paoad Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για όσους ενδιαφέρει παίζει το Witcher 3 σε πρόσφορά εδώ https://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_game_of_the_year_edition Επειδή η προσφορά απευθύνεται σε Ρωσία πρέπει απαραιτήτως να χρησιόποιήσετε VPN πριν μπείτε (και διαγραφή cookies) κ η τιμή πέφτει στα 600ρούβλια = 7,96ευρώ Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από paoad 5 2
nodas_21greek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν τα κατάφερα να μου το εμφανίσει σε αυτή την τιμή, ούτε από Chrome (hola) ούτε από Firefox (Hoxx) με διαγραφή cookies κτλ Με την 2η δούλεψε σε firefox κανονικά Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από nodas_21greek
non-serviam Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Θενξ, το τσίμπησα και εγώ. (Firefox - Hoxx - διαγραφή cookies)
zbutsam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Το Paypal δεν συνδεεται με τιποτα με ρωσικο IP
rofl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) τουλαχιστον adguard εχω παρει με pp με ρωσικη ip. μπορεις να δοκιμασεις να κλεισεις και το vpn για το pp. οχι σε ολα, αλλά σε πολλα sites δουλευει. οσο για τη προσφορα οποιον δεν το νοιαζει steam version τοτε μια χαρα Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από rofl
Orgios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ! Είχα το παιχνίδι στο GoG αλλά όχι το expansion pass και στο GOG δεν ηταν ποτέ σε καλή τιμή, τσιμπησα τα expansions στα 7 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα