dk58 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Παρακαλω πολύ θα ήθελα να μάθω αν μέσω του ρούτερ μου στο σπιτι μπορώ να παρακολουθησω συνομιλίες της κόρης μου σε Viber κ messenger καθώς έχει περίεργη συμπεριφορά και θα θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν συμβαίνει κάτι κακό
tyxeros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Καλημερα οχι δεν γινεται με κανενα router αυτο.
dk58 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος από κάποιον ειδικό να γίνει κάτι παρόμοιο μέσω του δικτύου στο σπίτι????
M@dB0x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δυσκολο να βρεις βοηθεια για κατι το οποιο ειναι παρανομο................. αν ημουν η κορη σου και το μαθαινα, θα τα επαιρνα ασχημα.
dk58 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δεν είναι θέμα περιέργειας....Αλλά έχει σοβαρή βάση... αν κάποιος μπορούσε να ασχοληθεί θα του εξηγήσω... απλά ψάχνω για κάποιον ειδικό να ασχοληθεί με το θέμα
nyne Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Αν εχει σοβαρη βαση μπορειτε να πατε στον εισαγγελεα αλλα και στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.Αν προκειται για σοβαρη κατινια τοτε δεν μπορειτε να κανετε τιποτα.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Όπως καταλαβαίνεις αν η κόρη σου είναι ενήλικη ούτε η διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορεί, αν ειναι ανήλικη εχεις το δικαίωμα και την υποχρέωση να ελέγξει στο Viber και τον υπολογιστή της, χωρίς παρέμβαση τρίτων
koufs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 αν έχεις πρόσβαση admin στο κινητό της, υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να εγκαταστήσεις στο κινητό και κάνουν αυτή τη δουλειά. μέσω ρούτερ, από δύσκολο έως αδύνατο, η κίνηση είναι encrypted, και θα πρέπει να εγκαταστήσεις στο κινητό τα κατάλληλα certificates και να διαθέτεις router/firewall που υποστηρίζει decrypt and scan HTTPS κίνηση (όπως το Sophos XG που έχω σπίτι), αλλά πάλι δεν είναι εύκολο
cigeo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Στις 6/11/2018 στις 7:24 ΜΜ, koufs είπε αν έχεις πρόσβαση admin στο κινητό της, υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να εγκαταστήσεις στο κινητό και κάνουν αυτή τη δουλειά. μέσω ρούτερ, από δύσκολο έως αδύνατο, η κίνηση είναι encrypted, και θα πρέπει να εγκαταστήσεις στο κινητό τα κατάλληλα certificates και να διαθέτεις router/firewall που υποστηρίζει decrypt and scan HTTPS κίνηση (όπως το Sophos XG που έχω σπίτι), αλλά πάλι δεν είναι εύκολο Δεν γίνεται αυτό που λές να κάνει ο ίδιος μόνο αν έχει τα root certificate και αν χρησιμοποιεί το viber μέσα από την VIBER ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις