TheGrisGrisMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Ξερει κανεις τι είναι τουτο που εμφανίστηκε στην οθόνη και δεν καθαρίζεται με τίποτα; Προκειτε για Mac Book Pro mid 2016 αγορασμένο πέρυσι. Μοιάζει λίγο σαν πολυμερισμός. Γενικως εχετε κάποια πρόταση για αντιμετώπιση / συμβουλή σχετικά; Ευχαριστω Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από TheGrisGrisMan
γροσερισοπ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 σαν να έχει φύγει το coating mου φένεται εμένα κλασσικό θε΄μα σε πολλά macbook pro displays 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 https://www.macrumors.com/2017/02/24/apple-extended-anti-reflective-repair-program/ Δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμη. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Staingate. Δωρεάν αντικατάσταση. Απλώς αν επικοινωνήσεις με Apple θα τους πεις ότι το καθάριζες μόνο με πανάκι γυαλιών και δεν χρησιμοποιήσεις καθόλου χημικά για τον καθαρισμό της οθόνης. Ενώ ξέρουν πολύ καλά γιατί προκύπτει το πρόβλημα (κατασκευαστικό λάθος), ψάχνουν αφορμές. Οπότε μη τους δώσεις καμία.
i love rock Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 επειδή είμαι καινούριος κάτοχος macbook pro 2018 να ρωτήσω , επειδή η οθόνη εδώ και κάποιες βδομάδες αρχίζει και λερώνει ποιος είναι ο σωστός τρόπος να την καθαρίσω . Με απλό νερό και ενα μαλακί πανάκι ας πούμε ...;
kriosgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, i love rock είπε επειδή είμαι καινούριος κάτοχος macbook pro 2018 να ρωτήσω , επειδή η οθόνη εδώ και κάποιες βδομάδες αρχίζει και λερώνει ποιος είναι ο σωστός τρόπος να την καθαρίσω . Με απλό νερό και ενα μαλακί πανάκι ας πούμε ...; Ακριβώς αυτό. Οτιδήποτε άλλο καταστρέφει την επίστρωση που έχει πάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) απιονισμένο νερό καλύτερα Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από natural_sgf
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μπορείς να αφήνεις και την οθόνη μεσα στη βρώμα για να μην σου χαλάσει.
jyannakas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Είναι το γνωστό θέμα staingate με τις οθόνες των macbook retina όπου "πετσικάρει" η αντιθαμβωτική επίστρωση. Η Apple τα αλλάζει ακόμα και αν εχει φύγει από την εγγύηση και δεν εχουν περάσει 3 χρόνια από την αγορά του macbook. Εμένα την αλλάξανε χωρίς θέματα παρόλο που δεν ήμουν σε εγγύηση αλλά πρόλαβα τα 3 χρόνια από την αγορά του λάπτοπ. 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, jyannakas είπε Είναι το γνωστό θέμα staingate με τις οθόνες των macbook retina όπου "πετσικάρει" η αντιθαμβωτική επίστρωση. Η Apple τα αλλάζει ακόμα και αν εχει φύγει από την εγγύηση και δεν εχουν περάσει 3 χρόνια από την αγορά του macbook. Εμένα την αλλάξανε χωρίς θέματα παρόλο που δεν ήμουν σε εγγύηση αλλά πρόλαβα τα 3 χρόνια από την αγορά του λάπτοπ. Σε ευχαριστω! Αν είσαι Αθηνα, σε πειράζει να μου πεις που απευθύνθηκες; Νομίζω θα δοκιμάσω στο i-quest στο Χολαργό... είναι αγορασμένο πέρυσι το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά... ψάχνω την απόδειξη 😄
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Σε ευχαριστω! Αν είσαι Αθηνα, σε πειράζει να μου πεις που απευθύνθηκες; Νομίζω θα δοκιμάσω στο i-quest στο Χολαργό... είναι αγορασμένο πέρυσι το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά... ψάχνω την απόδειξη 😄 Δε χρειαζεται απόδειξη αν είναι registered στο όνομα σου το macbook. Ίσως μόνο ταυτότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα