Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JcD είπε

Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτισαμε! Σαν κουτιά τσιγάρα λέει ο ένας, τηλεκοντρόλ λέει ο άλλος, περιμένετε ρε να βγει και μετά κραξτε.

Πραγματικά εκπλήσσομαι. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια σχόλια στο ινσομνια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vargas είπε

Εγώ θα ρωτήσω ξανά , θες να το χρησιμοποιήσεις με το ένα χέρι πως θα γίνει ??

Διπλωμένο.

Καταρχήν η φωτογραφία από κάτω δεν είναι από αυτό που θα κυκλοφορήσει αλλά από κάποιο prototype. Το πήρατε όλοι ότι είναι αυτό. Αν διαβάζατε προσεκτικά την είδηση θα καταλαβαίνατε ότι ακόμη δεν έχουμε ιδέα πως θα είναι...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αθλιο σαν σαγιοναρα ειναι. Δεν ξερουν τι να βγαλουν πια για να πουλησουν. 

Τα εκαναν τηλεκοντρολ. Μπραβο

Εβαλαν σεμεδακι μεσα στην οθονη. Μπραβο

Εβγαλαν fm/sd card/radio/ir/αποσπωμενες μπαταριες. Μπραβο

Εβαλαν 3-4 καμερες. Μπραβο

Εβαλαν γυαλι που αν σου πεσει μια φορα παει για πεταμα. Αν μπει θηκη το γυαλι παει για πεταμα αφου δεν το χαιρεσαι. Μπραβο

Καντε τα και σας τα μουτρα σας στο τελος.

Τελικα θα μου πει καποιος τι στην κυριολεξια καλο εχουν κανει τα τελευταια χρονια που να αξιζει να αγορασει καποιος? Η λεμε οτι το marketing κανει καλα τη δουλεια του αφου πουλανε ακομα? 

Πραγματικα ειμαι απογοητευμενος με αυτο που συμβαινει εχει κορεστει τοσο η πραγματικη καινοτομια και μαλλον ηρθε η ωρα να κορεστει και η αγορα και να ριξει αρκετα μαυρα ο κοσμος σε αυτους που τοσα χρονια εκλεβαν με υπερτιμημενα προιοντα και γεμισαν οι τσεπες των μετοχως.

Έτσι μπράβο, όλα μαζεμένα και τακτοποιημενα. 😉 Please κάποιος moderator να το κάνει copy πρώτο σχόλιο σε κάθε είδηση που αφορά smart συσκευή από δω και πέρα 

2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Αν διαβάζατε προσεκτικά την είδηση

... 

• Like 1
Δημοσ.

Διπλωμένο.

Καταρχήν η φωτογραφία από κάτω δεν είναι από αυτό που θα κυκλοφορήσει αλλά από κάποιο prototype. Το πήρατε όλοι ότι είναι αυτό. Αν διαβάζατε προσεκτικά την είδηση θα καταλαβαίνατε ότι ακόμη δεν έχουμε ιδέα πως θα είναι...

Και ότι με πρόλαβες, αυτό θα έγραφα. Είδανε ένα concept art άσχετο που μπήκε άπλα στο άρθρο για μια συσκευή που κανείς δεν έχει δει και αρχίσανε όλοι να λένε το μακρύ και το κοντό τους. Ώρες, ώρες αναρωτιέμαι πόσοι διαβάζουνε άρθρα και πόσοι μόνο τον τίτλο και κοιτάνε τις εικόνες για να  βγάζουνε ότι συμπέρασμα θέλουνε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Είσαι μονόχειρας; Αυτό το "με το ένα χέρι" είναι σλόγκαν που η ίδια η Apple που το εφηύρε έχει εγκαταλείψει. Τα σημερινά iPhone όπως κτλ smart δε μπορείς να τα χειριστείς με το ένα χέρι. Οπότε ξαναερχομαστε στο αρχικό ερώτημα.. 

Επεξ/σία από Skylined
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Que sera sera είπε

Σαν μπαγκέτα από τοσταδικο  είναι 

Η φωτογραφία είναι concept, δεν είναι αυτο. Διάβασε το άρθρο...

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, JcD είπε

Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτισαμε! Σαν κουτιά τσιγάρα λέει ο ένας, τηλεκοντρόλ λέει ο άλλος, περιμένετε ρε να βγει και μετά κραξτε. Η τιμή θα είναι για κράξιμο έτσι κι αλλιώς!

Κλασσικά να κάνει ο καθένας το κομμάτι του. Και όπως το είπες... που να το έβλεπαν κιόλας πως θα ήταν στ'αλήθεια.
Να διαβάζαμε και καλό χιούμορ... πάει στο καλό!

13 λεπτά πριν, vargas είπε

Όταν είναι κλειστό έχει οθόνη απ'εξω λέει που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις (4,6"), διαβάζετε επιτέλους.
Αμα είναι ανοικτό, το χρησιμοποιείς όπως τις άλλες γκουμούτσες που κυκλοφορούν, με το ένα ή με τα δύο χέρια.
Αμα αδυνατείς γενικά να το χρησιμοποιήσεις, δεν το αγοράζεις, the end.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Stamer είπε

Κλασσικά να κάνει ο καθένας το κομμάτι του. Και όπως το είπες... που να το έβλεπαν κιόλας πως θα ήταν στ'αλήθεια.
Να διαβάζαμε και καλό χιούμορ... πάει στο καλό!

Όταν είναι κλειστό έχει οθόνη απ'εξω λέει που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις (4,6"), διαβάζετε επιτέλους.
Αμα είναι ανοικτό, το χρησιμοποιείς όπως τις άλλες γκουμούτσες που κυκλοφορούν, με το ένα ή με τα δύο χέρια.
Αμα αδυνατείς γενικά να το χρησιμοποιήσεις, δεν το αγοράζεις, the end.

Aν είναι ανοιχτό φτάνει τις 7.3 ιντσες δεν έχει καμία σχέση με ότι κυκλοφορεί έξω αυτή την στιγμή . Τοσο fashion victims  γίνατε ξαφνικά ; Ότι βγάζουν οι εταιρείες είναι καλώς καμωμένο ;;;

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

Οταν σου λεει ο αλλος foldable μπορεις να καταλαβεις πως θα ειναι στο περιπου, μην προσπαθουμε να κανουμε ενα απλο θεμα περιπλοκο.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vargas είπε

Aν είναι ανοιχτό φτάνει τις 7.3 ιντσες δεν έχει καμία σχέση με ότι κυκλοφορεί έξω αυτή την στιγμή . Τοσο fashion victims  γίνατε ξαφνικά ; Ότι βγάζουν οι εταιρείες είναι καλώς καμωμένο ;;;

Δεν υπάρχει fashion για μένα, το έχω πει άπειρες φορές. Υπάρχουν μόνο συγκεκριμένες ανάγκες και προϊόντα που ενδεχομένως σε καλύπτουν. Υπάρχουν άπειρα κινητά αυτή τη στιγμή που θα μπορούσα να ξεκινήσω να γιουχάρω επειδή εμένα δεν μου αρέσουν, μου φαίνονται άσχημα και δεν με εξυπηρετούν σε τίποτα. Ωστόσο δεν το κάνω γιατί εφόσον πωλούνται σε ένα σωρό κόσμο, σημαίνει οτι καλύπτουν κάποιες ανάγκες.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vargas είπε

Και που είναι το πρόβλημα για να καταλάβω και εγω. Αν όταν είναι διπλωμένο είναι αρκετά λεπτό και μικρό για να το έχει σαν κινητό, και όταν το χρειαστείς κάπου να το κάνεις tablet και να το δουλέψεις πιο εύκολα λόγο μεγάλης οθόνης; Αν εσύ δεν το χρειάζεσαι να ανοίγει, μην το αγοράζεις. Εγώ θα ήθελα πολύ κάτι τέτοιο...

• Like 3
Δημοσ.

Ελπίζω να μην έχει καμία σχέση με αυτό το concept. Tο ιδανικό foldable πρέπει να διπλασιάζει τις υπάρχουσες οθόνες. Με άλλα λόγια να ξεδιπλώνει/διπλώνει στον κάθετο άξονα και όχι στον οριζόντιο. 

Δημοσ.

Και που είναι το πρόβλημα για να καταλάβω και εγω. Αν όταν είναι διπλωμένο είναι αρκετά λεπτό και μικρό για να το έχει σαν κινητό, και όταν το χρειαστείς κάπου να το κάνεις tablet και να το δουλέψεις πιο εύκολα λόγο μεγάλης οθόνης; Αν εσύ δεν το χρειάζεσαι να ανοίγει, μην το αγοράζεις. Εγώ θα ήθελα πολύ κάτι τέτοιο...

Και μένα μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο concept. Έτσι το σκέφτομαι κι εγώ...

Μόλις τώρα, whoever81 είπε

Ελπίζω να μην έχει καμία σχέση με αυτό το concept. Tο ιδανικό foldable πρέπει να διπλασιάζει τις υπάρχουσες οθόνες. Με άλλα λόγια να ξεδιπλώνει/διπλώνει στον κάθετο άξονα και όχι στον οριζόντιο. 

Εγώ πάλι ελπίζω να έχει άμεση σχέση με αυτό το concept :) 
Πάντως το θέμα είναι να γίνει η αρχή. Σίγουρα κάποια στιγμή θα υπάρχουν διάφορα μεγέθη, κάποιο θα καλύπτει και αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...