countass Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα ψήνω αυτόν τον cpu. https://www.ebay.com/itm/100-OK-SLBVE-Intel-Xeon-W3670-3-2-GHz-LGA-1366-six-core-processor-CPU/153072672454 λέτε ακόμα και σε κάτι τόσο μικρό να παίξει τελωνείο; αν κατάλαβα καλά,όλα πλέον που έρχονται από Κίνα πάνε τελωνείο;
chsam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Εχει ειπωθει χιλιαδες φορες και με ενα απλο ψαξιμο θα το εβρισκες, αλλα ακομα μια φορα......δεν εχει σημασια το μεγεθος αλλα η τιμη. Αν ξεπερναει τα 22ευρω περναει τελωνειο.
Salvation81 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Πλεον εχω ακουσει οτι το τελωνειο εχει πονειρευτει τοσο που κοιτανε τα serial number στους επεξεργαστες για να δουν τιμη (δεν ξερω αν ισχυει βεβαια).
@topos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, chsam είπε Εχει ειπωθει χιλιαδες φορες και με ενα απλο ψαξιμο θα το εβρισκες, αλλα ακομα μια φορα......δεν εχει σημασια το μεγεθος αλλα η τιμη. Αν ξεπερναει τα 22ευρω περναει τελωνειο. 22 ευρώ αξία η με τα μεταφορικά?(θέλω να παραγγείλω κάτι και έχει 22 + 3ευρω μεταφορικά..)
chsam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, @topos είπε 22 ευρώ αξία η με τα μεταφορικά?(θέλω να παραγγείλω κάτι και έχει 22 + 3ευρω μεταφορικά..) Το θεμα ειναι τι θα αναγραφει το πακετο, δηλαδη τι θα βαλει ο αποστολεας αλλα δε νομιζω κανεις να βαζει τιμη προιοντος και τιμη μεταφορικων ξεχωριστα, οποτε θα αναγραφει το συνολο ή μονο την τιμη προιοντος..
Sheogorath Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Εμένα πάντως σε μια μικρή πλακέτα απο Αμερική, αξίας 50$, δεν πέρασε τελωνίο, είχε σφραγίδα "ελεύθερο" παρόλο που έγραφε αξία 50$ απο έξω.
M@dB0x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Νομιζω 50 ευρω και πανω ειναι και οχι 50 δολλαρια. Για αυτο βγηκε ελευθερο. 1
Salvation81 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, M@dB0x είπε Νομιζω 50 ευρω και πανω ειναι και οχι 50 δολλαρια. Για αυτο βγηκε ελευθερο. 22ε μαζι με μεταφορικα ειναι η ατελεια απο αγορα και 45ε μαζι με μεταφορικα η ατελεια απο ιδιωτη σε ιδιωτη. Απο εκει και περα Καποια πακετα παντα περνανε αερα, αυτο δεν λεει κατι.
manolis940 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μίλα με τον πωλητή και ρώτα τον αν αρχικά υπάρχει σε stock και αν μπορεί να γράψει τιμή μικρότερη των 22€ ( μαζί με μεταφορικά ) και αν μπορεί στην περιγραφή να μην γράψει επεξεργαστής αλλά κάτι άλλο. Όπως και να χει το τελωνείο κάνει ένα δειγματοληπτικό έλεγχο, οπότε και το δικό σου αντικείμενο μπορεί να πέσει μέσα. Θα σου ζητήσουν απόδειξη πληρωμής κτλ κτλ αν πέσει οπότε ναι μπορεί να περάσει, μπορεί να το δουν μικρό και να το προσπεράσουν, είναι λίγο τζόγος. Όπως και να χει όμως πιστεύω κερδισμένος θα βγεις.
M@dB0x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Το κολπακι που παιζει παντα ειναι να το στελνει σα δωρο και οχι σα πωληση. Εγω αυτο κανω.
Salvation81 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, M@dB0x είπε Το κολπακι που παιζει παντα ειναι να το στελνει σα δωρο και οχι σα πωληση. Εγω αυτο κανω. Εχει σταματησει να παιζει αυτο το κολπακι εδω και χρονια.
M@dB0x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Το καλοκαιρι πηρα κινητο 220 ευρω απο Κινα με αυτο το τροπο φιλε.......
Salvation81 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, M@dB0x είπε Το καλοκαιρι πηρα κινητο 220 ευρω απο Κινα με αυτο το τροπο φιλε....... Εγω σου λεω τι ισχυει, το οτι πηρες 220ε κινητο απο Κινα δεν με αφορα. Με λιγα λογια εισουν παρα πολυ τυχερος και περασε αερα, καποια πραγματα περνανε, το 90% οχι. Ρωτα και αλλους, θα σου πουν το ιδιο ακριβως πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα