syban Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, opcorsa είπε που κολανε τα λαμπακια ομως? εχβ κι εγω φαμπια του 2008 γιαυτο ρωταω.. Δεν ξέρω και δεν καταλαβαινω την λογικη αλλά ξέρω ότι είναι πολύ επικίνδυνο, τελευταία φορά που το έπαθε ήταν στην εθνική αριστερά και ξαφνικά άρχισε να κόβει στροφές σαν να έκανες κατέβασμα από 5-2 … και με τα χίλια ζόρια να βγει δεξιά για να σταματήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Epc είναι σφάλμα στο ηλεκτρολογικό σύστημα των VW group, γι'αυτό κόβει σε επιδόσεις, μπορεί να είναι και το ηλεκτρονικό του γκαζιού. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από oykas2001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/12/2018 στις 9:23 ΠΜ, turbat0s είπε Άλλαξε πίσω λάμπες και διορθώθηκαν βλάβες esp και epc? Μάγος... Σε leon 2005 έχω ίδια συμπεριφορά και ίδια λαμπάκια όταν χαλάει η βαλβίδα φρενου, με αποτέλεσμα να καίει λαμπάκια stop η να μένουν αναμμένα. Μια απ' όλες τις δουλειές της βαλβίδας είναι να μην σε αφήνει να πατήσεις γκάζι και φρένο μαζί Κοινώς όταν πατάς φρένο κόβει το γκάζι Στο δικό μου το κόστος ανταλλακτικού είναι 9 ευρώ και κάθε 2 3 χρόνια καίγεται Επίσης ο συνδυασμός αυτών των 2 μπορεί να σημαίνει και πεταλούδα που ταιριάζει πιο πολύ στα συμπτώματα σου Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από zourman1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 ο Χριστός κι η Παναγιά...μου κάηκε μπροστινή λάμπα στο Golf μετά από 9χρονια που το έχω, λέτε να μου ανάψει ξαφνικά κανένα Esp???!!!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, mechpanos είπε ο Χριστός κι η Παναγιά...μου κάηκε μπροστινή λάμπα στο Golf μετά από 9χρονια που το έχω, λέτε να μου ανάψει ξαφνικά κανένα Esp???!!!... Πολύ πιθανόν αλλά μη μασήσεις. Αλλάζεις τότε μπροστινή λάμπα και θα σβήσει και το esp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, mechpanos είπε ο Χριστός κι η Παναγιά...μου κάηκε μπροστινή λάμπα στο Golf μετά από 9χρονια που το έχω, λέτε να μου ανάψει ξαφνικά κανένα Esp???!!!... οχι αλλα κανένα πολλαπλασιαστη εχε τον και συ καλου κακου στο πορτ μπαγκαζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sas.one Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σε ολους. Εχω ενα fabia του 2005 σε αριστη κατάσταση όσα Χρόνια το εχω δεν είχα πρόβλημα κανένα ξαφνικά μου έκοψε Γκάζι μου αναψε ολίσθηση και όσο παταγα πενταλ δεν ανεβαζε στροφές το εσβησα το αναψα και ολα καλά .το μόνο που εχω τώρα σταθερα αναμενο τοepc και το engine το αμαξι όμως δουλεύει ρολοι. Επιδει δεν ξερω μηχανικά μήπως ξέρει κανείς τι συμβενει; ΥΓ.για πρώτη φορά πηγα σε πρατηριο ελιν μονο shell και avin βαζω Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beu13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 ΤΟ EPC ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΩ ΛΑΜΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΕΝΑ ΚΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΟΠ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΕ ΑΠΛΑ Η ΕΝΔΕΙΞΗ EPC OTAN EΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΕΧΩ ΤΟ ΦΑΜΠΙΑ 1.6 ΤΟΥ 2007. ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΚΑΖΙ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑΤΑ Κ.Λ.Π ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΜΕΝΕΣ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Νομίζω με αλλαγή λάμπας θα φτιαχτεί και το κολλημένο Caps Lock... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sas.one Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Εχω το φαμπια 1400 2005 το αμαξι είναι αριστο ξαφνικά μετα απο Χρόνια μου αναψε το engine kai to epc αλλα χωρις πρόβλημα το αμάξι δούλευε ρολοι μετά απο 50 χιλιόμετρα αναψε και η ολισθηση και έκοψε τελείως δίχως να ακούει Γκάζι το εσβησα το αναψα και έμεινε μονο το engine έκτοτε είναι αναμενα και τα δυο φοβάμαι μην αναψη ξανά ολισθηση και εχω προβλήματα τι μπορεί να συμβενει μια βοήθεια γιατί είμαι ασχετος απο μηχανικα Ευχαριστώ! !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 19 ώρες πριν, sas.one είπε Εχω το φαμπια 1400 2005 το αμαξι είναι αριστο ξαφνικά μετα απο Χρόνια μου αναψε το engine kai to epc αλλα χωρις πρόβλημα το αμάξι δούλευε ρολοι μετά απο 50 χιλιόμετρα αναψε και η ολισθηση και έκοψε τελείως δίχως να ακούει Γκάζι το εσβησα το αναψα και έμεινε μονο το engine έκτοτε είναι αναμενα και τα δυο φοβάμαι μην αναψη ξανά ολισθηση και εχω προβλήματα τι μπορεί να συμβενει μια βοήθεια γιατί είμαι ασχετος απο μηχανικα Ευχαριστώ! !! 500 πράγματα . Πήγαινε σε μηχανικό να το δεί και μην αφήνετε τα αυτοκίνητα με λαμπάκι βλάβης . Μόλις δειτε λαμπάκι το συντομότερο σε μηχανικό να γίνει διάγνωση . Σε κάποιες περιπτώσεις η αργοπορία τα κάνει χειρότερα τα πράγματα και την τσέπη σας πιο άδεια . Επίσης πέρα απο την τσέπη μην οδηγειτε ένα αμάξι που δεν ξέρετε τί πρόβλημα εχει . Έχουν γίνει ατυχήματα απο τέτοιες αργοπορίες και έχουν κοστίσει ζωές . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 οχηματα απο εμπορους... και ολα αυτα γιατι ο ιδιωτης το πουλαει ελαφρως ακριβοτερα. τελικα το φθηνο του εμπορου θα κοστισει ακριβοτερα απο το ακριβο του ιδιωτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά μιλάτε (γράφετε..) σοβαρά τώρα, ή είστε συνεννοημένοι να κάνετε χωρατά; Αλλάζετε λάμπες πίσω, και φτιάχνει το αυτοκίνητο μπροστά; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2020 από _BASSstarlet_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) .... επιβεβαιώνω! Με πέρασμα σε λάμπες Osram Night Breaker Laser σειρά, παρατήρησα αύξηση ισχύος στο powertrain του vag της γυναίκας. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από TechnoState Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δεν χρειάζεται επιβεβαίωση, πρόκειται για γνωστό feature των vag. Δες και εδώ. Το δοκίμασα τελικά και... δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα