Doubt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα σήμερα από Vodafone το μόντεμ για τη σύνδεση VDSL που πρόκειται να μου ενεργοποιήσουν προσεχώς και το όνομα αυτού Vodafone H 300s (hardware version V2). Εφόσον δεν έχω ακόμα VDSL, θα περιοριστώ σε περιγραφή, προδιαγραφές και φωτογραφίες. Στο πάνω μέρος λοιπόν υπάρχουν τα κουμπιά WiFi και WPS, μπροστά και πάνω υπάρχει μια σειρά ενδεικτικών λυχνιών, στην αριστερή πλευρά υπάρχει μια θύρα USB 2,0 και στο πίσω μέρος υπάρχει το καρτελάκι με τους κωδικούς και από κάτω με τη σειρά. Διακόπτης ON-OFF, είσοδος του τροφοδοτικού, Reset, 2 θύρες για τηλέφωνο VoIP, 1 θύρα WAN, 3 θύρες LAN και μια θύρα DSL. Στο συνοδευτικό εγχειρίδιο δεν αναφέρεται ταχύτητα LAN και WAN, το WiFi διαθέτει συχνότητες λειτουργίας στα 2,4 και 5 GHz. Σύμφωνα με 1 αναφορά σε εξειδικευμένο δικτυακό φόρουμ, το μόντεμ είναι κατασκευής Sercomm. Με μια ματιά στο site της εταιρείας δεν κατάφερα να εντοπίσω με βεβαιότητα για ποιό μοντέλο πρόκειται, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Στο ταμπελάκι της συσκευής αναγράφεται το κλασικό Made in China. Άλλη αναφορά στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν κατάφερα να βρω στο διαδίκτυο παρά μόνο μια, από Τουρκία μεριά. https://www.sahibinden.com/listing/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-vodafone-h-300-s-modem-cok-iyi-fiyata-617022916/detail Υ.Γ. Το έβαλα σε λάθος ενότητα; στις συσκευές έπρεπε να μπει...σωστά; Μπορεί να μεταφερθεί; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Τυχερός ήσουν εμένα μου χάλασε το te zxhn h267a και μου έστειλαν το zte zxhn h367n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Για home αρκετα καλα ολα αυτα..... ειδικα το sercomm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thleorasakias Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 και εμενα το ιδιο εστειλαν τυχεροι ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akilleas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Ετεροχρονισμένα ρωτάω. Γιατί είμαστε τυχεροί; Θεωρείτε καλό μοντέλο; Εγώ σήμερα παρέλαβα το έβαλα επάνω και το δουλεύω ADSL προς το παρών μέχρι να ενεργοποιηθεί η VDSL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, akilleas είπε Ετεροχρονισμένα ρωτάω. Γιατί είμαστε τυχεροί; Θεωρείτε καλό μοντέλο; Εγώ σήμερα παρέλαβα το έβαλα επάνω και το δουλεύω ADSL προς το παρών μέχρι να ενεργοποιηθεί η VDSL. Σε hardware θεωρείται πολύ καλό για παρόχου και πολύ αξιοπρεπές σε γενικό επίπεδο. Είναι αντίστοιχο σε δυνατότητες και hardware με το H267A, εύχομαι μονάχα να έχει τη σταθερότητα και παραμετροποίηση στο software που έχει και το H267A. Η Sercomm γενικά σε hardware δεν απογοητεύει, αλλά η εμπειρία μου από τα W724V Type Ci & Speedport Plus στον τομέα του software είναι επιεικώς απογοητευτική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akilleas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Ξέρεις μήπως μπορεί να σβήσει το μόνιμα κόκκινο λαμπάκι του Phone; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, akilleas είπε Ξέρεις μήπως μπορεί να σβήσει το μόνιμα κόκκινο λαμπάκι του Phone; Θα γίνει πράσινο όταν ενεργοποιηθεί η VDSL σύνδεση σου, η οποία θα συνοδεύεται από Voip τηλεφωνία. Αυτό σημαίνει πως για να έχεις σταθερό τηλέφωνο το μόντεμ σου θα πρέπει να είναι always on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akilleas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Doubt είπε Θα γίνει πράσινο όταν ενεργοποιηθεί η VDSL σύνδεση σου, η οποία θα συνοδεύεται από Voip τηλεφωνία. Αυτό σημαίνει πως για να έχεις σταθερό τηλέφωνο το μόντεμ σου θα πρέπει να είναι always on. Μου είπανε στο τηλέφωνο ότι δεν θα αλλάξω τηλεφωνία. Θα παραμείνω POTS. Λάθος κατάλαβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, akilleas είπε Μου είπανε στο τηλέφωνο ότι δεν θα αλλάξω τηλεφωνία. Θα παραμείνω POTS. Λάθος κατάλαβα; Για να το είπαν, ίσως ξέρουν καλύτερα. Το λαμπάκι δεν ξέρω πως σβήνει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akilleas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μου έγραψε κάποιος σε διπλανό φόρουμ ότι αφού θα πάρω από καμπίνα της γειτονιάς, θα αλλάξει απαραίτητα και η τηλεφωνία μόλις ενεργοποιηθεί η VDSL. Θα δούμε. Σε λίγες ημέρες θα μάθω. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akilleas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Ενεργοποιηθηκα πριν από λίγες ημέρες και χωρίς να αλλάξει η τηλεφωνία μου σε VOIP. Μια χαρά όλα προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΝΙΚΟΣ.Κ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Στις 27/1/2019 στις 8:01 ΜΜ, akilleas είπε Καλησπέρα. Ενεργοποιηθηκα πριν από λίγες ημέρες και χωρίς να αλλάξει η τηλεφωνία μου σε VOIP. Μια χαρά όλα προς το παρόν. να ρωτησω σε ποια περιοχη μενεις επειδη στην περιοχη που μενω δεν φτανει ουτε 25 mbps και εχω αυτο το ρουτερ! Ξερει κανεις τι μπορω να κανω; (Τωρα φτανει με το ζορι 12 mbps) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 dδεν ξερω που μενει.. παντως απο τα screenshot...μενει διπλα στο ΚΑΦΑΟ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teirecias Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Φιλαρακια , ελπιζω να παρακολουθειται ακομα το θεμα κι ερχομαι να ρωτησω εαν γνωριζει κανεις πως μπορω να συνδεσω αυτο το ρουτερ με το ρουτερ της Wind το ΖΤΕ ZXHN H268N και να λειτουργει ως access point οπως σε αυτο το βιντεο. https://www.youtube.com/watch?v=REiL6r00GC8 Ευχαριστω εν των προτερων . Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Teirecias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα