rihas13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα κοσμε! Εχω την ατυχια μεσα σε ενα χρονο να μου σπασουν 2 τηλεορασεις samsung τις οποιες τις εχω παρει με δοσεις κ ακομα πληρωνω. Γνωριζει καποιος αν μπορω οικονομικα να επισκευασω τουλαχιστον την μια. Η εστω να βρω πανελ οικονομικα? Ευχαριστω εκ των πρπτερων! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από rihas13
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ε λογικα καποιος που εχει γνωσεις να σε βοηθησει θα πρεπει να ξερει πιο μοντελο samsung εχεις.
kage Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω σπασμενη 6 μηνων lg..η τιμη του πανελ ηταν κανα 100-150ε κατω απο new.χωρις τοποθετηση και με αρκετα ακυρα μεχρι να βρω τιμή Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από kage 1
yositosi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, rihas13 είπε Καλησπερα κοσμε! Εχω την ατυχια μεσα σε ενα χρονο να μου σπασουν 2 τηλεορασεις samsung τις οποιες τις εχω παρει με δοσεις κ ακομα πληρωνω. Γνωριζει καποιος αν μπορω οικονομικα να επισκευασω τουλαχιστον την μια. Η εστω να βρω πανελ οικονομικα? Ευχαριστω εκ των πρπτερων! πολύ δύσκολα τα πράγματα φίλε μου, ως ακατόρθωτα
sakisvele Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Φίλε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις μτχ γιατί η μεγάλη και καινούργια κοστίζει. Δεν μας είπες πως τα κατάφερες και τις τελείωσες και ποσο διάστημα χρειάστηκε μεσολάβησε μεταξύ τους!! Να φανταστώ οτι δεν έφυγε κανένα οκταποντο από τσόντα που έβλεπε ο μικρός..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα