Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα χρειάζομαι τη βοήθεια σας! Είμαι φοιτήτρια λογιστικής και ψάχνω για ένα καλό λάπτοπ για απλή χρήση(καμία ταινία, σερφάρισμα, απλές εργασίες). Αρχικά σκέφτηκα macbook pro 13.3 με touch bar του 18 αλλά με απέκρουσε λίγο η τιμή διότι σκέφτηκα ότι ίσως δε το αξιοποιήσω καταλλήλως και πανς τζάμπα οπότε στράφηκα στα Windows. Μου πρότειναν τα msi γύρω στα 1000€ όμως έχω ξενερώσει πολύ με τα Windows γιατί πολύ φοβάμαι ότι όλο κάτι θα ζητάνε. Επικρατεί μια σύγχυση γενικά στο κεφάλι μου! Να σημειώσω ότι ο,τι κ αν αγοράσω θα το πάρω με δόσεις. Ελπίζω να με βοηθήσετε Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.

Ξεκίνα από τα βασικά ρε συ. ποιο είναι το μέγιστο ποσό που μπορείς να διαθέσεις;

Δημοσ.

Αποφάσισε για αρχή αν θες MacOS ή Windows.

Αν οι εφαρμογές σου υποστηρίζονται και στα δυο λειτουργικά (ή κυρίως σ αυτό που αναζητάς), εκτός αν μιλάς για τη σουίτα Οφις.

Το ποσό που μπορείς να διαθέσεις όπως ήδη αναφέρθηκε...

• Like 1
Δημοσ.

νομίζω έχω καταλήξει στα mac. όμως και πάλι έχω δίλημμα😓 να διαλέξω το 13.3 του 18 ή το 15.4 του 17; με καλύπτει;; η διαφορά τους είναι γύρω στα 250€

Δημοσ.

Σε τι ακριβώς να σε καλύψει; Τη δουλειά τη κάνεις και με τα 2. Πήγαινε δες τα από κοντά σε κάποιο μεγάλο κατάστημα. Είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. 

Δημοσ.

Απ την μία γράφεις ότι σου φαίνονται πολλά για το 13αρι και στο επόμενο μήνυμα γράφεις για 15αρι.

Αν δεν είσαι τρολ και θες όντως να αγοράσεις λάπτοπ για μένα πάρε το πιο φθηνό, εφόσον θέλεις mac και η χρήση είναι αυτή που γράφεις. Θα σε καλύψουν όλα και με το παραπάνω. Για μένα πάρε το 13 pro 2017.

Επιπλέον να ξέρεις, επειδή και εγώ λογιστής είμαι, τα erp προγράμματα που χρησιμοποιούμε εδώ στην Ελλάδα για λογιστική, μηχανογράφηση κλπ είναι μόνο για windows. Οπότε να ξέρεις ότι άμα θελήσεις να χρησιμοποιείσεις το mac στην δουλειά θα πρέπει να του βάλεις και Windows μέσω bootcamp.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Απ την μία γράφεις ότι σου φαίνονται πολλά για το 13αρι και στο επόμενο μήνυμα γράφεις για 15αρι.

Αν δεν είσαι τρολ και θες όντως να αγοράσεις λάπτοπ για μένα πάρε το πιο φθηνό, εφόσον θέλεις mac και η χρήση είναι αυτή που γράφεις. Θα σε καλύψουν όλα και με το παραπάνω. Για μένα πάρε το 13 pro 2017.

Επιπλέον να ξέρεις, επειδή και εγώ λογιστής είμαι, τα erp προγράμματα που χρησιμοποιούμε εδώ στην Ελλάδα για λογιστική, μηχανογράφηση κλπ είναι μόνο για windows. Οπότε να ξέρεις ότι άμα θελήσεις να χρησιμοποιείσεις το mac στην δουλειά θα πρέπει να του βάλεις και Windows μέσω bootcamp.

χαχχα όχι δεν είμαι τρολερ απλά είμαι μπερδεμένη. Ψάχνω για ενα εργαλείο το οποίο θα το κρατήσω κ δε θα μου εμφανίζει προβλήματα. ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

αν πας σε Laptop θα προτεινα dell που ειναι και πολυ αξιοπιστη αλλα και με το Service τα πανε πολυ καλα.κατα τα αλλα το mac μπορει να εχει τα συν του αλλα τα windows ειναι all around και δεν σημαινει οτι θα βγαλουν προβληματα.απειρα ατομα χρησιμοποιουν windows. και σκοπος ειναι τι προγραμματα θα τρεξεις.

επισης αν και εσυ αποφασιζεις για τα χρηματα που θα δωσεις για windows laptop ακομα και για dell με τα 1000 ευρω παιρνεις πολυ πιο καλο μηχανημα απο απλα ενα μηχανημα για ταινιες και ιντερνετ.για ταινιες και ιντερνετ παιρνεις και μηχανημα με τα μισα λεφτα.μετα κοιτα μεγεθος.το 15.4 ειναι μια χαρα μεγεθος αλλα σχετικα πιο βαρυ ενω σε 13 Inches ναι μεν εχεις μικροτερη οθονη αλλα μικροτερο βαρος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όπως είπαν τα παιδιά, πρέπει να αποφασίσεις

• budget
  • Λογισμικό macOS ή Windows
  • συμβατότητα προγραμμάτων που θα θες να χρησιμοποιήσεις

Επίσης το laptop θα το μεταφέρεις? αν ναι, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς το 13άρι και βάλε και άλλα 150 ευρώ να πάρεις μια 22" οθόνη για να το συνδέεις στο σπίτι. Τα λογιστικά σε παιδεύουν σε μικρές οθόνες.

Κατά τη γνώμη μου αν θες Windows στρέψου σε Dell όπως είπε ο @poulinos, αλλά αν θες macOS πήγαινε σε MacBook Pro 13" 2017 without TouchBar ή MacBook Air 2018.

Υ.Γ. Υπόψιν όταν τα Windows 10 δεν κολάνε πλέον τόσο πολύ και επίσης είναι πολύ πιο γρήγορα και ελαφριά από όλα τα προηγούμενα λογισμικά της Microsoft.

Επεξ/σία από onelonelystar
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 07/11/2018 at 01:10, onelonelystar said:

όπως είπαν τα παιδιά, πρέπει να αποφασίσεις

• budget
  • Λογισμικό macOS ή Windows
  • συμβατότητα προγραμμάτων που θα θες να χρησιμοποιήσεις

Επίσης το laptop θα το μεταφέρεις? αν ναι, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς το 13άρι και βάλε και άλλα 150 ευρώ να πάρεις μια 22" οθόνη για να το συνδέεις στο σπίτι. Τα λογιστικά σε παιδεύουν σε μικρές οθόνες.

Κατά τη γνώμη μου αν θες Windows στρέψου σε Dell όπως είπε ο @poulinos, αλλά αν θες macOS πήγαινε σε MacBook Pro 13" 2017 without TouchBar ή MacBook Air 2018.

Υ.Γ. Υπόψιν όταν τα Windows 10 δεν κολάνε πλέον τόσο πολύ και επίσης είναι πολύ πιο γρήγορα και ελαφριά από όλα τα προηγούμενα λογισμικά της Microsoft.

windows 10 και στο asus e402 αλλα και σε toshiba click mini 2 πηγαινουν μια χαρα.παροτι και τα 2 εχουν emmc ειναι πολυ πιο γρηγορα απο οτι ενας μηχανικος και bootaroun πολυ γρηγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...