Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

just fyi, το adguard κοβει τις διαφημισεις (ηχητικες και οπτικες) του Spotify και στο PC και στο Android. αν και απο οτι διαβαζω, θα σταματησει να το κανει γιατι το Spotify θα αρχισει να τις παιζει κωδικοποιημενες οπως κανει τωρα και το Youtube app. που σημαινει το Spotify mod θα ειναι μονοδρομος αργα η γρηγορα.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζω που λέτε για Kiwi browser και Brave browser και ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται σύνδεση με το google account ώστε να πάρει από εκεί bookmarks και passwords. Επίσης, κάτι περίεργο με τον brave browser είναι ότι μου λέει πως τον έχω εγκατεστημένο στις συσκευές μου, χωρίς να είναι! Καμιά ιδέα τι παίζει;

Ακόμη είπατε για τον Chromium fork, όμως δεν μπόρεσα να βρω κάποια τέτοια εφαρμογή.

Το Vanced σαν module του magisk δεν μου έκανε δουλειά και στο έστειλα σπίτι του. Θα το δοκιμάσω με root εγκατάσταση να δούμε. Όλα τα υπόλοιπα που λέτε, συνδέονται με google account;

Για το lucky patcher ποια είναι η γνώμη σας; Νομίζω είναι πολύ παίδεμα..

Επεξ/σία από Lux Aeterna
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Lux Aeterna είπε

Διαβάζω που λέτε για Kiwi browser και Brave browser και ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται σύνδεση με το google account ώστε να πάρει από εκεί bookmarks και passwords. Επίσης, κάτι περίεργο με τον brave browser είναι ότι μου λέει πως τον έχω εγκατεστημένο στις συσκευές μου, χωρίς να είναι! Καμιά ιδέα τι παίζει;

Ακόμη είπατε για τον Chromium fork, όμως δεν μπόρεσα να βρω κάποια τέτοια εφαρμογή.

Το Vanded σαν module του magisk δεν μου έκανε δουλειά και στο έστειλα σπίτι του. Θα το δοκιμάσω με root εγκατάσταση να δούμε. Όλα τα υπόλοιπα που λέτε, συνδέονται με google account;

Για το luck patcher ποια είναι η γνώμη σας; Νομίζω είναι πολύ παίδεμα..

Από τις 4 Δεκεμβρίου που έχω βάλει το Vanded(όχι root) δεν μου έχει πετάξει ούτε μια διαφήμιση.

Ακόμη και σε μεγάλης διάρκειας βίντεο.

Το Brave τον είχα παλιότερα,τώρα έχω τον Opera(όχι mini) και είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

μια χαρα τις κοβει και εμενα τις διαφημισεις το non rooted Vanced. αλλα αν θες να κανεις sync με το google account σου πρεπει να βαλεις την rooted.

οι Kiwi/Brave νομιζω βασιζονται στην Blink engine, οποτε λογικα θα υποστηριζουν sync με την google.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, KilliK είπε

μια χαρα τις κοβει και εμενα τις διαφημισεις το non rooted Vanced. αλλα αν θες να κανεις sync με το google account σου πρεπει να βαλεις την rooted.

οι Kiwi/Brave νομιζω βασιζονται στην Blink engine, οποτε λογικα θα υποστηριζουν sync με την google.

H απλά να βάλεις μια επιπλέον εφαρμογή Vamced Sync νομίζω ότι λέγεται οπότε έχεις Sync του Google Account χωρίς root δικαιώματα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KilliK είπε

Δεν χρειάζεται root για το λογαριασμό.

Απλός βάζεις την εφαρμογή MicroG Package και έχεις κανονικά το λογαριασμό τις google.

Πίσω έχω δώσει link για root και για μη root συσκευές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...