την κάνουν και να σε χρεώσουν κανονικά.

Στα λέω γιατί τα αντιμετώπισα.

Επεξ/σία από liopyr
  • Like 1
Δημοσ.

παιζει το σεναριο να ζητησω να με βαλουν σε "καμπινα" με adsl? η καμπινα ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου. μιλαμε παντα για wind.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/11/2018 στις 10:37 ΜΜ, Kapetanakos είπε

παιζει το σεναριο να ζητησω να με βαλουν σε "καμπινα" με adsl? η καμπινα ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου. μιλαμε παντα για wind.

Εγώ πιστεύω ότι αξίζει να το προσπαθήσεις. Ο ΟΤΕ δηλαδή γιατί βάζει τους "δικούς του" σε καμπίνες. Αφού είναι της wind η καμπίνα πες το.

Υ.Γ.Μαλλον εννοείς ότι η καμπίνα είναι του ΟΤΕ.Αρα δεν υπάρχει περίπτωση. 

Επεξ/σία από sakis206
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εμένα λήγει το συμβόλαιο 21/1 και μου είπαν ότι η μόνη προσφορά που μπορούν να μου κάνουν είναι από 33€ να δίνω 31€. Είπα ευχαριστώ αλλά θα πάω στη νοβα με 25. 

Πότε πρέπει να κάνω αίτηση για να μη με χρεώσουν πρόστιμο ή να μου στείλουν νέο λογαριασμό χωρίς εκπτώσεις? 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/12/2018 στις 7:17 ΠΜ, adi32 είπε

Εμένα λήγει το συμβόλαιο 21/1 και μου είπαν ότι η μόνη προσφορά που μπορούν να μου κάνουν είναι από 33€ να δίνω 31€. Είπα ευχαριστώ αλλά θα πάω στη νοβα με 25. 

Πότε πρέπει να κάνω αίτηση για να μη με χρεώσουν πρόστιμο ή να μου στείλουν νέο λογαριασμό χωρίς εκπτώσεις? 

21/1 πας εκει που θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...