jts_web Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Γενικα το FLEAMARKET τον τελευταιο χρονο εχει τεραστια προβληματα. Εμενα, με εβαζε στο site και μου εδειχνε τα σωστα δεδομενα σε ενα ποσοστο 50%. Καθε φορα που εγραφα την διευθυνση του , εκανα και μια προσευχη για να ειναι η καλη του ημερα. Συνεπως ειναι απαραδεκτοι γενικοτερα! Χτες εβγαζε ενα flemarket σκετο οπως προαναφερετε. Σημερα ψαχνω να βρω τις δημοπρασιες μου και δεν βρισκω τιποτα.Μια μου βγαζει κατι SQL statements και μια δεν μου βγαζει τιποτα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ για αλλη μια φορα! Ελπιζω ή να κλαταρουν τελειως και να μην τους ξαναδω ή να αλλαξουν τελειως τα συστηματα τους και να κανουν αυτη την φορα σωστη δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aligator21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Όντως ούτε εμένα καμία δημοπρασία μου δεν εμφανίζετε!!! Συνολικά λέει πως περιέχονται : >συνολικά, 21135 ανοιχτές καταχωρήσεις: 20387 δημοπρασίες 563 πωλήσεις 185 αγγελίες ζήτησης Δεν νομίζω όμως να έχει επανέλθει η βάση τους σε κάποιο τελευταίο backup του, πρέπει να είναι παλαιό. Θα δούμε και στο μέλλον το εαν επανέλθει 100% (πράγμα που δεν νομίζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigbrother Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Paidia apo oti eida balan ena backup pou eixan apo arxh tou mhna. Dhladh apo 1h febrouariou...Oti eixate kanei apo 1/2/2004 kai meta efygeeeeeee Oles oi axiologhseis, oles oi kataxorhseis kai ola ta mhnhmata..... cya!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aligator21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Καλά το φαντάστικα! φτου!!! Η μ@λ@κι@ είναι ότι δεν έχουν βάλει κάποιο επίσιμη ανακοίνωση στο site τους. Τώρα πάντως πάλι δεν δουλεύει! Λέτε να περάσουν κανά πιο τελευταίο backup??? > Σελίδα όπου έγινε το λάθος: C:\fleamarket\www\index.cfm Παράμετροι που δώθηκαν στη σελίδα: Προηγούμεη σελίδα: Αναλυτικό μήνυμα λάθους: unknown exception condition Error occured for unknown cause. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Nαι,από 114 πήγα 112 στην αξιολόγηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 pali kala pou pethane Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberbob Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 27 Φεβρουαρίου 2004 Λειτουργικό πρόβλημα Aγαπητοί χρήστες, Τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώθηκε ένα σοβαρότατο λειτουργικό πρόβλημα το οποίο μας υποχρέωσε στην επαναφορά του site στην κατάσταση την οποία βρισκόταν πριν από 20 ημέρες. Η τεχνική ομάδα του fleamarket.gr ερευνά τα αίτια του προβλήματος, ωστόσο οι μέχρι τώρα ενδείξεις δεν μας επιτρέπουν σαφή συμπεράσματα. Μέχρι στιγμής, αποκλείεται το ενδεχόμενο παραβίασης του συστήματος, ενώ θεωρείται απίθανο να επανέλθει το site στην κατάσταση που βρισκόταν πριν από 2 μέρες. Η επαναφορά είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια των εγγραφών και των καταχωρήσεων των τελευταίων 20 ημερών, καθώς και των αξιολογήσεων που έγιναν στο διάστημα αυτό. Για τους λόγους αυτούς, παρακαλούμε όλους τους χρήστες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα πρόσβασης στο λογαριασμό τους, να επικοινωνήσουν άμεσα με τον webmaster ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Επίσης, παρακαλούμε όσους χρήστες έχουν κάνει εγγραφή τις τελευταίες 20 ημέρες, να επαναλάβουν την διαδικασία εγγραφής. Παράλληλα θα πρέπει να επανεκκινηθούν ή να επαναδημιουργηθούν οι καταχωρήσεις των τελευταίων 20 ημερών. Τέλος, όσοι χρήστες συμμετέχουν στις προτεινόμενες καταχωρήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό μαζί μας στην διεύθυνση [email protected]. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή παρατήρηση, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας, στην διεύθυνση [email protected]. Σας ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξη. Η διεύθυνση του fleamarket.gr >> No comments... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Με απλά λόγια, παίρνουμε back-up όποτε θυμόμαστε και το τελευταίο έτυχε να είναι πριν από 20 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telikiasmenos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Πάλι καλά που δεν ήταν πριν κανα χρόνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigbrother Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Den eimai sigouros alla den einai sthn armodiothta autou pou kanei to hosting na kanei kai backup olous tous diktuakous topous pou filoxenei? Ennow oti to fleamarket ginetia kapou hosting ektos elladas. Den prepei to texniko prosopiko ths etairias ths allhs na kanei to backup? Ti lete? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 h fasi einai oti eixan zhthsei kai pistopoihsi xriston oi opoioi plirosan kai ena xrimatiko poso ton 5 euro. den koitazoun ta xalia toys, theloyn kai xrimatiki enisxysi thn stigmi pou tipota apo oti fainetai den leitoyrgei sosta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Κοίτα,εγώ πιστεύω ότι κάτι πρέπει να βγάζει και το flea για να δουλεύει και σωστότερα. Π.χ ας δίνουμε 1-2 ευρώ από αυτό που πουλάμε,σιγά το πράγμα. Οσο για το backup δε φταίνε οι αρμόδιοι του flea αν αυτό είναι hosted στο εξωτερικό αλλά αυτόι που διατηρούν τους server εκτός αν υπάρχει image server εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.