DimAslan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το 3D Studio Max 5 σε αγγλικά WinXP αλλά και με το AutoCad 2002. Το PC είναι ένας Ρ4 1.8 με 512 ΜΒ μνήμη, οπότε δεν νομίζω τίθεται θέμα επιδόσεων. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ενώ στην εκκίνηση όλα πάνε καλά, όταν ξεκινήσω το 3ds max αρχίζει ο υπολογιστής και πηγαίνει σούρνοντας. Αυτό γίνεται σημειωτέον χωρίς να κάνω καμμιά κίνηση παρά μόνο να ανοίξω ένα αρχείο. Καθόλου εργασίες, π.χ. rendering κλπ. Ακόμα και να το κλείσω, ο υπολογιστής συνεχίζει και πηγαίνει αργά. Επειδή στο site της εταιρείας έψαξα αλλά δεν βρήκα βοήθεια, θα ήθελα αν κάποιος είχε τοπ ίδιο πρόβλημα με μένα να μου πει αν και πώς το έλυσε και βλέπουμε... Ευχαριστώ προκαταβολικά.
HexStatic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Apo drivers pws ta pas? Kai to arxeio pou anoigeis peripou posa polygons einai? Auto pou argei kai sto anoigma kai sto klisimo einai fisiologiko alla sinithws se arxeia me para polla polygons... Ta settings oso afora tin karta grafikwn sou ta exeis rithmisei swsta?
kirileman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Swap file (pagefile)???? Alitheia, poso "vari" einai to montelo? Kanena apo ta "koina pc" den einai pote arketa isxiro gia tetoia programmata, distixos, kai o Pentium 1.8 den einai kati super tora pia gia ti douleia pou thes. Ektos an asxoleisai kirios me 2D dwg i mikra 3ds.
DimAslan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Όσον αφορά το αρχείο δεν είναι καθόλου βαρύ, έχει τέσσερεις όρθιες επιφάνειες περιμετρικά και ένα απλό σχήμα στο κέντρο. Το πρόβλημα είναι ότι τα XP σέρνονται ακόμη και μετά το κλείσιμο του προγράμματος... Συγκεκριμένα φορτώνονται κάποια processes που δεν φαίνονται να καταλαμβάνουν καθόλου μνήμη αλλά το πιο σημαντικό το winlogon.exe που όταν ξεκινάνε τα ΧΡ έχει CPU χρήση 0 %, όταν φορτώσω το 3DS και ακόμα και αν το κλείσω πάει στα 40 - 80 % χωρίς να το βαραίνει τίποτα... Αν κάποιος το έχει το 3DS Max 5, θα ήθελα να μου πει όταν ανοίγει αρχεία τί γίνεται με το δικό του winlogon.exe. Αν δηλαδή τρώει επεξεργαστή ακόμα και μετά το κλείσιμο του 3DS. Έχω ελέγξει για ιούς, έχω κάνει defrag... Πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
kdiamant Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Exo xanaapadisei stin idia erotisi se ena allo pedi kai tou elisa to mproblima.Lipon o ipologistis sou ine mia xara.Apla prin anixeis to 3d studio max na exeis apenergopoieisei to norton protou (isos na xriazetai apenergopoiisi kai to norton internet security).To problima logika afto prepei na ine kai se esena.An oxi pali tote distixos den xero kati allo gia na se boithiso.Good luck!
kirileman Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Apoti eida, to paidi exei provlima kai me to Autocad 2002. Norton kai provlima me Autocad (kai 3dstudio) proti fora akouo. Ego eixa pano apo xrono ola afta ta programmata mazi (to norton efige) kai den eixa pote tetoio provlima. Borei na simvainei vevaia se kapoia pc, poios kserei. Eidika se oti afora to Autocad pantos, amfivallo poli. Pantos, to diko mou winlogon den katalavainei tipota otan exo anoixto to 3dstudio.
Καριώτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Ο Kdiamant έχει δίκιο εγώ ήμουν αυτός που είχε το ίδιο πρόβλημα απλώς απενεργοποίησε τον NAV,αν έχεις, και το πρόβλημα λύθηκε με την μία
DimAslan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το NAV πάντως δεν το είχε εγκατεστημένο, εγώ το έβαλα τώρα για να ελέγξω για ιούς... Θα το ψάξω κι άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.