Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. 

Ξερει κανεις τι είναι τουτο που εμφανίστηκε στην οθόνη και δεν καθαρίζεται με τίποτα; 

Προκειτε για Mac Book Pro mid 2016 αγορασμένο πέρυσι. Μοιάζει λίγο σαν πολυμερισμός. Γενικως εχετε κάποια πρόταση για αντιμετώπιση / συμβουλή σχετικά; 

Ευχαριστω 

FE06FC0E-CAC0-43C7-84FD-BCD7E771A11D.jpeg

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
Δημοσ.

Staingate. Δωρεάν αντικατάσταση.

Απλώς αν επικοινωνήσεις με Apple θα τους πεις ότι το καθάριζες μόνο με πανάκι γυαλιών και δεν χρησιμοποιήσεις καθόλου χημικά για τον καθαρισμό της οθόνης. Ενώ ξέρουν πολύ καλά γιατί προκύπτει το πρόβλημα (κατασκευαστικό λάθος), ψάχνουν αφορμές. Οπότε μη τους δώσεις καμία.

Δημοσ.

επειδή είμαι καινούριος κάτοχος macbook pro 2018 να ρωτήσω , επειδή η οθόνη εδώ και κάποιες βδομάδες αρχίζει και λερώνει ποιος είναι ο σωστός τρόπος να την καθαρίσω . Με απλό νερό και ενα μαλακί πανάκι ας πούμε ...; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, i love rock είπε

επειδή είμαι καινούριος κάτοχος macbook pro 2018 να ρωτήσω , επειδή η οθόνη εδώ και κάποιες βδομάδες αρχίζει και λερώνει ποιος είναι ο σωστός τρόπος να την καθαρίσω . Με απλό νερό και ενα μαλακί πανάκι ας πούμε ...; 

Ακριβώς αυτό. Οτιδήποτε άλλο καταστρέφει την επίστρωση που έχει πάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απιονισμένο νερό καλύτερα

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.

Μπορείς να αφήνεις και την οθόνη μεσα στη βρώμα για να μην σου χαλάσει.

Δημοσ.

Είναι το γνωστό θέμα staingate με τις οθόνες των macbook retina όπου "πετσικάρει" η αντιθαμβωτική επίστρωση. Η Apple τα αλλάζει ακόμα και αν εχει φύγει από την εγγύηση και δεν εχουν περάσει 3 χρόνια από την αγορά του macbook. Εμένα την αλλάξανε χωρίς θέματα παρόλο που δεν ήμουν σε εγγύηση αλλά πρόλαβα τα 3 χρόνια από την αγορά του λάπτοπ.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, jyannakas είπε

Είναι το γνωστό θέμα staingate με τις οθόνες των macbook retina όπου "πετσικάρει" η αντιθαμβωτική επίστρωση. Η Apple τα αλλάζει ακόμα και αν εχει φύγει από την εγγύηση και δεν εχουν περάσει 3 χρόνια από την αγορά του macbook. Εμένα την αλλάξανε χωρίς θέματα παρόλο που δεν ήμουν σε εγγύηση αλλά πρόλαβα τα 3 χρόνια από την αγορά του λάπτοπ.

Σε ευχαριστω!

Αν είσαι Αθηνα, σε πειράζει να μου πεις που απευθύνθηκες; Νομίζω θα δοκιμάσω στο i-quest στο Χολαργό... είναι αγορασμένο πέρυσι το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά... ψάχνω την απόδειξη 😄

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

Σε ευχαριστω!

Αν είσαι Αθηνα, σε πειράζει να μου πεις που απευθύνθηκες; Νομίζω θα δοκιμάσω στο i-quest στο Χολαργό... είναι αγορασμένο πέρυσι το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά... ψάχνω την απόδειξη 😄

Δε χρειαζεται απόδειξη αν είναι registered στο όνομα σου το macbook. Ίσως μόνο ταυτότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...