Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθαρίσα την αποθήκη και βρήκα ένα laptop dell πολύ παλιό δεν θυμάμαι καλά αλλά μάλλον είναι από τα πρώτα laptop είναι ακόμα με της ζελατίνες του να φανταστείτε. το έβαλα στην πρίζα και ανοίγει κανονικά αλλά έχει κάτι windows ούτε και εγώ ξέρω τι είναι αυτά .

το λάπτοπ είναι σε μέγεθος βαλίτσας χοντρό και αρκετά βαρύ, απλά δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω πότε και έμεινε εκεί .

ερώτηση μπορώ να βάλω αλλά windows? αν ναι πώς να τα βάλω δεν έχει στο bios επιλογή για usb . δισκάκια δεν έχω  με windows. αλλά και να είχα θα μπορούσα να τα βάλω ? αν ναι πώς ? 

Δημοσ.

Σε τι θα ωφελήσει να του αλλάξεις windows;

Εγω εχω ενα παρόμοιο με ενσωματωμένο τροφοδοτικο, win2000 και τρέχω μόνο το διαγνωστικό για το αυτοκίνητο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Σε τι θα ωφελήσει να του αλλάξεις windows;

Εγω εχω ενα παρόμοιο με ενσωματωμένο τροφοδοτικο, win2000 και τρέχω μόνο το διαγνωστικό για το αυτοκίνητο

δηλαδή δεν υπάρχει  περίπτωση να δουλέψει με 7 windows?

Δημοσ.

Πρεπει να ξερουμε το μοντελο (θα το γραφει απο κατω σε καποιο αυτοκολλητο),.Τα 7 θα τρεχουν αλλα αναλογως την μνημη που εχει ο λαπτοπ, θα κολλανε πολυ ακομα κ για απλο browsing.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chsam είπε

Πρεπει να ξερουμε το μοντελο (θα το γραφει απο κατω σε καποιο αυτοκολλητο),.Τα 7 θα τρεχουν αλλα αναλογως την μνημη που εχει ο λαπτοπ, θα κολλανε πολυ ακομα κ για απλο browsing.

ήδη κολλάει και τώρα πολύ αργό τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? μοντέλο θα δω και θα σου πω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, lenovo2014 είπε

ήδη κολλάει και τώρα πολύ αργό τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? μοντέλο θα δω και θα σου πω 

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις κ αλλη μνημη, αν παιρνει ομως.

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.

Για να λες οτι ειναι απο τα πρωτα laptop σε μεγεθος βαλιτσας και με Windows που ουτε καν ξερεις τι εκδοση ειναι δεν παιζει να περνει ουτε σοβαρες αναβαθμισεις ουτε αλλα Windows. Να χαιρεσαι που ανοιγει😂😂😂.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Για να λες οτι ειναι απο τα πρωτα laptop σε μεγεθος βαλιτσας και με Windows που ουτε καν ξερεις τι εκδοση ειναι δεν παιζει να περνει ουτε σοβαρες αναβαθμισεις ουτε αλλα Windows. Να χαιρεσαι που ανοιγει😂😂😂.

τελικά έχει windows  xp professional  ,αλλά σέρνεται  κρίμα και είναι όμορφο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...