overpower Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ψαχνω για keyboard για Gaming και σχετικo γραψιμο (αν και με βολευει το λαπτοπ για το μη-μηχανικο keyboard του). Βλεπω οτι τα καλυτερα overall ειναι τα mx blue και brown. Βλεπω αυτο. Θα με βοελευε και το backlit. Να περιμενω για BF?
iwnas28 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Εχω το rgb μοντελο και μπορω να σου πω οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη. Πολυ ποιοτικη κατασκευη, παλι καλο feedback στα πληκτρα του, οποτε θα σου το προτεινα! Η corsair μπορει να ειναι ακριβη σαν μαρκα αλλα συνηθως οτι πληρωνεις παιρνεις.
overpower Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, iwnas28 είπε Εχω το rgb μοντελο και μπορω να σου πω οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη. Πολυ ποιοτικη κατασκευη, παλι καλο feedback στα πληκτρα του, οποτε θα σου το προτεινα! Η corsair μπορει να ειναι ακριβη σαν μαρκα αλλα συνηθως οτι πληρωνεις παιρνεις. Ν περιμένω για BF ή ρίχνω παραγγελία? Επίσης περί rgb, αυτό πρέπει να πάρω αν θέλω πχ το backlit να φωτίζει σε πιο άσπρο / γαλάζιο χρώμα? Στην ουσια απλα δεν καταλαβαινω αν η απλη εκδοση προσφερει οποιοδηποτε χρωμα, απλα ολο το keyboard ειναι το ιδιο χρωμα και απλα το rgb ταυτοχρονη χρηση rgb (μαλλον απλα η απλη εκδοση προσφερει σταθερα red, και η rgb συνδιασμο των απο πανω) Οκ ειδα οτι εχει και 3 επιπεδα φωτισμου, οποτε και το κοκκινο να μην αλλαζει απλα θα το εχω στο χαμηλο Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από overpower
iwnas28 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, overpower είπε Ν περιμένω για BF ή ρίχνω παραγγελία? Επίσης περί rgb, αυτό πρέπει να πάρω αν θέλω πχ το backlit να φωτίζει σε πιο άσπρο / γαλάζιο χρώμα? Αν δεν το εχεις αναγκη αμεσα περιμενε, δεν χανεις κατι! Το rgb εχει ολα τα χρωματα κ συνδιασμους οπως κ διαφορα εφε πχ wave breating pulse. Εχω την εντυπωση οτι το απλο lux εχει κοκκινο backlit φωτισμο.
rofl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παντως τους τελευταιους μηνες εχουν παιξει πολλες καλες προσφορες σε καλα μηχανικα. οποτε να θα περιμενα για αμεσα δες τα masterkeys του κωτσου αν σε εξυπηρετει κανα καταστημα και τα form factors που του εχουν μεινει. του εχουν μεινει ελαχιστα κομματια βεβαια και γιαυτο τα εχει αφησει permadiscount. εχει ενα pro l ερυθραια αν βολευει, αλλα παρε τηλεφωνο πρωτα. https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/165069-coolermaster-masterkeys-pro-l-rgb Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από rofl
Salvation81 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, overpower είπε Ψαχνω για keyboard για Gaming και σχετικo γραψιμο (αν και με βολευει το λαπτοπ για το μη-μηχανικο keyboard του). Βλεπω οτι τα καλυτερα overall ειναι τα mx blue και brown. Βλεπω αυτο. Θα με βοελευε και το backlit. Να περιμενω για BF? Το καλο με την BF ειναι οι τιμες, το κακο ειναι η διαθεσιμοτητα προιοντων (δλδ μπορει να περιμενεις, να βρεις αυτο που θελεις 20-30% κατω και να μην υπαρχει ομως σε στοκ). Απο εκει και περα αν σου αρεσει ο κοκκινος φωτισμος δεν ειναι αναγκη να πας σε RGB Πληκτρολογιο. Αν ομως θελεις αλλα χρωματα περα απο κοκκινο αναγκαστικα πας σε RGB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα