Προς το περιεχόμενο

Huawei honor x ή samsung a8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα αποφευγω τα κινεζικα χωρις να εχω αγορασει ποτε κινεζικο και να εχω κατι συγκεκριμενο να πω απλα για την φημη που εχουν. Οποιο και να αγορασεις μην το αγορασεις απο το www.netmobile.gr και αυτο στο λεω απο προσωπικη εμπειρια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, belray είπε

Ποιο εκ των 2 θα παίρνατε; 

Βέβαια κάθε εναλλακτική ευπρόσδεκτη.

Ποιο Honor X??

Συμπληρωσε καλυτερα την φορμα αγορας εαν θελεις να προτεινουμε και αλλες επιλογες.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, nonet08 είπε

Προσωπικα αποφευγω τα κινεζικα χωρις να εχω αγορασει ποτε κινεζικο και να εχω κατι συγκεκριμενο να πω απλα για την φημη που εχουν. Οποιο και να αγορασεις μην το αγορασεις απο το www.netmobile.gr και αυτο στο λεω απο προσωπικη εμπειρια.

Πες μου κάποιο κινητό που δεν είναι κινέζικο να το έχω στα υπόψιν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Εννοει κινεζικη μαρκα και οχι ποια ειναι made in china

Δημοσ.

Ρε παιδια ελεος με τα κινεζικα, τα εχετε θαψει. Η Huawei, η Oppo, η Vivo, η ZTE/Nubia και η Oneplus μια χαρα ειναι. Επειδη εχει βγει η φημη δεν σημαινει οτι ισχυει, εστω πλεον. Ας μην χρεωνουμε λιγα ασχημα παραδειγματα (μιλαω μονο για τον τομεα των συσκευων) οπως Ulefone με αλλες κινεζικες μαρκες.

5 ώρες πριν, chios είπε

6 ώρες πριν, nonet08 είπε

Δημοσ.
21 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Ποιο Honor X??

Το 6 ,7 ,8 θα είναι.

Κάτσε να δω στην σφαίρα.

• Δημιουργία νέου...