orbit21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια.. Σκεφτομαι να αλλαξω το lg g6 μετα απο καιρο κυριως λογω της μπαταριας του. Θυμηθηκα τις εποχες του iphone 6s που ημουν συνεχεια με ενα φορτιστη στο χερι. Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 συσκευες κυριως... Κοιταγα και v30 g7 λογω lg, αλλα και αλλα λογω ραδιοφωνου. Καμερακιας δεν ειμαι αλλα να μην ειναι και μαπα η καμερα.η 6.5 οθονη δεν ξερω πως θα μου φανει.. Honor 8x η mate 20 lite???? Τι λετε??????
saruman123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν θα πω τίποτα ,απλός θα σου δείξω μια σύγκριση με τα δύο που παραθέτεις σύν αυτό που σου προτείνω. Η επιλογή δική σου..... https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-honor-8x-l21-128gb,huawei-mate-20-lite,xiaomi-pocophone-f1 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
orbit21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Ναι το εχω δει και το poco .θα το χτυπαγα αν ειχε και ραδιοφωνο.......
vargas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, orbit21 είπε Ναι το εχω δει και το poco .θα το χτυπαγα αν ειχε και ραδιοφωνο....... Έχει κανονικά ραδιόφωνο , επίσης οι νυχτερινές του poco είναι κλάσεις ανωτερες του 8x
orbit21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Σοβαρα??? Νομιζα οτι δεν ειχε.. Και το εχω βρει προσφορα το 6/128 σε 336 ευρω!!!! Απο κινα global
saruman123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, orbit21 είπε Ναι το εχω δει και το poco .θα το χτυπαγα αν ειχε και ραδιοφωνο....... Όντως που το είδες ότι δεν έχει. Τα πάντα έχει και έξοδο για ακουστικά και ραδιόφωνο.
26ska Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Περίεργο αυτό που λες για την μπαταρία του g6, έχει αξιοπρεπεστατη μπαταρία. Το δικό μου έχει γύρω στις 6 ώρες sot, την βγάζει τη μέρα ανετα. Μήπως να κοίταγες να αλλάξεις μια μπαταρία, εκτός αν την βαρέθηκες τη συσκευή και θέλεις μια αλλαγή. Το poco τηλέφωναρα είναι, φοβερά specs, αλλα ποιοτικά το g6, δεν το φτάνει, όπως και επίσης υστερεί στην οθόνη και στην κάμερα, αλλά με την gcam πάει πολύ καλά. Τα άλλα 2 που σκέφτεσαι, νομίζω δεν αξίζουν, χειρότερα από το g6. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από 26ska
telis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες sot το g6? Ούτε για πλάκα, εκτός αν το έχεις μόνιμα σε WiFi έχεις κλείσει το GPS και το χρησιμοποιείς σαν tablet. Σε κανονικές συνθήκες με όλα ανοιχτά, να μιλάς στο τηλέφωνο και να μετακίνησε στην διάρκεια της ημέρας που σημαίνει να αλλάζει κυψέλες κινητής δεν βγάζει πάνω από 3 ώρες. Το είχα και το ξέρω. Τα κινητά τα χρησιμοποιούμε σαν κινητά, όχι για να σερφαρουμε σπίτι μας. 1
26ska Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, telis είπε 6 ώρες sot το g6? Ούτε για πλάκα, εκτός αν το έχεις μόνιμα σε WiFi έχεις κλείσει το GPS και το χρησιμοποιείς σαν tablet. Σε κανονικές συνθήκες με όλα ανοιχτά, να μιλάς στο τηλέφωνο και να μετακίνησε στην διάρκεια της ημέρας που σημαίνει να αλλάζει κυψέλες κινητής δεν βγάζει πάνω από 3 ώρες. Το είχα και το ξέρω. Τα κινητά τα χρησιμοποιούμε σαν κινητά, όχι για να σερφαρουμε σπίτι μας. Ανοιχτό έχω πάντα το WiFi, το GPS, τα δεδομένα καμία ώρα την ημέρα, πάντα ανοιχτό το ραδιόφωνο στη δουλειά κάνα 10ωρο και κλήσεις ούτε μισάωρο την ημέρα,φωτεινότητα αυτόματη.Το sot που σου λέω ξεπερνάνε τις 6 ώρες στην αρχή, το φορτίζω, γύρω στο 10% και τώρα είναι γύρω στις 5μιση.Την μπαταρία του την θεωρώ αξιοπρεπεστατη, δεν είναι τέρας σαν του redmi note 4 που είχα πριν και άγγιζε το 8ωρο,ουτε χαλί σαν του nexus 5x, πού είχα πιο πριν και δεν έφτανε ούτε 3ωρο. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από 26ska
telis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δηλαδή το χρησιμοποιείς μόνο σαν ραδιόφωνο; μισή ώρα κλήσεις μόνο και δεδομένα μόνο μια ώρα; σερφαρεις καθόλου; social media έχεις ; email ; Μόνο έτσι μπορεί κάποιος να πει ότι ένα κινητό έχει σοβαρη μπαταρία
26ska Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Κλήσεις και δεδομένα όπως σου είπα φίλε, σερφαρω φουλ και Facebook και messenger, Viber, Instagram, chrome κτλ και mail. Το μονο που είναι light χρήση είναι τα δεδομένα όπως σου είπα καμία ώρα, όλο το άλλο ειναι με WiFi και οι κλήσεις κάνα μισάωρο.
orbit21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Και γω το σκεφτομουν για αλλαγη της μπαταριας,αλλα μολις πηρα δωρο ενα xiaomi red note 6 pro δωρο της γυναικας μου,και επαθα πλακα. Ισως αν ηταν λιγο πιο ελαφρυ να επαιρνα και γω. Παντως με 200 ευρω εγω ειδα τον κινεζο να εχει κανει ενα νορμαλ τηλεφωνο που τα εχει ολα. το poco δεν ξερω γιατι δεν με τρελαινει τοσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις