mindreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Υπαρχει φακελος μεσα στον σκληρο δισκο, που δεν σβηνει με τιποτε! Δεν εχει εντος του καποιο εκτελεσιμο προγραμμα για να πεις οτι δεσμευει τον φακελο τα windows. 'Το στοιχειο δεν βρεθηκε', ειναι το μηνυμα που βγαζει, οταν πας να διαγραψεις στον φακελο. Ομως ο φακελος ειναι εκει, τον βλεπω. Πως μπορει να σβηστει ή αν οντως δεν υπαρχει(!), να εξαφανιστει;
mindreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μεσα στον σκληρο, εχω εδω και χρονια ενα δικο μου φακελο, μες το C, ονοματι 'temporary'. Εκει συνηθως βαζω προσωρινα αρχεια, μεχρι να τα παω καπου αλλου. Εκει ειναι λοιπον, και το ονομα του φακελου ειναι 'ON1 Effects & Resize', απο το αντιστοιχο προγραμμα που δοκιμαζα. Να πω οτι προσπαθησα διαγραφη και με ενα προγραμματακι unlocker, αλλα δεν εκανε κατι. Σαν να μην υπαρχει...αλλα υπαρχει.
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Από ασφαλή λειτουργία δοκίμασες; Κάνε και έναν έλεγχο του C (δεξί κλικ->ιδιότητες->εργαλεία->έλεγχος δίσκου). Μπορεί να είναι διεγραμμένος αλλά να μην έχει αφαιρεθεί από το toc του δίσκου για κάποιον λόγο.
mindreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, micos000 είπε Από ασφαλή λειτουργία δοκίμασες; Κάνε και έναν έλεγχο του C (δεξί κλικ->ιδιότητες->εργαλεία->έλεγχος δίσκου). Μπορεί να είναι διεγραμμένος αλλά να μην έχει αφαιρεθεί από το toc του δίσκου για κάποιον λόγο. Υποτιθεται οτι μετα απο το κλικ στον ελεγχο δισκου και στο 'χρονοδιαγραμμα', θα μου ελεγε να το κανει μετα απο την νεα εκκινηση. Δεν το λεει ομως, και φυσικα ουτε το κανει! Υπαρχει κανενα εναλλακτικο προγραμμα για scandisk/repair?
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Για μπες και κάντο από ασφαλή λειτουργία! 7άρια δεν είναι;
mindreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, micos000 είπε Για μπες και κάντο από ασφαλή λειτουργία! 7άρια δεν είναι; Ναι 7αρια. Απο bios γινεται αυτο, ή ποιος συνδυασμος πληκτρων ειναι για 7αρια; (κατα καιρους-με τα χρονια, αλλαζαν αυτα νομιζω)
ELTASSOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1. Εγω θα ξαναεγκαθιστουσα το προγραμμα που τον δημιουργησε τον βρυκολακα και θα εκανα απεγκατασταση ξανα πιο προσεκτικα. 2. Γκουγκλαρισε..... "safe mode boot win 7"...
mindreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) - To προγραμμα ειναι portable. Δεν εχει uninstaller. - Κι αυτο το προγραμμα, https://lockhunter.com/downloadnow.htm λεει οτι δεν βρισκει τιποτε. - Τελικα σημερα που ανοιξα το pc, εκανε scandisc. Αλλα και παλι, δεν αφηνει διαγραφη! - Εν τελει μπηκα και με safe mode. Το μηνυμα που βγαζει οταν παω να διαγραψω, ειναι οτι δεν ειναι δυνατη η ευρεση του αρχειου. Και αυτο που βλεπω εγω τι ειναι τοτε; Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από mindreader
accipio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μπες από ένα Linux Live CD-DVD (για να παρακάμψεις τελείως τα Windows) και δοκίμασε από εκεί.
mindreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, accipio είπε Μπες από ένα Linux Live CD-DVD (για να παρακάμψεις τελείως τα Windows) και δοκίμασε από εκεί. Δοκιμασα και μεσω dos, αλλα τιποτε. Καταληγω οτι μαλλον 'δεν υπαρχει', αλλα ομως ειναι εκει μπροστα μου σαν κατι ξεχασμενο, σαν φαντασμα. Ισως δοκιμασω κι αυτο, αν και τοσος κοπος-προσπαθειες για μια διαγραφη...αθανατα windows forever....
chsam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 http://www.purgeie.com/delinv/ και τελειωσες...παθων κ γω και λυθηκε... Στις 5/11/2018 στις 12:07 ΜΜ, mindreader είπε Υπαρχει φακελος μεσα στον σκληρο δισκο, που δεν σβηνει με τιποτε! Δεν εχει εντος του καποιο εκτελεσιμο προγραμμα για να πεις οτι δεσμευει τον φακελο τα windows. 'Το στοιχειο δεν βρεθηκε', ειναι το μηνυμα που βγαζει, οταν πας να διαγραψεις στον φακελο. Ομως ο φακελος ειναι εκει, τον βλεπω. Πως μπορει να σβηστει ή αν οντως δεν υπαρχει(!), να εξαφανιστει; 1
mindreader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 chsam, πολλες ευχαριστιες. Το μονο που δουλεψε! Κριμα που δεν ειναι free! Να σαι καλα! 1
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε συ "αναγνώστη μυαλών", δεν υπάρχει εντολή delete στο dos (τώρα το πρόσεξα ότι το έγραφες delete). DEL είναι η εντολή και όχι delete. Επίσης για να διαγράψεις κατάλογο δε γίνεται με την del αλλά την rd /s Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα