stefanos_th Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 το block-this το δοκιμασα 7 μερες . κρασαρε πολλες φορες. επιστρεφω dns66
Freak880 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 βασικα αυτο, στα games απλα βαζω airplane mode και δεν εχω τιποτα.
GeorgeAl92 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μην το ψάχνεται για unroot ΜΟΝΟ το Adguard premium κάνει συνολική δουλειά. Υπάρχει και το Youtube Vance και τα Videomate, Snaptube αλλά είναι μόνο για youtube. Και βέβαια browsers με ενσωματωμένο adblock όπως ο Puffin αλλά και αυτά χάνουν οπότε μόνο Adguard. Για root υπάρχουν πολλά παραπάνω βέβαια με την πιο παλιά και δοκιμασμένη λύση να είναι το adaway (ότι πρέπει για tv boxes). Υ.Γ. Δεν έχω δει ποτέ διαφήμιση στο youtube οπότε δεν ήξερα ότι υπάρχουν μέχρι που είδα youtube σε σπίτι φίλου.....σάστισα.
saruman123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά εγώ έβαλα το SnapTube (σπασμένο) με διάφορα έξτρα και έβαλα και τον λογαριασμό μου και καθάρισα. VIP/Premium features: – No banner ads. – Permanently remove App ads – Enable ‘Batch download’ feature – Enable ‘2K & 4K’ download option for some HD videos. Όποιος θέλει μου στέλνειpm να του δώσω το link Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από saruman123 1
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 το Adguard πως στο κορακα ενεργοποιειται αυτοματα οταν ξεκιναει για πρωτη φορα η android συσκευη; τοχω βαλει στο autostart, τρεχει κανονικα στο ξεκινημα αλλα το ad blocking ειναι απενεργοποιημενο. πρεπει να μπω στο app ενω τρεχει, για να ενεργοποιηθει το ad blocking απο μονο του. ετσι πρεπει να το κανω χειροκινητα καθε φορα; η θελει καποια εξτρα ρυθμιση; η ειναι κανα conflict με το xiaomi miui 10? υποψιν οτι εχω ακολουθησει τις οδηγιες που δινει η Adguard για τα permissions του MIUI.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Βάλε το uBlock Origin στον browser και ξεμπέρδεψες: https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm?hl=el
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή έχω αλλάξει (πάλι!)όλα τα adblock τελικά κατέληξα στο YouTube vanced. https://www.google.com/amp/s/www.angroid.gr/android-efarmoges/youtube-vanced-edition-ola-ta-kala-toy-youtube-red-tsampa/amp 38 λεπτά πριν, KilliK είπε το Adguard πως στο κορακα ενεργοποιειται αυτοματα οταν ξεκιναει για πρωτη φορα η android συσκευη; τοχω βαλει στο autostart, τρεχει κανονικα στο ξεκινημα αλλα το ad blocking ειναι απενεργοποιημενο. πρεπει να μπω στο app ενω τρεχει, για να ενεργοποιηθει το ad blocking απο μονο του. ετσι πρεπει να το κανω χειροκινητα καθε φορα; η θελει καποια εξτρα ρυθμιση; η ειναι κανα conflict με το xiaomi miui 10? υποψιν οτι εχω ακολουθησει τις οδηγιες που δινει η Adguard για τα permissions του MIUI. Νομίζω στις ρυθμίσεις του Adguard. Και έλεγξε και τις ρυθμίσεις τις miui.
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, elorant είπε Βάλε το uBlock Origin στον browser και ξεμπέρδεψες: https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm?hl=el ο Chrome Android δεν δεχεται addons 1
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, elorant είπε Βάλε Firefox τότε. Καλύτερος είναι. Γιατί σώνει και καλά να αλλάξει browser?
isay Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε ο Chrome Android δεν δεχεται addons 37 λεπτά πριν, elorant είπε Βάλε Firefox τότε. Καλύτερος είναι. Δεν εχω λύση για το adguard αλλά για browser μπορεις να χρησιμοποιήσεις τον kiwi browser που ειναι chrome με ενσωματωμένο adblocker. Δοκιμασμένα τα πάει περιφημα. Αν τώρα θες να αλλαξεις browser εκτος chrome, υπάρχουν και αλλες λύσεις, οπως opera ή firefox.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, saruman123 είπε Γιατί σώνει και καλά να αλλάξει browser? Αφού δεν δουλεύουν τα addons στον Chrome βάζει Firefox και ξεμπερδεύει. 25 λεπτά πριν, isay είπε Δεν εχω λύση για το adguard αλλά για browser μπορεις να χρησιμοποιήσεις τον kiwi browser που ειναι chrome με ενσωματωμένο adblocker. Δοκιμασμένα τα πάει περιφημα. Κι ο Brave το κάνει αυτό. Chromium fork που κόβει trackers και διαφημίσεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brave.browser&hl=el Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, elorant είπε Αφού δεν δουλεύουν τα addons στον Chrome βάζει Firefox και ξεμπερδεύει. Μα το θέμα είναι να μην έχεις στην εφαρμογή του YouTube και όχι μέσω σε κάποιον browser!! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 τελικα το εφτιαξα. εβαλα το adguard mod και δουλευει μια χαρα το auto-start. δηλαδη και να μην θελεις να χρησιμοποιησεις πειρατικο software, σε αναγκαζει η ιδια η εφαρμογη στο τελος. κατι αλλο. υπαρχει τροπος να κοψουμε τις διαφημισεις του Spotify, κυριως τις ηχητικες; δεν νομιζω το Adguard να μπορει. Ξερω οτι υπαρχουν σχετικα mods αλλα θελω να τα αποφυγω, ειδικα με τα προσφατα accounts bans.
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, KilliK είπε τελικα το εφτιαξα. εβαλα το adguard mod και δουλευει μια χαρα το auto-start. δηλαδη και να μην θελεις να χρησιμοποιησεις πειρατικο software, σε αναγκαζει η ιδια η εφαρμογη στο τελος. κατι αλλο. υπαρχει τροπος να κοψουμε τις διαφημισεις του Spotify, κυριως τις ηχητικες; δεν νομιζω το Adguard να μπορει. Ξερω οτι υπαρχουν σχετικα mods αλλα θελω να τα αποφυγω, ειδικα με τα προσφατα accounts bans. Και γω "σπασμένο" το είχα αναγκαστικά για να δουλέψει. Για το Spotify δεν γνωρίζω ☹️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα