Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλω πολύ θα ήθελα να μάθω αν μέσω του ρούτερ μου στο σπιτι μπορώ να παρακολουθησω συνομιλίες της κόρης μου σε Viber κ messenger καθώς έχει περίεργη συμπεριφορά και θα θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν συμβαίνει κάτι κακό 

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος από κάποιον ειδικό να γίνει κάτι παρόμοιο μέσω του δικτύου στο σπίτι????

Δημοσ.

Δυσκολο να βρεις βοηθεια για κατι το οποιο ειναι παρανομο................. αν ημουν η κορη σου και το μαθαινα, θα τα επαιρνα ασχημα.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα περιέργειας....Αλλά έχει σοβαρή βάση... αν κάποιος μπορούσε να ασχοληθεί θα του εξηγήσω... απλά ψάχνω για κάποιον ειδικό να ασχοληθεί με το θέμα 

Δημοσ.

Αν εχει σοβαρη βαση μπορειτε να πατε στον εισαγγελεα αλλα και στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.Αν προκειται για σοβαρη κατινια τοτε δεν μπορειτε να κανετε τιποτα.

Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνεις αν η κόρη σου είναι ενήλικη ούτε η  διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορεί, αν ειναι ανήλικη εχεις το δικαίωμα και την υποχρέωση να ελέγξει στο Viber και τον υπολογιστή της, χωρίς παρέμβαση τρίτων

Δημοσ.

αν έχεις πρόσβαση admin στο κινητό της,  υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να εγκαταστήσεις στο κινητό και κάνουν αυτή τη δουλειά.

μέσω ρούτερ, από δύσκολο έως αδύνατο,

η κίνηση είναι encrypted,

και θα πρέπει να εγκαταστήσεις στο κινητό  τα κατάλληλα certificates

και να διαθέτεις router/firewall που υποστηρίζει decrypt and scan HTTPS κίνηση (όπως το Sophos XG που έχω σπίτι),

αλλά πάλι δεν είναι εύκολο

Δημοσ.
Στις 6/11/2018 στις 7:24 ΜΜ, koufs είπε

αν έχεις πρόσβαση admin στο κινητό της,  υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να εγκαταστήσεις στο κινητό και κάνουν αυτή τη δουλειά.

μέσω ρούτερ, από δύσκολο έως αδύνατο,

η κίνηση είναι encrypted,

και θα πρέπει να εγκαταστήσεις στο κινητό  τα κατάλληλα certificates

και να διαθέτεις router/firewall που υποστηρίζει decrypt and scan HTTPS κίνηση (όπως το Sophos XG που έχω σπίτι),

αλλά πάλι δεν είναι εύκολο

Δεν γίνεται αυτό που λές να κάνει ο ίδιος μόνο αν έχει τα root certificate και αν χρησιμοποιεί το viber μέσα από την VIBER ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...