indigo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 ΝΕΑ WIN ΠΡΙΝ ΤΑ LONGHORN ???? Διαβάζω και μεταφράζω (όσο καλά μπορώ) απο το http://www.neowin.net : Παρά τις συνεχόμενες διαψεύσεις, η Microsoft πρόκειται να παρουσιάσει μια μεταβατική έκδοση ανάμεσα στα Win XP και τα Longhorn η οποία θα γεφυρώσει τα κενά μετάξύ των δύο. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούV για το τέλος του 2005 το νωρίτερο. Τα Windows XP Reloaded (NAI AYTH EINAI H ONOMAΣIA) θα περιέχουν όλα τα νέα στοιχεία απο το XP SP2 καθώς και άλλα καινούργια (συμπεριλαμβανομένου και του Windows Media Player 10). Τα νέα Win θα έρθουν σαν εξ'ολοκλήρου νέο πακέτο που θα αντικαταστήσει τα Win XP αλλά και σαν ένα σύνολο απο updates τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να κάνει install μέσω web.
Theodore Tsi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 mexri to telos tou 2005 exoume kairo . ante na doume pantws auto to periboito SP2 pou mas exoun prixei.........ta sikwtia ti sto d@@@o tha einai! :!:
aurilius Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 elpizo na min eina san to matrix reloaded omos... :twisted:
NiTroGen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Λέτε να έχουμε και Windows XP Revolutions;
LL_NEO Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Άντε και με default wallpaper τη Monica Bellucci.
fratzeskos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Opoios gnwrizei to bittorent mporei na katebasei to sp2 ton Xp se beta. Einai girw sta 345 Mb.
Typhoon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Εμένα η πολιτική μου είναι τέτοια πράγματα όπως τα SP να τα κατεβάζω μόνο από την M$ γιατί αλλιώς μπορεί να γ****θει ο δίας μετά την εγκατάσταση & να ψάχνομαι.
eurochild Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 apo tin microsoft einai oti vgainei Typhoon! an exete overnet just type "xp sp2 2082" kai katevaste to..
wizard Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 apo tin microsoft einai oti vgainei Typhoon! an exete overnet just type "xp sp2 2082" kai katevaste to.. Λάθος κάνεις. Δεν θυμάσαι ένα SP2 που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα το οποίο όσοι το είχαν βάλει την είχαν πατήσει άγρια? :wink:
V@nt- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Windows Xp The Two Towers 8a vgaloun? An nai kane anapantith Re paidia, mhn viazeste k toso na xwsete sp2, perimente na akouste k kamia kritikh, kana kalo sxolio kai meta. Pantws to sp1 ekane kalh douleia.
wizard Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Εγω θέλω THE RETURN OF THE KING. Μπας και αποκτήσουν τίποτα "βασιλικό" και δεν πάμε στο THE RETURN OF THE PINGUIN!
NiTroGen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Εγω θέλω THE RETURN OF THE KING. Μπας και αποκτήσουν τίποτα "βασιλικό" και δεν πάμε στο THE RETURN OF THE PINGUIN! Μάλλον για The OS/2 Towers και Return of the DOS το πάνε....
zap Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Pws ginetai na bgoun ta win XP reloaded sto telos tou 2005 (to nwritero) thn stigmh pou ta longhorn upologizontai gia peripou thn idia periodo?!?!8a einai leei kai metavatika!
wizard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Πιθανόν να μην τους βγαίνει για τότε και τα Longhorn να βγουν αργότερα. Έτσι κι αλλιώς μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα.
indigo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 ακριβώς ..... τα Longhorn πλέον πάνε για αργότερα .... ίσως τέλος του '06
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.