Προς το περιεχόμενο

Windows XP Reloaded (Νέα έκδοση Win πρίν τα Longhorn) ??

indigo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΝΕΑ WIN ΠΡΙΝ ΤΑ LONGHORN ???? :shock: :shock:

Διαβάζω και μεταφράζω (όσο καλά μπορώ) απο το http://www.neowin.net :

Παρά τις συνεχόμενες διαψεύσεις, η Microsoft πρόκειται να παρουσιάσει μια μεταβατική έκδοση ανάμεσα στα Win XP και τα Longhorn η οποία θα γεφυρώσει τα κενά μετάξύ των δύο. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούV για το τέλος του 2005 το νωρίτερο. Τα Windows XP Reloaded (NAI AYTH EINAI H ONOMAΣIA) θα περιέχουν όλα τα νέα στοιχεία απο το XP SP2 καθώς και άλλα καινούργια (συμπεριλαμβανομένου και του Windows Media Player 10).

Τα νέα Win θα έρθουν σαν εξ'ολοκλήρου νέο πακέτο που θα αντικαταστήσει τα Win XP αλλά και σαν ένα σύνολο απο updates τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να κάνει install μέσω web.

Δημοσ.

Εμένα η πολιτική μου είναι τέτοια πράγματα όπως τα SP να τα κατεβάζω μόνο από την M$ γιατί αλλιώς μπορεί να γ****θει ο δίας μετά την εγκατάσταση & να ψάχνομαι.

Δημοσ.
apo tin microsoft einai oti vgainei Typhoon!

an exete overnet just type "xp sp2 2082" kai katevaste to..

Λάθος κάνεις. Δεν θυμάσαι ένα SP2 που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα το οποίο όσοι το είχαν βάλει την είχαν πατήσει άγρια? :wink:

Δημοσ.

Windows Xp The Two Towers 8a vgaloun? An nai kane anapantith

:lol: :lol: :lol: :lol:

Re paidia, mhn viazeste k toso na xwsete sp2, perimente na akouste k kamia kritikh, kana kalo sxolio kai meta. Pantws to sp1 ekane kalh douleia.

Δημοσ.

Εγω θέλω THE RETURN OF THE KING. Μπας και αποκτήσουν τίποτα "βασιλικό" και δεν πάμε στο THE RETURN OF THE PINGUIN! :D

Δημοσ.
Εγω θέλω THE RETURN OF THE KING. Μπας και αποκτήσουν τίποτα "βασιλικό" και δεν πάμε στο THE RETURN OF THE PINGUIN! :D
Μάλλον για The OS/2 Towers και Return of the DOS το πάνε.... :P
Δημοσ.

Pws ginetai na bgoun ta win XP reloaded sto telos tou 2005 (to nwritero) thn stigmh pou ta longhorn upologizontai gia peripou thn idia periodo?!?!8a einai leei kai metavatika!

Δημοσ.

Πιθανόν να μην τους βγαίνει για τότε και τα Longhorn να βγουν αργότερα. Έτσι κι αλλιώς μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...