belray Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ποιο εκ των 2 θα παίρνατε; Βέβαια κάθε εναλλακτική ευπρόσδεκτη.
nonet08 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικα αποφευγω τα κινεζικα χωρις να εχω αγορασει ποτε κινεζικο και να εχω κατι συγκεκριμενο να πω απλα για την φημη που εχουν. Οποιο και να αγορασεις μην το αγορασεις απο το www.netmobile.gr και αυτο στο λεω απο προσωπικη εμπειρια.
SeNNinhA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, belray είπε Ποιο εκ των 2 θα παίρνατε; Βέβαια κάθε εναλλακτική ευπρόσδεκτη. Ποιο Honor X?? Συμπληρωσε καλυτερα την φορμα αγορας εαν θελεις να προτεινουμε και αλλες επιλογες.
chios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, nonet08 είπε Προσωπικα αποφευγω τα κινεζικα χωρις να εχω αγορασει ποτε κινεζικο και να εχω κατι συγκεκριμενο να πω απλα για την φημη που εχουν. Οποιο και να αγορασεις μην το αγορασεις απο το www.netmobile.gr και αυτο στο λεω απο προσωπικη εμπειρια. Πες μου κάποιο κινητό που δεν είναι κινέζικο να το έχω στα υπόψιν.
nonet08 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, chios είπε Πες μου κάποιο κινητό που δεν είναι κινέζικο να το έχω στα υπόψιν. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mobile_phone_makers_by_country
afterhours Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, chios είπε Πες μου κάποιο κινητό που δεν είναι κινέζικο να το έχω στα υπόψιν. Εννοει κινεζικη μαρκα και οχι ποια ειναι made in china
Comic maniak Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδια ελεος με τα κινεζικα, τα εχετε θαψει. Η Huawei, η Oppo, η Vivo, η ZTE/Nubia και η Oneplus μια χαρα ειναι. Επειδη εχει βγει η φημη δεν σημαινει οτι ισχυει, εστω πλεον. Ας μην χρεωνουμε λιγα ασχημα παραδειγματα (μιλαω μονο για τον τομεα των συσκευων) οπως Ulefone με αλλες κινεζικες μαρκες. 5 ώρες πριν, chios είπε Πες μου κάποιο κινητό που δεν είναι κινέζικο να το έχω στα υπόψιν. 6 ώρες πριν, nonet08 είπε Προσωπικα αποφευγω τα κινεζικα χωρις να εχω αγορασει ποτε κινεζικο και να εχω κατι συγκεκριμενο να πω απλα για την φημη που εχουν. Οποιο και να αγορασεις μην το αγορασεις απο το www.netmobile.gr και αυτο στο λεω απο προσωπικη εμπειρια.
SeNNinhA Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Οκ. Ξεφυγαμε. Δεν ξερουμε καν τι ζηταει ο ενδιαφερομενος ουτε για ποιο ακριβως Honor μιλαει....
saruman123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ποιο Honor X?? Το 6 ,7 ,8 θα είναι. Κάτσε να δω στην σφαίρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις