kostika80 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Παίδες του φόρουμ, βοήθεια!! Έχω συνδέσει έναν εσωτερικό σκληρό για να τραβήξω τις φώτο μου και ένώ στο device manager μου τον εμφανίζει, στα Windows δεν υπάρχει.. Δεν μου έχει ξανατύχει και δεν το γνωρίζω.. Help please!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_1995 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 καλημερα ακολουθα το βιντεακι και θα φτιαξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostika80 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ωραία, θα δοκιμάσω και θα σου πώ. Σ'ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_1995 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 καλως περιμενω απαντηση αν εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δωσε του ενα γραμμα στο disk managment και θα τον δεις Ο,τι λεει το βιντεακι στην ουσια Προχθες την πατησε και ο Αντωνης!😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostika80 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά καλημέρα.. Τζίφος το θέμα.. πάτησα δεξί κλικ για το συγκεκριμένο και το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι το help και το delete.. Μπορώ να πω ότι αρχίζω και απελπίζομαι.. Μου βγάζει επίσης και την επιλογή change to dynamic disc και μετά μου το σταματάει γράφοντας error... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whatsmyname Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Ο δίσκος σου δουλεύει σε κάποιο άλλο μηχάνημα? Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να τα έπαιξε, γι αυτό ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα