Προς το περιεχόμενο

[PC Game] DISTRAINT: Deluxe Edition FREE (Steam)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεάν για μερικές μέρες το παιχνίδι του τίτλου:

https://store.steampowered.com/app/395170/DISTRAINT_Deluxe_Edition/

Δεν είμαι fan παιχνιδιών με τέτοια γραφικά αλλά όσο δεν είχα υπολογιστή δεν είχα και πολλές επιλογές όταν ήθελα να παίξω κάτι χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Το συγκεκριμένο όποιος το δει ας επικεντρωθεί στο story του, το οποίο είναι εξαιρετικό: Ένα μικρό (2-3 ώρες max, δείτε το σαν ταινία) indie παιχνιδάκι ψυχολογικού δράματος/θρίλερ (horror δεν θα το έλεγα, όπως έχει στο tag του), από αυτά που όταν τα τερματίσεις σου αφήνουν ένα "κενό" μέσα σου για μερικές μέρες :P

Δεν είναι κάποια υπερπαραγωγή (νομίζω το βρίσκεις και 1-2ε σε sales), αλλά το προτείνω άνετα.

Επεξ/σία από JoannisV
  • Like 3
  • Thanks 9
Δημοσ.

Δεν το ξερω το παιχνιδι. το εψαξα youtube και μου θυμησε τα παλια ποκεμον σε game boy. Mπηκε και αυτο στο library. Ισως αν γινει καποια πυρινικη καταστροφη η μπω ισοβια φυλακη να ασχοληθω να το παιξω!! tnx ts!!

Δημοσ.

Έχω φτάσει κάπου στη μέση στο κινητό από κάποια αντίστοιχη προσφορά που το έδιναν δωρεάν στο android. Εξαιρετικό παιχνιδάκι, φοβερή ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε TS!

• Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, txcellas είπε

Δεν το ξερω το παιχνιδι. το εψαξα youtube και μου θυμησε τα παλια ποκεμον σε game boy. Mπηκε και αυτο στο library. Ισως αν γινει καποια πυρινικη καταστροφη η μπω ισοβια φυλακη να ασχοληθω να το παιξω!! tnx ts!!

Παρόλο που τα γραφικά του Distraint δεν τα πολυσυμπαθώ όπως είπα, Pokemon παίζω κανονικά ακόμα, σταθερή αξία ακόμα και στο Πανεπιστήμιο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...