Tenshi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, amagawd είπε Δεν θα το έπαιρνα με τιποτα.. Πολύ λάθος αγορά Με έχει πιάσει νευρικό 🤣 1
mp123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ απορώ γιατί έχει ανοίξει 3 θέματα και ζητάει γνωμες εφόσον θα αγοράσει το αμαξι.. Ενταξη ούτε εμένα μου πολυαρεσει ( βασικά ούτε από έξω να το δω θα περνούσα) αλλά έχει καλή εγγύηση. Οτι και να πάθει 8 χρόνια δίνει η Ford. Όσο αφορά για τους 3κυλινδους υπάρχουν εδώ και 30 χρόνια με πρώτο αν θυμάμαι καλά το daihatsu charade 1.0 ltr 100hp. Αμα σου αρεσει παρτο. Από το vw group που δίνει 3 χρόνια καλύτερο θα είναι. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από mp123 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mp123 είπε Εγώ απορώ γιατί έχει ανοίξει 3 θέματα και ζητάει γνωμες εφόσον θα αγοράσει το αμαξι.. Ενταξη ούτε εμένα μου πολυαρεσει ( βασικά ούτε από έξω να το δω θα περνούσα) αλλά έχει καλή εγγύηση. Οτι και να πάθει 8 χρόνια δίνει η Ford. Όσο αφορά για τους 3κυλινδους υπάρχουν εδώ και 30 χρόνια με πρώτο αν θυμάμαι καλά το daihatsu charade 1.0 ltr 100hp. Αμα σου αρεσει παρτο. Από το vw group που δίνει 3 χρόνια καλύτερο θα είναι. Όχι ότι και να πάθει. Αυτό με τις εγγυήσεις προσέξτε το! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Alexandros7474 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Kostasdriver είπε Καλησπέρα θα ήθελα μια γνώμη οποίος ξέρει για το καινούργιο Ford focus 2018 1.500 κυβικά 150 άλογα τρικυλινδρος οποίαδηποτε γνώμη δεκτή Εχθές άνοιξες θέμα πως να το στρώσεις και σήμερα για να το αγοράσεις ; 9 ώρες πριν, Kostasdriver είπε Το αμάξι αύριο θα αγοραστή ροταω πρην το πάρω για να ξέρω κ άλλες γνώμες εμένα μου σχημάτισε καλή εικόνα γενικά μετά από αρκετή μελέτη σε αυτά που θέλω κ μου δηνεις σαν αμάξι οποιαδήποτε γνώμη δεκτή ξαναλέω Φίλε όταν γράφεις το ρωτάω με ο και το δίνει με η καλύτερα να κανείς άλλου είδους μελέτη . 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Εχθές άνοιξες θέμα πως να το στρώσεις και σήμερα για να το αγοράσεις ; περιεγραψες τον μέσο φορουμιτη σε μια πρόταση
AristidisZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Nikosmile είπε Όχι ότι και να πάθει. Αυτό με τις εγγυήσεις προσέξτε το! Αν θυμάμαι καλά, είχα ρωτήσει την Ford, και η εγγύηση πέραν της διετίας δε κάλυπτε ηλεκτρολογικά, σλυστημα καύσης κλπ κλπ...
denis_kos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αν θυμάμαι καλά, είχα ρωτήσει την Ford, και η εγγύηση πέραν της διετίας δε κάλυπτε ηλεκτρολογικά, σλυστημα καύσης κλπ κλπ... Όχι καλύπτει τα πάντα εκτός από αναλώσιμα ή υλικά τριβής. Είναι σαν εργοστασιακή.
AristidisZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, denis_kos είπε Όχι καλύπτει τα πάντα εκτός από αναλώσιμα ή υλικά τριβής. Είναι σαν εργοστασιακή. Ναι ε ; Νομίζω είχα πάρει τηλέφωνο στη Ford και μου είχαν πει ότι δεν είναι full Θέλω να το ψάξω λίγο, γιατί με ενδιαφέρει σε ενδεχόμενη αγορά ΜΤΧ...
NickTG Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δες εδώ: https://www.ford.gr/shop/extras/warranties/ford-protect/new-vehicles
AristidisZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, NickTG είπε Δες εδώ: https://www.ford.gr/shop/extras/warranties/ford-protect/new-vehicles Χμ, γιατί δε βλέπω το fuel system ;
denis_kos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μήπως πάει πακέτο με τον κινητήρα που λέει?
ManFromEarth Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, amagawd είπε Δεν θα το έπαιρνα με τιποτα.. Πολύ λάθος αγορά + απειρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα