Kapetanakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 παιδια μια ερωτηση ληξει το συμβολαιο μου με την wind στις 10/12 και μου κανει προσφορα η vodafone 26,5 triple play full pack αν φυγω απο την wind θα πληρωσω καποιο πεναλτι?θελω μονο ενα μηνα....
Kapetanakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Ναι θα πληρώσεις πέναλτι νικο θα χασω ομως πολυ πιθανο την προσφορα.....ποτε να ξεκινησω διαδικασιες?
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Υπογράφεις στην voda πχ 10 μερες πριν, και μια μέρα μετά την λήξη με την wind ξεκινά η φορητότητα, βέβαια πρώτα θα ενημερώσεις και τους δυο παρόχους για την ημερομηνία λήξεις του συμβολαίου σου.
Kapetanakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 σιγα μην προλαβω την προσφορα.....να σε καλα σε ευχαριστω.
lightsout Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Από τις 11/11 μπορείς να πας όπου θέλεις, τον έχεις ήδη πληρώσει τον μήνα. Μίλα με τη Wind να σου το επιβεβαιώσει. 1
liopyr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μίλα σε κάποιο κατάστημα της Wind, στο τηλέφωνο από 5 διαφορετικούς ανθρώπους θα ακούσεις 5 διαφορετικές απόψεις. 99% 1 μήνα πριν μπορείς να κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο. Αν δεν κάνεις προετοιμάσου για λογαριασμό με διπλάσιο κόστος τον επόμενο μήνα επειδή θα γυρίσει το συμβόλαιο με την wind σε απεριοριστου χρόνου. Μάλλον δεν θα σε ειδοποιήσει κανείς πριν γίνει.
Kapetanakos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, liopyr είπε Μίλα σε κάποιο κατάστημα της Wind, στο τηλέφωνο από 5 διαφορετικούς ανθρώπους θα ακούσεις 5 διαφορετικές απόψεις. 99% 1 μήνα πριν μπορείς να κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο. Αν δεν κάνεις προετοιμάσου για λογαριασμό με διπλάσιο κόστος τον επόμενο μήνα επειδή θα γυρίσει το συμβόλαιο με την wind σε απεριοριστου χρόνου. Μάλλον δεν θα σε ειδοποιήσει κανείς πριν γίνει. τωρα με κουφανες!!! ισχύει κατι τέτοιο? να σου κανουν το συμβολαιο αοριστου???με το παλικαρι που μιλισα απο την vodafone μου ειπε θα πληρωσεις πεναλτι σιγουρα.
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις λήξει το συμβόλαιο μετατρέπεται σε αορίστου και παύουν να ισχύουν οι εκπτώσεις του συμβολαίου. Συνήθως δεν παίρνουν καν τηλέφωνο να σε ενημερώσουν, και ένα πρωί βλέπεις τον λογαριασμό με διπλάσια χρέωση. Αν κάνεις φασαρία είναι πιθανό να σου προτείνουν να ανανεώσεις για νέο 24μηνο και να σου πιστώσουν το ποσό (που ήρθε διπλάσιο) στους επόμενους λογαριασμούς. Μπορεί να είναι και τακτική τους. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από liopyr
ikaruga24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Οταν πήγες πρώτη φορά στη wind θα παρατήρησες ότι στο πρώτο σου πάγιο είχε μέσα και κάποια ποσά χρεωμένα πέρα της φορητότητας. Συνήθως αυτό το ποσό είναι δεύτερο πάγιο σε φάση "εγγύησης". Βάση αυτού λοιπόν και δεδομένου ότι δεν σου το έχουν πιστώσει λίγο λίγο ή ολόκληρο μέχρι τώρα αυτό σημαίνει ότι τον τελευταίο σου μήνα τον έχεις ήδη προπληρωμένο. Η πραγματική ερώτηση είναι αν εσύ έχεις πάρει την πίστωση κάποια στιγμή μέχρι σήμερα με κάποιον τρόπο. Από εκεί και πέρα αν θεωρήσουμε ότι στα έχουν ήδη πιστώσει τότε έχεις αποδέσμευση και πλερουά την ποινή ή απλά κάνεις την αίτηση 20 μέρες νωρίτερα και ζητάς για έμμεση ενεργοποίηση έτσι ώστε να συμπέσει η λήξη του τωρινού πακέτου σου. Αρα 20 του μήνα μπορείς να κάνεις απευθείας την αίτηση σου έτσι ώστε ο νέος πάροχος να την προωθήσει σε 15 μέρες και έτσι μέσα στις επόμενες 5-7 μέρες να γίνει η μεταφορά σου στο νέο δίκτυο. Την προσφορά την προλαβαίνεις πάντως.
Kapetanakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 τι να πω παιδια μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λετε. αυριο θα παω στην wind να δω τι γινεται και τι πρεπει να κανω,φυσικα δεν περιμενω να μου πουν "καν το τωρα" σιγουρα θα αρχισουν τα σαλια και τις αερολογιες.
Kapetanakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 πηγα και μου ειπαν με υφος 1000 καρδιναλιων οτι μεχρι 10/12 δεν μπορω να κανω τπτ και οτι θα πληρωσω προστιμο στα 165 ευρω......
NikosKallithea Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 εεε και εμείς τα ιδια σου είπαμε Αν περιμένεις ευγένεια απο την wind εχασες
lightsout Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Kapetanakos είπε πηγα και μου ειπαν με υφος 1000 καρδιναλιων οτι μεχρι 10/12 δεν μπορω να κανω τπτ και οτι θα πληρωσω προστιμο στα 165 ευρω...... Μου κάνει φοβερή εντύπωση αυτό. Προσωπικά, έχω αλλάξει πάροχο δύο φορές (Cyta και Vodafone) και κατά τον τελευταίο μήνα του συμβολαίου μου ήμουν ελεύθερος να αλλάξω πάροχο, πράγμα το οποίο και έκανα. Αυτό συμβαίνει γιατί στον πρώτο λογαριασμό πληρώνεις για δύο μήνες και όχι μόνο αυτόν που παρήλθε, σαν εγγύηση. Προσπάθησε να θυμηθείς τις πλήρωσες στον πρώτο λογαριασμό ή ακόμα καλύτερα βες τον λογαριασμό!
Fabricated Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Άσχετος εδώ, αλλά με πήρε προχθές μια από την wind Και μου έλεγε φωνάζοντας ότι η Ρήτρα και όλα τα σχετικά έχουν σταματήσει από το 2000κατι, και να μην τα πιστεύω αυτά. Εγώ έλεγα Α αλήθεια δεν το ήξερα και συνέχιζε, με ύφος όπως στο κατάστημα που πήγες, να μου λέει ότι μας κοροϊδεύουν οι άλλες εταιρίες και δεν θα πληρώσω ούτε 1 ευρώ ακόμα και αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο μου. Υπάλληλοι της ίδιας εταιρίας μας απειλούσαν το καλοκαίρι ότι αν φύγουμε τον τελευταίο μήνα θα πληρωσουμε Ρήτρα(οπότε περίμενα να λήξει πρώτα) Δεν έχω να πω κάτι για το θέμα σου Αλλά αναφέρω πως λειτουργεί αυτή η εταιρία να ξέρεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα