Προς το περιεχόμενο

Η νέα Speedtail είναι η πιο γρήγορη McLaren που κατασκευάστηκε ποτέ!

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

11 ώρες πριν, aris1986 είπε

Έπρεπε να προλάβω να προ-αγοράσω μια στα 2,1M ώστε να την βάλω στις αγγελίες του insomnia στα 3,5 M γιατί θα είναι συλλεκτική και limited edition. Κρίμα...😥

ανταλλαγή με iphone XS MAX και διαφορά εκ μέρους σου; 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανά δυό πραγματάκια θέλω να ρωτήσω:

α) καθισματάκι μωρού παίρνει;

β) Πόσα τέλη πληρώνει;

γ) τα παράθυρα είναι ηλεκτρικά ή με καρούλι;

δ) βγαίνει και σε άλλες, πιο οικονομικές εκδόσεις;

ε) η τιμή είναι με συναγερμό;

στ) αν δώσω τα μισά μπροστά και τα άλλα σε δόσεις;..

... πάντως μου αρέσει και μοιάζει πρακτική... και με την όπισθεν να πας δε θα το καταλάβει κανείς: ο κώλος είναι πιο μακρύς από τη μούρη. Έξυπνη κίνηση για να πας ανάποδα σε μονόδρομους...

Επεξ/σία από johncorfas

2 ώρες πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Η apple των αυτοκινήτων. "Αξιόπιστο", άσχημο και υπερτιμημένο...

Καλά, εσύ πάρε ένα Evo. Δεν χωράνε τέτοια, η McLaren φτιάχνει τα καλύτερα supercars, τόσο που κάνει challenge τα όρια μεταξύ supercar και hypercar. Το συγκεκριμένο είναι άσχημο αλλά είναι εντυπωσιακό από όλες τις απόψεις (και εντυπωσιακά άσχημο). 

• Like 2

Εσείς που βλέπετε ομοιότητα (μεγάλη κιόλας) με άλλα super car πρέπει να είστε οι ίδιοι που λέτε ότι όλα τα κινητά έχουν μια οθόνη μπροστά και κάμερα πίσω, γι αυτό μοιάζουν, έτσι;

• Like 2

Εντάξει, εδώ οι ίδιοι στην McLaren λένε οτι δεν ήταν προτεραιότητά τους η εμφάνιση, αλλά η τεχνολογική υπεροχή, και κάποιοι "στραβώνουν" που λέμε οτι είναι άσχημη (τουλάχιστον απο το πλαϊ).

Απο την άλλη, με τόσο πολύ προηγμένη αεροδυναμική, μου φαίνεται "λίγη" η τελική των ~400Km/h με 1000+ ίππους.

• Like 1

Πρέπει να είμαι από τους πολύ λίγους που το βρίσκουν πανέμορφο! Όντως φέρνει λίγο σε Koenigsegg αλλά αισθητικά στο τελευταίο πάντα με χάλαγε η οροφή-περουκίνι. Και εννοείται ότι θα μοιάζουν αφού όταν ο στόχος είναι σχεδόν αποκλειστικά η αεροδυναμική έχουν λίγες επιλογές για το σχήμα. Και μιας και είμαστε σε τεχνολογικό forum και είμαστε γκατζετάκηδες και μας αρέσουν τα gimmicks γουστάρω που είναι φορτωμένο από δαύτα. Ειδικά τα ηλεκτροστατικά κρύσταλλα... Τέλος πάντων, τι να το κάνεις... όπως είπε κάποτε και ο Σταθάκης "Αυτά είναι αυτοκίνητα για όνειρα με τιμές για εφιάλτες"!

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Istros είπε

Σαββατόβραδο Ιουλιου?

Ναι ψηλέ μου! Εγώ ήμουν!

@xristoslet όχι! Έχει το panda μου γκάζια ομως!

Υ.Γ.: Ναι, αέριο το έχω γυρίσει για να μην καίει!

Επεξ/σία από madtheo
  • Like 1

1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε

Καλά, εσύ πάρε ένα Evo. Δεν χωράνε τέτοια, η McLaren φτιάχνει τα καλύτερα supercars, τόσο που κάνει challenge τα όρια μεταξύ supercar και hypercar. Το συγκεκριμένο είναι άσχημο αλλά είναι εντυπωσιακό από όλες τις απόψεις (και εντυπωσιακά άσχημο). 

received_251614142191293.jpeg

1 ώρα πριν, raid_av είπε

Παιρνεις την McLaren και τσακ σε περναει απο πανω αυτο 🤣

a6Oy2YN_460s.jpg

Τα υπέρτσέλιγκα με προσπερνούν...

Να επιβεβαιώσω μιάς που γνωρίζω προσωπικά σχεδιαστή του Sena, οτι για να πετύχουν  τις επιδόσεις που βάλανε ως στόχο, κυρίως όσον αφορά ταχύτητα, ευελιξία, επιτάχυνση,  ήταν αναγκαίο κακό ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου να βάλει σε δεύτερη μοίρα την εμφάνιση. Χωρίς ωστόσο να υστερεί απαραίτητα σε σύγκριση με άλλα, σίγουρα,δείχνει πιο άγριο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...