leros2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, chaosmaster είπε Επαναφέρω το θέμα. Η Gigabyte μου απάντησε αυτό Η ερώτηση μου είναι: Αν βάλω τι ρυθμίσεις στα bios για 3000mhz manual μέσω του γνωστού calculator θα έχω κάποιο πρόβλημα; Γιατί βαριέμαι να μπω στη διαδικασία να πουλάω κ να αγοράζω μνήμες. Δύναμη η Gigabyte, εγώ θα τους απάνταγα or motherboard στη τελευταία πρόταση τους... Δοκίμασε manual και τσίμπα λιγο voltage δεν χαλάνε.... απλά απέφυγε τα 15αρια timmings Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από leros2004
armagedwnn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Έχω Χ370, όταν αναβάθμισα σε f23 τότε, και έχει την ίδια έλδοση agesa με την f3 αντίστοιχα στην δική σου. Είχα πρόβλημα με το xmp. Είχα επικοινωνήσει με την gigabyte και απλά μου έστειλαν μια τροποποιημένη έκδοση της 23 (23j) και το πρόβλημα λύθηε. Το πρόβλημα ήταν ότι απλά χρειαζόταν λίγα παραπάνω volt.
chaosmaster Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Επανέρχομαι. Χθες παρέλαβα και έβαλα αυτές τις μνήμες 16GB (2x 8192MB) G.Skill Trident Z RGB DDR4-3000 DIMM CL16-18-18-38 Dual Kit (F4-3000C16D-16GTZR) Πάλι τα ίδια κάνει. Για πέταμα η mobo και το support της
akoinonitos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Nα ρωτησω γτ το βγαζεις απο το ρευμα η κλεινεις το διακοπτη του τροφοδοτικου ? Ετσι απο περιεργεια δοκιμασε μια αλλη μπαταρια αν εχεις ευκαιρη Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos
chaosmaster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 ναι είναι κουλό αλλά όταν παίζω ένα game και γίνει διακοπή ρεύματος θα κάθομαι να κάνω reset το bios να μπω ξανά? Μπαταρία άλλαξα αλλά τα ίδια
godslayerxp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Στις 29/11/2018 στις 2:10 ΜΜ, akoinonitos είπε Nα ρωτησω γτ το βγαζεις απο το ρευμα η κλεινεις το διακοπτη του τροφοδοτικου ? Και μένα από την αρχή που διάβασα το θέμα αυτή ήταν η απορία μου... γιατί να το βγάζεις εκτός ρεύματος; Εγώ αυτό το κάνω όταν έχει πάει κάτι στραβά για παράδειγμα στο oc σαν λύση πριν το clear cmos.
armagedwnn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/11/2018 στις 4:10 ΜΜ, chaosmaster είπε ναι είναι κουλό αλλά όταν παίζω ένα game και γίνει διακοπή ρεύματος θα κάθομαι να κάνω reset το bios να μπω ξανά? Μπαταρία άλλαξα αλλά τα ίδια Φίλε μου δεν είχε λυθεί το πρόβλημα σου? Γιατί αγόρασες μνήμες? Δεν ξέρω τι τους γράφεις στο support αλλά εμένα πραγματικά πάντα μου έχουν λύσει το θέμα. (Ήμουνα κ εγώ προκατειλλημένος με την μητρική επειδή αυτά είχα ακούσει.) Αρχικά μνήμες γιατί άλλαξες memtest έτρεξες? Στο είχα αναφέρει, το προτείνει και η ίδια η gigabyte ότι στο xmp ήθελε λίγο παραπάνω ρεύμα. προσπάθησες να τις κλοκάρεις χειροκίνητα? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από armagedwnn
ntzova Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Μια μέρα πάτησα να ανοίξει το PC. Άναψαν ανεμιστήρες και κάποια led αλλά έμενε σε μαύρη οθόνη χωρίς να κάνει Post. Παρατηρώντας τα led ελέγχου πάνω στην μητρική όταν ξεκινάει ανάβει στα γρήγορα το Led Cpu και στην συνέχεια μένει αναμμένο το Led Dram. Μετά από λίγο είναι σαν να κάνει επανεκκίνηση και τα led κάνουν τα ίδια Οι μνήμες είναι rgb και δεν ανάβουν. Δοκίμασα το dual bios. Έκανα reset bios με μπαταρία αλλά και με jumper. Δοκίμασα άλλες μνήμες σε όλα τα slot ακόμα και μία μία. Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό.Δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών αλλά το πρόβλημα παραμένει ίδιο. Να ενημερώσω ότι περίπου 5 μέρες πριν το συμβάν μου είχε ζητήσει το λογισμικό της Gigabyte μέσα από τα windows να κάνω update firmaware κάτι που το αποδέχτηκα. Αν κάποιος έχει κάτι ακόμα να μου προτείνει να δοκιμάσω πριν το πάω για έλεγχο να μου γράψει. Ευχαριστώ πολύ. Από κάτω σας γράφω τα χαρακτηριστικά του Pc μου Product Name: X470 AORUS ULTRA GAMING (1.0) BIOS Ver: F41 Brand: Sapphire Model: Rx590 Model: Ryzen 5 2600 Operating System: Win 10 64-bit Brand: Corsair Size: 2X8 (Ddr4.1, Ddr4.2) Power Supply: 650 Memory Part No.: CMW16GX4M2C3200C16
Purgy Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Από ότι βλέπω αρκετοί έχουν το ίδιο θέμα.. Κ εγώ τα ίδια χωρίς Xmp χωρίς oc όλα μάνα Όταν βγει από το ρεύμα κάνει reset και αργεί 2-3 λεπτά για να postαρει Δοκίμασα τα πάντα 3 μπαταρίες μετρημένες Όλες με πολυμετρο. Λογικά η μητρική είναι μάπα... Υ.γ. μετά από 6-7 μήνες μου το έκανε Όχι καινούργια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα